Objektbild

Mariefreds Strand 2, Mariefred

Pris:

3 695 000 kr

Månadsavgift 5 286 kr/mån

Bostadsrättsparhus - Mariefred

Projekt Brf Mariefreds Strand 2
Gå till projektet

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 0 av 2

Boarea: 119 m2

Biarea: 24 m2

Modernt tvåplanshus i souterräng som bjuder på smakfulla materialval i snygg design. Smart planerat hus för hela familjen med en total yta om 143 kvm fördelat på 4 rum och kök. Souterrängplan som erbjuder två sovrum med tillhörande förvaringsutrymmen varav ena sovrummet har ett pentry. På detta våningsplan finns även ett helkaklat duschrum med wc. Entréplan med rymligt vardagsrum, ett härligt kök med tillhörande matplats invid vackert burspråk, sovrum med plats för dubbelsäng och ett ett helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Parkeringsplatser vid entrén. Välkommen till Brf Mariefreds Strand 2 och ett idylliskt boende vid Mälaren, här har den gamla mysiga by-känslan bevarats och som passar så väl in i Mariefreds långa historia. Bostadsrättsförening om totalt 19 bostäder där ni som medlemmar i föreningen har tillgång att disponera en båtbrygga med ett antal platser som går att hyra, närhet till både friluftsliv samt tågkommunikationer till ex Stockholm central på bara 40 min. Blanda detta med dagens moderna teknologi med smarta digitala lösningar och den enkla, bekväma och hållbara livsstilen. På så sätt skapar Lilleby de rätta förutsättningarna för den moderna byn. Ett tryggt, natura och barnvänligt samhälle där alla känner alla, där husen blir till hem och främlingar blir till grannar. Lilleby är ett bostadskoncept som har utvecklats av Lilleby Bostad i samarbete med Afry utifrån FN:s globala hållbarhetsmål. Etapp 2 kommer att erbjuda några fristående samt flertalet parhus i bostadsrättsform i storlekarna 109-143 kvm (BOA 105-119 kvm) från 4 - 5 rok med inflyttning under 2023. Här kommer det att erbjudas ett brett och varierat utbud av bostadsrätter som fristående villor, radhus och flerfamiljshus. Det bästa av två världar där du har ditt eget boende men tryggheten i att tillhöra en bostadsförening. Den hållbara livsstilen underlättas genom att konceptet rymmer såväl elbils- som cykelpool, källsortering och att olika föremål kan delas av de boende. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Gemenskap skapas genom att en mångfald av människor bor och möts i vardagen. Köp sker genom bokningsavtal med en bokningsavgift om 20.000 kr, vid avhopp återbetalas 13.000 kr. Efter bokningsavtal skrivs ett förhandsavtal (förskott om 100.000 kr inkl bokningsavgift) och till sist ett upplåtelseavtal (10% av köpeskillingen - inbetalt förskott) ca 3 månader innan tillträde. Observera att bilderna är exempelbilder och inte objektsspecifika. För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare! Se även länk nedan till bostadskonceptet Lilleby www.lilleby.se

Läs mer

Pris

3 695 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sebastian Hanisch

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 073-509 79 44

  sebastian.hanisch@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   119m2

   Biarea

   24m2

   Våning

   0 av 2

   Lägenhetsnummer

   2:08

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Allmänt om föreningen

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Mariefreds Strand 2, Mariefred

   Kommun: Strängnäs

   Boendeform: Bostadsrättsparhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 695 000 kr

   Månadsavgift: 5 286 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Strängnäs - Mariefred

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 26 i Strängnäs, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Strängnäs!

   Läs mer

   Bobutiken i Strängnäs - Mariefred

   Hitta din mäklare i Strängnäs - Mariefred

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder