Objektbild

Nästgårdsvägen, Hållsta

Hållsta Park - Arkitektritade bostadsrättspar-/radhus i ett plan

Pris:

2 490 000 kr

Månadsavgift 4 215 kr/mån

Bostadsrättsradhus - Hållsta

Rum: 4 rok

Våning: 1 av 1 , hiss finns inte

Boarea: 88 m2

Här ges möjlighet att flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform. Samtliga hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, har en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Några av enheterna har altan med pergola och glas och några enheter har, utöver en vanligt parkeringsplats, även carport.. Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Park andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Med bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar !

Läs mer

Pris

2 490 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Henrick Andersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0702-44 94 76

  henrick.andersson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Jenny Dywling

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0702-45 02 99

  jenny.dywling@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Nästgårdsvägen till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Rumsbeskrivning

    ENTRÉ I anslutning till entrén har man en egen parkeringsplats. Härifrån går man på en stensatt gång till sitt hus. Vid entrén finns ett separat förråd om ca 3,1 kvm. Välkommen in! Ljus, trevlig hall med generöst utrymme att skapa en rejäl avhänningsplats. Golvet är genomgående ett vackert, parkettgolv i ljuslaserad ask i hela bostaden och väggarna är vitmålade. KÖK Ljust och rymligt kök i vinkel med lådhurtsar i underskåp och dämpade luckor i överskåp. Praktisk arbetsbelysning under överskåpen ner mot en bänkskiva i laminat med en rostfri limmad diskho och stänkskydd i stilren och praktisk borstad, rostfri plåt. Kökssnickerierna kommer från Arens. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Electrolux med ett fristående kyl och frysskåp, integrerad diskmaskin, ugn under häll med hällskydd och spisfläkt med belysning. VARDAGSRUM Vardagsrummet ligger med en öppen planlösning mot köket. Ett ljust rum med generösa fönsterpartier och direktaccess till den egna terrassen. Ett stort rum med gott om plats för både sällskapsdel och matplats. SOVRUM 1, 2 och 3 Mot entrésidan finns två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng, sängbord och klädförvaring. I anslutning till ett av sovrummen finns ett teknikrum. Det tredje sovrummet lämpar sig perfekt som barnrum, arbets- eller gästrum. DUSCHRUM Helkaklat duschrum med elburen golvvärme och dolda rördragningar. Lättstädad vägghängd wc, duschhörna och belyst badrumsspegel. Separat tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

    Bostad

    Boarea

    88m2

    Våning

    1 av 1 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    1009

    Andel i föreningen

    7,6923%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Tillgång till tv och bredband kommer att finnas via Stadsnätet

    Byggnad

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Hållsta Park

    Föreningens organisationsnummer

    769639-8770

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    13 st

    Antal lokaler

    0 st

    Äger föreningen marken

    Ja

    Parkering

    Samtliga bostadsrätter har en egen parkeringsplats (vissa även carport). Föreningen kommer även att ha en gemensam parkeringsyta.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Nästgårdsvägen, Hållsta

    Kommun: Eskilstuna

    Område: Hållsta

    Boendeform: Bostadsrättsradhus

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 490 000 kr

    Månadsavgift: 4 215 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Driftkostnad: 500 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 500 kr/månad

    Karta & område

    Eskilstuna

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Libergsgatan 8 i Eskilstuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Eskilstuna!

    Läs mer

    Bobutiken i Eskilstuna

    Hitta din mäklare i Eskilstuna

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder