Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Ryssnäsvägen 25B, Svärtinge

NYBYGGT KEDJEHUS I BRF SKOGSPARKEN!

Pris:

2 800 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 785 kr/mån Varje medlem betalar individuellt för förbrukningen av värme, vatten- och elförbrukning samt för TV/tele/medieabonnemang och renhållning.

Bostadsrättsvilla - Svärtinge

Rum: 5 rok varav 3 sovrum

Byggår: 2019

Boarea: 115 m2

Få fördelarna av ett nybyggt kedjehus, aug -19, från Eksjöhus Bostad med aktiv bostadsrättsförening, Brf Skogsparken, som ansvarar för det utvändiga underhållet, det kallar vi ett smart och problemfritt boende. Området passar både för dig som söker ett bekvämt boende på ålderns höst, ett attraktivt alternativ när du tycker att villan blivit för stor, eller för dig som är på jakt efter ditt första egenägda boende. I bostaden är standarden hög - redan från början. Det erbjudes material och utrustning från välkända leverantörer som ger en bra levnadsstandard. Kedjehus om 115 kvm fördelat på två plan med fokus på större umgängesytor. Entréplanet bjuder på en öppen och modern planlösning som binder samman köket och vardagsrummet på ett mycket bra sätt, genomgående ekgolv. Från vardagsrummet kommer du även ut på den privata uteplatsen med trätrall och kan blicka ut över trädgården och den rofyllda skogen, med en glimt av sjön Glan. WC med dusch och tvättstuga ligger smart beläget i anslutning till entrén. På övervåningen finns tre sovrum, vardera med god förvaring, ett användbart allrum samt ett rymligt badrum med både badkar och dusch. Den yttre miljön bjuder på en egen carport med eluttag och uttag för motorvärmare, förråd i bakkant. Trädgård med gräsmatta och häckar samt uteplats med trätrall. I Svärtinge bor du mitt i lugnet men med närhet till det mesta, på ca 15 min kan du ta dig med bil till både Ingelsta köpcentrum och E4:an samt Finspång. Är du riktigt hurtig kan du också ta cykeln till både Finspång och Norrköping på gång- och cykelvägen från Svärtinge. Samhället innehar flera förskolor samt en skola från förskoleklass till årskurs sex. Strax intill Brf Skogsparken pågår dessutom byggnation av en ny skola från förskoleklass till årskurs sex. Inom samhället finns en nybyggd idrottsanläggning, livsmedelsbutik, matställen, Billbäcks plantskola och trädgårdsbutik samt flera företag som erbjuder bl.a. verkstad, bensinstation, bygg- och trädgårdsprojekt m.m. I det vackra natur - och skogslandskapet har du alla förutsättningar att skapa en egen oas för din familj. Njut av närheten till sjön, skogen och naturen. Detta har på kort tid blivit ett omtyckt område och vi känner oss trygga i att du kommer att känna detsamma. Välkomna!

Läs mer

Pris

2 800 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Anna Ahlén

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-327403

  anna.ahlen@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   ENTRÉPLAN

   Nybyggt bostadsrättskedjehus -19 med genomgående hög standard, material och utrustning från kända leverantörer. Entréplanet har ett genomgående gediget ekgolv, 3-stav Proteco Natura, från Tarkett. Innerväggarna är ljust målade med Jotunfärgen Sand och i taket sitter en folierad skiva om 60x120 cm. Innerdörrarna är vitmålade lättdörrar. Fönsterbänkar i marmor, Bianco Carrara.

   Vardagsrum

   Vardagsrum, husets hjärta, med flera fönster och en glasdörr ut till den avskärmade uteplatsen. Möjlighet till en avslappnande soffhörna och ändå ha plats för ett större matbord.

   Kök

   Kök i en social, öppen planlösning som binds samman med vardagsrummet och utgången till uteplatsen och trädgården. Vit köksinredning från Vedum med handtag i matt krom, lådor med dämpning. Bänkskivor och stänkskydd i Kvartsit. Köksö för extra förvaring och plats för barstolar. Maskinell utrustning, Vita från Electrolux och består av inbyggnadshäll induktion svart, inbyggnadsugn, vit klass A . Dessutom en vit diskmaskin klass A+, en vit kyl, klass A++ och frys, frost free, klass A++. Utdragbar spisfläkt med LED-belysning, klass A. Rummet ger möjlighet till en matplats i riktning mot vardagsrummet där det finns plats att duka upp för ett större sällskap.

   Duschrum- tvätt/WC

   Duschrum med våtrumsgolv från Tarkett i grå nyans och en vit blank våtrumsskiva från Fibo, om 60×30 cm. Rak duschvägg med stång, golvstående WC-stol, tvättställskommod med lådor inkl. spegel och spegelbelysning LED. I tvättinrättningen är det även ett väggskåp samt en praktisk bänkskiva, Platinum Grey Twist. Maskinell utrustning, Vita från Electrolux i form av tvättmaskin vit, klass A+++ och torktumlare vit, klass B, kondens.

   Klädkammare

   En praktisk klädkammare om ca 4,6 kvm, placerad intill hallen och trappen upp till övervåningen.

   Entré- hall

   Välkomnande hall med god förvaring, garderob. En smart direktanslutning tar dig direkt till en wc med dusch och tvättinrättning när du kommer in från trädgården, skogen eller barnen, alternativt djuren, från sina vilda lekar.

   ÖVRE PLAN

   En trapp med plansteg tar dig upp till den övre våningen med samma höga materialstandard här på interiören som på entréplanet, genomgående ekgolv, 3-stav Proteco Natura från Tarkett.

   Allrum

   Ett gemensamhetsrum för socialt umgänge, lekar, arbetsrum eller vad ni är i behov av.

   Sovrum

   Den övre våningen erbjuder tre sovrum varav ett är lite större, 11,7 kvm, och innehar två garderober samt linneskåp. De två andra rummen har även de egen förvaring i form av garderober.

   Badrum

   Badrummet innehar både en dusch, rak duschvägg med stång, samt badkar, 160×70 cm. Inredningen består även av en golvstående WC-stol, tvättställskommod med lådor i vitt utförande inkl. spegel och spegelbelysning LED. Våtrumsgolv från Tarkett i grå nyans och väggar av vit blank våtrumsskiva från Fibo med vita spår 60×30 cm.

   BYGGNADSSÄTT & INSTALLATIONER

   BYGGNADSSÄTT GRUND- Varmgrund/isolergrund. BJÄLKLAG- Träbjälklag. YTTERTAK- Betongpannor YTTERVÄGG- Isolerad träregelstomme med målad stående panel. FÖNSTER- Aluminiumbeklädda träfönster. ENTRÉTAK- Skärmtak i glas. VENTILATION- Mekanisk frånluft med återvinning. INSTALLATIONER -Elinstallationer Lamputtag ingår i samtliga rum, samt extra vid mat – och soffbord i vardagsrum, kök & allrum. Även bänkbelysning i kök ingår. -Utvändig belysning & el Belysning vid entré, carport, förråd samt fönsterdörr. I carport finns uttag och uttag för motorvärmare. Uttag vid uteplats och förråd.

   Uteplats/Balkong

   Avskild uteplats av trallgolv med en skärmvägg i vinkel. TOMT Tomt med avgränsande häck. Baksida mot ett lugnt skogsparti och i riktning mot sjön Glan som bjuder på en glimt. Entré belagd med betongplattor och ett planterat träd. Angiven tomtstorlek är en ca uppgift och kan skilja sig mot faktisk.

   Bostad

   Boarea

   115m2 (Areauppgifter enligt föreningen.)

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   102

   Andel i föreningen

   5,5556%

   Andel av årsavgift

   5,5556%

   TV och internet

   TV- och internetanslutning via fiber, Norrköping Bredband. Datauttag finns i vardagsrum och allrum.

   Övriga utrymmen

   Förråd intill carporten.

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Byggnadstyp

   2 plan kedjehus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Frånluftvärmepump

   Fönster

   3- glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluft med återvinning.

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Skogsparken i Svärtinge

   Föreningens organisationsnummer

   769636-1018

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   18 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2019

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 18 st bostadslägenheter som kedjehus. Dessa uppfördes av Eksjöhus Bostad AB under 2019.

   Parkering

   Varje bostadsrätt har en egen carport och ytterligare uppställningsplats för bil vid bostaden samt finns gästparkeringar inom området.

   Försäkring

   Föreningen tecknar fullvärdesförsäkring av dess fastigheter samt ingår bostadsrättstillägget.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ryssnäsvägen 25B, Svärtinge

   Kommun: Norrköping

   Område: Svärtinge

   Boendeform: Bostadsrättsvilla

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 800 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 785 kr/mån Varje medlem betalar individuellt för förbrukningen av värme, vatten- och elförbrukning samt för TV/tele/medieabonnemang och renhållning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 400 kr

   Överlåtelseavgift: 1 000 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 1 672 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 575 kr/månad

   Elkostnad: 527 kr/månad

   Vatten & avlopp: 240 kr/månad

   Renhållning: 175 kr/månad

   Försäkring: 155 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är en uppskattad beräkning , tagen utifrån den ekonomiska planen, då säljarna endast bott i bostaden en kortare tid. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Norrköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hospitalsgatan 3 eller Koppargatan 17 i Norrköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Norrköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Norrköping

   Hitta din mäklare i Norrköping

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder