Motionsgatan 8, Sjöbo

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Bjärsjölagård 1:123

  Inriktning

  Övrigt

  Adress

  Motionsgatan 8 - Sjöbo

  Kommun

  Sjöbo

  Typ

  1 plan

  Byggår

  Boarea

  400m2

  Rum

  3 rok

  Område

  Bjärsjölagård

  Utgångspris

  1 395 000 kr

  Bjärsjölagårds idrottsplats med stora lokaler och ett hektar mark

  Nu finns en helt unik möjlighet för företagaren, privatpersonen eller föreningen som vill ha gott om utrymme, bra parkeringsmöjligheter och lagom pendlingsavstånd. Fastigheten ligger på lugnt läge längst ner på återvändsgata i utkanten av Bjärsjölagård med fördelaktigt avstånd till väg 13, väg 11 och E22. Bjärsjölagårds idrottsplats om totalt 13 530 kvm består av en nyanlagd fotbollsplan (plan två ingår inte i försäljningen) samt en väl tilltagen klubblokal om ca 400 kvm med nyrenoverade omklädningsrum, kontor, samlingslokal, kiosk och generösa förrådsutrymme. Stor stensatt uteplats, delvis under tak med utsikt över fotbollsplanen. Här finns stora möjligheter för till exempel egenföretagare att anpassa lokalen efter sina behov. Valmöjligheterna är många och bara fantasin sätter gränserna. Då fastigheten använts som föreningsverksamhet så har driftkostnaden inte gått att fastställa. Nedanstående driftkostnad är endast cirka och varierar beroende på verksamhet. Driftkotnad per år. Försäkring: 35 000 kr El/uppvärmning: 60 000 kr Vatten/avlopp: 10 000 kr Renhållning 3000 kr

  Ansvarig mäklare

  Emma Olsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-91 91 04

  emma.olsson@lansfast.se Läs mer om Emma

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Huvudbyggnad - Huvudbyggnad

  Uppvärmning

  Direktverkande el (vattenburet system finns men används ej)

  Servitut, planbestämmelser m m

  Avtalsservitut Väg Planbestämmelser: Stadsplan (1976-07-28) , Grundvattenskydd (1974-07-30)

  Bilplats

  Väl tilltagen parkeringsplats med plats för flertalet bilar.

  Vatten/avlopp

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Övrigt

  Observera att fastigheten idag är taxerad som typkod 824, Specialenhet, bad, sport och idrottsanläggning. För att ändra användningsområde på fastigheten måste taxeringen ändras och bygglov beviljas för ändrad verksamhet. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Fråga gärna mäklaren om vad det innebär. I samlingsrummet finns utrustning tillhörande skytteklubben, denna utrustning ingår inte i försäljningen. Luftvärmepumparna är ur funktion.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  2 st om totalt 550 000 kr

  Taxeringsvärde:

  0 kr

  Typ:

  824, Specialenhet, bad-, sport- och idrottsanläggning

  Byggnad

  Huvudbyggnad

  Grund:

  Betong och torpargrund

  Stomme:

  Trä, tegel

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Träpanel och tegel

  Takbeklädnad:

  Bentongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el (vattenburet system finns men används ej)

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Mark

  Arealer:

  Areal ca 1,353 ha, fördelat på:

  Övrigt:

  1,353 ha

  Taxerad areal

  Det finns 0 skiften

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor