Objektbild

Kanelvägen, Eskilstuna

Villa 124 - modernt alternativ till hus!

Pris:

3 045 000 kr

Månadsavgift 5 477 kr/mån

Bostadsrättsradhus - Eskilstuna

Projekt Brf Harren
Gå till projektet

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Byggår: 2022

Boarea: 124 m2

Brf Harren blir det andra kvarteret om 20 unika bostäder som Blooc utvecklar tillsammans med Faskunge Fastigheter i naturnära Borsökna – en lugn stadsdel med blandad bebyggelse ett stenkast från badplats och sandstrand strax utanför centrala Eskilstuna och omkring en timme med tåget från Stockholm. Kvarteret omfattar 20 par- och radhus med unika lägen och varierade storlekar om 99 och 124 kvm. Bostäderna om 124 kvm har lyxiga dubbeldörrar som öppnar upp mot altanen och vackra gavellägen med generöst ljusinsläpp. Dessa hus erbjuder även ett badkar i badrummet på övre plan samt platsbyggd skivbordshörna i vardagsrummet. Villa 124 är ett perfekt alternativ till hus och uppfyller alla önskade kriterier för en växande barnfamilj. Rummen är luftiga, förvaringen optimal, ljusinsläppet är stort och de sociala ytorna ger utrymme för hela familjen att samlas på. Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Köket är klassiskt och av hög kvalitet, speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Badrummen ger en varm, ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. Dubbeldörrar leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar. På den övre våningen samlas husets fyra sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Det finns även möjlighet att välja tre sovrum och ett öppet allrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och är utrustade med såväl badkar som tvättpelare. En plats för boende och varande. Borsökna främjar en stillsam och naturskön livsstil alldeles lagom nära staden. Avkoppling, umgänge och livskvalité. En idyll för alla åldrar! Boka ett möte med oss för mer information!

Läs mer

Pris

3 045 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ellinor Mersin

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0767-60 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Annica Lövgren

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0709-99 31 21

  annica.lovgren@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan

   Entré - I entrén möts du av en vacker och ljus hall. Du slås av en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Rumsligheten väcker nyfikenhet och bjuder in till att se dig omkring. Kök - Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt utvecklat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna möter noggrant utvalda material och skapar tillsammans med specialdesignade detaljer en harmonisk känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans samtidigt som det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp samt bänkskåp. Matsal & Vardagsrum - En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av stora fönster som sprider ljus i hela rummet. Dubbla pardörrar i glas leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar. Du möts sedan av en specialdesignad trappa som förenar samtida former med klassiska stildrag. Duschrum - På entréplan med praktisk placering intill entréhallen finns duschrum med wc. Genomgående ljuva, dova toner i kombination med det slitstarka och praktiska klinkergolvet. Duschrummet är utrustat med dusch, wc och klassisk kommod med spegel ovan.

   Övre plan

   Sovrum - På övre plan samlas husets fyra, luftiga sovrum och badrum kring våningens mittpunkt. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset. Här finns också gott om förvaring i flera garderober. Föräldrasovrummet är utrustad med såväl garderober som en lyxig walk in closet med direkt access. Badrum - Badrummet är väl placerad med smidig access från alla rum. Här erbjuds både tvättmaskin och torktumlare på tvättpelare. Badrummet ger en varm, ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc. Badrummet är även utrustat med badkar – perfekt om du vill ta ett värmande dopp.

   Uteplats/Balkong

   Generös altan på husets baksida.

   Bostad

   Boarea

   124m2 (Areauppgifter enligt ritning. )

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1011

   Andel i föreningen

   5,38%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   2022

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Harren i Eskilstuna

   Föreningens organisationsnummer

   769634-9419

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   20 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2022

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kanelvägen, Eskilstuna

   Kommun: Eskilstuna

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 045 000 kr

   Månadsavgift: 5 477 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Uppvärmning: 300 kr/månad

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Renhållning: 250 kr/månad

   Karta & område

   Eskilstuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Libergsgatan 8 i Eskilstuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Eskilstuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Eskilstuna

   Hitta din mäklare i Eskilstuna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder