Motionsgatan 8, Sjöbo

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 05 Mar 16:45 - 17:30

   Bokad visning- Vänligen boka in er på visningen via vår hemsida.

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Bjärsjölagård 1:123 och Bjärsjölagård 1:83

   Inriktning

   Övrigt

   Adress

   Motionsgatan 8 - Sjöbo

   Kommun

   Sjöbo

   Typ

   1 plan

   Boendeform

   Avstyckad gård

   Byggår

   Boarea

   400m2

   Rum

   3 rok

   Område

   Bjärsjölagård

   Utgångspris

   1 895 000 kr

   Bjärsjölagårds idrottsplats med stora lokaler och över två hektar mark

   Nu finns en helt unik möjlighet för företagaren, privatpersonen eller föreningen som vill ha gott om utrymme, bra parkeringsmöjligheter och lagom pendlingsavstånd. Fastigheterna ligger på lugnt läge längst ner på återvändsgata i utkanten av Bjärsjölagård med fördelaktigt avstånd till väg 13, väg 11 och E22. Bjärsjölagårds idrottsplats om totalt 21 007 kvm består av två fastighetsbeteckningar. Varav Bjärsjölagård 1:123 är 13 530 kvadratmeter med en nyanlagd fotbollsplan samt en väl tilltagen klubblokal om ca 400 kvm med nyrenoverade omklädningsrum, kontor, samlingslokal, kiosk och generösa förrådsutrymme. Stor stensatt uteplats, delvis under tak med utsikt över fotbollsplanen. Bjärsjölagård 1:83 är 7377 kvm bestående av ytterligare en fotbollsplan och en väl tilltagen lagerbyggnad (oisolerad) om ca 400 kvm. Här finns stora möjligheter för till exempel egenföretagare att anpassa lokalerna efter sina behov eller för den som vill kombinera verksamhet och bostad. Lokalerna bjuder på bra planlösning med möjlighet att dela av för att till exempel göra lägenheter. Valmöjligheterna är många och bara fantasin sätter gränserna. Då fastigheten använts som föreningsverksamhet så har driftkostnaden inte gått att fastställa. Nedanstående driftkostnad är endast cirka och varierar beroende på verksamhet. Driftkotnad per år. Försäkring: 35 000 kr El/uppvärmning: 60 000 kr Vatten/avlopp: 10 000 kr Renhållning 3000 kr Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Fråga gärna mäklaren om vad det innebär. I samlingsrummet finns utrustning tillhörande skytteklubben, denna utrustning ingår inte i försäljningen. Luftvärmepumparna är ur funktion. Observera att fastigheten idag är taxerad som typkod 824, Specialenhet, bad, sport och idrottsanläggning. För att ändra användningsområde på fastigheten måste taxeringen ändras och bygglov beviljas för ändrad verksamhet. Frågor om bygglov och detaljplan hänvisas till Sjöbo kommun telefon 0416- 27 000.

   Ansvarig mäklare

   Emma Olsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0702-91 91 04

   emma.olsson@lansfast.se Läs mer om Emma

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-03-05 16:45:00 2019-03-05 17:30:00 40 Bostadsvisning Motionsgatan 8, Sjöbo 55,7216316780009, 13,690076392365 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Huvudbyggnad - Huvudbyggnad

   Uppvärmning

   Direktverkande el (vattenburet system finns men används ej)

   Servitut, planbestämmelser m m

   Avtalsservitut Väg Planbestämmelser: Stadsplan (1976-07-28) , Grundvattenskydd (1974-07-30)

   Bilplats

   Väl tilltagen parkeringsplats med plats för flertalet bilar.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

   Övrigt

   Observera att fastigheten idag är taxerad som typkod 824, Specialenhet, bad, sport och idrottsanläggning. För att ändra användningsområde på fastigheten måste taxeringen ändras och bygglov beviljas för ändrad verksamhet. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Fråga gärna mäklaren om vad det innebär. I samlingsrummet finns utrustning tillhörande skytteklubben, denna utrustning ingår inte i försäljningen. Luftvärmepumparna är ur funktion.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Huvudbyggnad

   Pantbrev:

   2 st om totalt 550 000 kr

   Taxeringsvärde:

   0 kr

   Typ:

   100, Lantbruksenhet, inte fastställd typ av

   Övriga uppgifter

   Byggnad

   Huvudbyggnad

   Grund:

   Betong och torpargrund

   Stomme:

   Trä, tegel

   Bjälklag:

   Trä

   Fasad:

   Träpanel och tegel

   Takbeklädnad:

   Bentongpannor

   Fönster:

   2-glasfönster

   Ventilation:

   Mekanisk frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Direktverkande el (vattenburet system finns men används ej)

   Vatten/avlopp:

   Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

   Mark

   Arealer:

   Areal ca 2,1007 ha, fördelat på:

   Övrigt:

   2,1007 ha

   Taxerad areal

   Det finns 0 skiften

   Energideklaration

   Status:

   Ej utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor