Objektbild

Farhultsvägen 379, Farhult

Unik gård med tre skånelängor om hela 650 kvadratmeter boarea på naturskönt läge i Norra Häljaröd.

Pris:

12 500 000 kr

bud

Bostadsfastighet - Farhult

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1785

Tomtarea: 3 095 m2

Nu finns en fantastisk möjlighet att förvärva en unik gård med hela tre skånelängor på naturskönt och lantligt läge i Norra Häljaröd. Här finns stora möjligheter till att skapa ditt drömboende. Gårdens tre längor har den klassiska känslan från 1700-talet kvar och husen är smakfullt inredda för att behålla karaktären. Hus A som är 140 kvadratmeter stort erbjuder fyra rum och kök samt en avdelning med toalett, dusch och tvättställ. På entréplan finns köket och matsalen samt det spektakulära vardagsrummet med en stor öppen spis och öppet upp i nock som ger en takhöjd på hela sex meter. Hus A har två stora sovrum på ovanvåningen som ligger i varsin ende av huset, här finns plats för fyra bäddar i vardera sovrum. Hus B är den längan som erbjuder mest boyta, hela 335 kvadratmeter. Här möts man direkt av den härliga känslan i den stora välkomnande hallen som även angränsar till alla delar i huset. Direkt till vänster så finns ett rymligt vardagsrum med en stor öppen spis och utgång till trädgården. Till höger från hallen hittar vi det stora fräscha köket från 2015 med den smakfulla inredningen och takbjälkarna som förs fram på ett bra sätt. Från köket så når man det inglasade uterummet som är en fantastisk yta där det finns gott om plats för både matplats och soffgrupp. På entréplan så finns även ett sovrum med separat hall och badrum, i sovrummet står även en IR-bastu som sattes in 2017. På ovanvåningen finns det ett vardagsrum samt två stora sovrum varav det ena enkelt kan delas till två sovrum eftersom där finns två dörrar till rummet. Badrummet på ovanvåningen renoverades 2015 och ett nytt tvättställ sattes in 2020. Hus C är 175 kvadratmeter stort och längan är om tre rum och kök varav ett sovrum med möjlighet för ett eller två till. På entréplan ligger ett stort vardagsrum där du kan ha både matplats och en soffgrupp, intill vardagsrummet ligger köket som är gjort 2010. Det finns även ett badrum och en gästtoalett. På ovanvåningen ligger ett sovrum samt ett stort hobbyrum där det finns möjligheter att antingen göra fler sovrum eller behålla den ytan och inreda som vardagsrum eller kanske ett hemmagym? Innergården erbjuder ett trädäck med pergola, plattsättning med plats för utomhusmöblemang samt vegetation i mitten av innergården. Det finns plats för upp till sex bilar och i hus C finns även två garageplatser. Alla tre husen går bra att hyra ut som enskilda villor. Detta är en helt unik fastighet med enorma möjligheter. Hör gärna av dig till oss om du har frågor och vill veta mer. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer

Pris

12 500 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lotta Olofsson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0722-44 28 36

  lotta.olofsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Viktor Hallabro

  Blivande fastighetsmäklare

  Mobil: 0768-38 08 12

  viktor.hallabro@lansfast.se
  Planritning
  Planritning
  Planritning
  Planritning
  Planritning
  Planritning

  Beskrivning

  Byggnad

  Byggnadstyp

  1 ½ plan

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd den 2014-11-18
  Energiklass:
  Energiprestanda, specifik energianvändning: 66 kWh/m2 och år

  Bredband

  Fiber

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten.

  Fastighetsbeteckning

  Norra Häljaröd 2:30

  Byggår

  1785

  Tomt

  Trädgårdstomt

  Renoveringar

  2021 - Ska installeras en luft/vatten värmepump 2018 - Målat inomhus och utomhus 2013 - Luft/luft värmepump, hus A 2009 - Nya innertak i kök, hall och pannrumsavdelningen, hus A 2005 - Gavelfönster mot söder bytta, hus A

  De tre längorna

  HUS A Stod klart 1979 Kök Kök med alla de nödvändiga vitvarorna (spis, kyl/frys, fläkt, diskmaskin). Gott om utrymme för att skapa ett riktigt fräscht och modernt kök. Matsal Matsal med en öppning i väggen mot vardagsrummet där bjälkarna kommer fram vilket skapar härlig karaktär. Sovrum Nås från en trappa i matsalen, stort sovrum med inbyggda sängplatser. Vardagsrum Detta vardagsrummet är något helt utöver det vanliga. Den stora öppna spisen och takbjälkarna som kommer fram under den svindlande takhöjden på hela sex meter skapar en fantastisk atmosfär. Sovrum Nås från en trappa i den andra hallen. Stort sovrum med utsikt mot kohagen och havet. Badrum Avdelning med duschrum, toalett och två handfat samt en tvättmaskin. Pannrum Här finns även bastu samt utgång till trädgården. HUS B Stod klart 2005 Hall Välkomnande hall som tar dig vidare till alla delar av huset. Kök Stort och fräscht kök som renoverades 2015 med två inbyggda varmluftsugnar, kyl, frys, diskmaskin, spis och spisfläkt samt gott om utrymme till ett matbord. Vardagsrum Rymligt vardagsrum med en fantastisk öppen spis som ger en mysig känsla. Badrum På entréplan finns ett badrum med handfat, toalett och dusch och en gästtoalett med handfat och toalett. Sovrum På entréplan finns ett stort sovrum med plats för två sängar. Tvättstuga I tvättstugan finns en tvättmaskin från 2012 och torktumlare från 2020. Här ges bra förvaringsmöjligheter samt en utgång till trädäcket mellan hus A och B. Badrum OV På ovanvåningen finns ett badrum med badkar, tvättställ, toalett, handfat och dusch. Sovrum OV Två stora sovrum på ovanvåningen med öppet upp i nock. Det ena sovrummet har två dörrar och går enkelt att göra till två separata sovrum. Finns även en klädkammare på ovanvåningen. Vardagsrum OV Även vardagsrummet är öppet upp i nock och detta rummet är perfekt för en mysig soffgrupp och TV. HUS C Stod klart 2010 Entréplan På entréplan finns ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och ett långt matbord. Här finns även köket samt ett badrum och en gästtoalett. Ovanvåning På ovanvåningen finns ett stort rum som kan inredas till ännu ett vardagsrum eller så finns goda möjligheter till att bygga fler sovrum om så önskas. Uteplats/Balkong I trädgården erbjuds trädäck, stenläggning och växthus samt öppen gräsmatta med utsikt mot åkrarna och havet.

  Grund

  Betongplatta och krypgrund

  Stomme

  Trä

  Bjälklag

  Trä

  Fasad

  Korsvirke

  Tak

  Betongplattor och eternit

  Utvändigt plåtarbete

  Lackerad plåt

  Uppvärmning

  Luft/luft värmepump, ytjordvärme - golvvärme BV och radiatorer på OV

  Fönster

  2- och 3-glas

  Ventilation

  Självdrag

  Farhult

  Allmänt om området

  Naturskönt och lantligt läge med endast 10 minuter in till antingen Höganäs eller Ängelholm.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Farhultsvägen 379, Farhult

  Kommun: Höganäs

  Område: Farhult

  Möjligt tillträdesdatum: 2021-10-01

  Boendeform: Bostadsfastighet

  Ekonomi

  Pris: 12 500 000 kr

  Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde: 5 175 000 kr

  Småhusmark: 732 000 kr

  Småhusbyggnad: 1 065 000 kr

  Småhusbyggnad: 3 378 000 kr

  Pantbrev: 5 st om totalt 3 680 900 kr

  Fastighetsel: 52 990 kr/år

  Vatten och avlopp: 8 400 kr/år

  Renhållning: 3 000 kr/år

  Kommentar: Elkostnaden innefattar uppvärmning samt hushållsel.

  Summa yta: 650,0 kvm

  Karta & område

  Höganäs

  Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
  tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
  erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
  och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

  Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 46A i Höganäs, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

  Välkommen till din lokala mäklare i Höganäs!

  Läs mer

  Bobutiken i Höganäs

  Hitta din mäklare i Höganäs

  Liknande bostäder