Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Åbylundsvägen 449, Västerhaninge

Hemtrevlig lägenhet med radhuskänsla i trevliga, lummiga och klassiska Åbylund

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 5 423 kr/mån

Bostadsrättsradhus - Västerhaninge

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 0 av 1  (Markplan) , hiss finns inte

Byggår: 1983-85

Boarea: 77 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Här erbjuds en barn-/familjevänlig och optimalt planerad lägenhet som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. Om du letar efter ett bostad i mycket gott skick har du kommit rätt. Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor, öppen och lättmöblerad hall, och lite längre in finner vi ett fräscht, trevligt och modernt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita släta skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett rymligt, härligt och socialt vardagsrum med fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet, som är stort, rogivande och ljust, nås via hallen. Här erbjuds garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är stort, fräscht och stambytt och utrustat med toalett, badkar, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från bostaden är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en liten, mysig och lummig uteplats med morgonsol och plats för ett mindre bord. Den andra, som nås från vardagsrummet, är en stor, underbar och takbeklädd altan som bjuder på trätrall, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar samt leder ut till bostadens fantastiska tomt med tillhörande staket. Brf Åbylund är en trevlig, välskött och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller bastu, tvättstuga, soprum och föreningslokal. Här bor du vid ett av Åbylunds bästa lägen, med Västerhaninge centrum och station inom gångavstånd. Haninge centrum och Port73 ligger tio minuter bort och Länna handelsplats, Dalarö, Tyresta Nationalpark och Rudan finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerhaninge har att erbjuda.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Günay Coksürer

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0768-51 43 19

  gunay.coksurer@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Stor, öppen och lättmöblerad hall med hatthylla och garderober.

   Kök

   Det fräscha, trevliga och moderna köket har tapetserade väggar och mörkt golv. Utrustningen består av spis, kyl, frys, ugn, diskmaskin och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, släta luckor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Ett rymligt, härligt och socialt rum med fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp.

   Sovrum 1

   Det första sovrummet är stort, rogivande och ljust och har garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

   Sovrum 2

   Ett lite mindre och mysigt sovrum med plats för garderob, plats för säng och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Vita väggar och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

   Badrum

   Badrummet är stort, fräscht och stambytt och har toalett, badkar, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

   Uteplats, framsida

   Liten, mysig och lummig uteplats som nås från hallen. Här erbjuds morgonsol och plats för ett mindre bord.

   Altan

   Via vardagsrummet kommer du även till en stor, underbar och takbeklädd altan med trätrall, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar som leder dig vidare till bostadens tomt med staket.

   Bostad

   Boarea

   77m2 (Area enligt föreningsuppgifter)

   Våning

   0 av 1  (Markplan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   2449

   Andel i föreningen

   0,32805%

   Andel av årsavgift

   0,32816%

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Åby 1:142

   Byggår

   1983-85

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Åbylund

   Föreningens organisationsnummer

   769608-5112

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   322 st

   Antal lokaler

   2 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningens fastigheter byggdes 1983-85 och består av 322 lägenheter varav ca 43 stycken fortfarande är hyresrätter, samt 3 lokaler (bostadsrätt - garage) och 28 lokaler (hyresrätt - förråd). Bostadsrättsföreningen bildades under 2002 och man tillträdde fastigheten 1 maj 2003. Området består till största delen av tvåvåningshus, med små trädgårdar, samt gemensamma gröna ytor. Inom området finns en kvartersgård och en bastu, samt flera lekplatser och en fotbollsplan. Åbylund ligger avskilt men ändå centralt. Vi är omgivna av skog och grönområden. Man kan ta sig direkt ut i naturen med många promenadstigar, motionsslingor, elljusspår och fotbollsplaner. Området har daghem intill området och skola inom gångavstånd. Området har sina parkeringsplatser ut mot gatan och det är därför bilfritt inne bland husen. Tre av gårdarna ligger mot Kvartärvägen, de övriga utmed Åbylundsvägen. Tät bussförbindelse med centrum och järnvägsstationen. På föreningens hemsida www.abylund.nu finns mycket bra information att hämta.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. (Kontrollerat med styrelsen 2020-09-24)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande renoveringar: Under hösten kommer vi att isolera samtliga vindar samt renovera tegelfogar i området. Utöver det har vi inget planerat de närmaste åren.

   Gemensamma utrymmen

   1. Tvättstug i varje etapp 2. Gemensamhetslokal (kan hyras av boende) 3. Hushållssoprum 4. 1 förråd / lägenhet 5. Teknisk fastighetsjour vid svåra tillbud 6. Bastu (betalas per månad som tillägg till hyra/avgift)

   Parkering

   P-plats utan el: 150 kr/månad P-plats med el: 300 kr/månad Garage: 450 kr/månad I dagsläget är det en kortare kö för p-plats, för garageplats är det en kötid på ca 1,5-2 års. (Kontrollerad 20200923). Från och med 2020-10-01 startar en digital köhantering för parkering och då går medlemmarna själva in och ställer sig i kö och anmäler intresse för p-plats eller garage.

   Föreningens hemsida

   www.aby-lund.nu

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åbylundsvägen 449, Västerhaninge

   Kommun: Haninge

   Område: Åbylund

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 5 423 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-27

   Pantsättningsavgift: 710 kr

   Överlåtelseavgift: 1 656 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Haninge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss för att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Poseidons Gränd 3A i Haninge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Haninge!

   Läs mer

   Bobutiken i Haninge

   Hitta din mäklare i Haninge

   Liknande bostäder