Objektbild

Broddvägen 48, VENDELSÖ

Sjönära Br-parhus med superläcker utformning, sällskapsdel med 6,7 m i takhöjd och carport

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 6 069 kr/mån

Bostadsrättsparhus - VENDELSÖ

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 1998

Boarea: 112 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Visning under mars månad! Sjönära bostadsrättsparhus i 2-plan med superläcker utformning och ett oslagbart läge intill sjön Drevviken. Lägenheten präglas av fantastiska ljusinsläpp, höga fönsterpartier och tilltalande sällskapsdel med ca 6,7 m i takhöjd och viss sjöutsikt. Härlig öppenhet till den moderna köksdelen med ljus, modern interiör. Separata utgångar till stor balkong med sjöglimt och baksidans mysiga altandäck och uteplats där man kan njuta av sol från eftermiddag till sen kväll. Fräscht välhållet duschrum/wc i entréplanet. Övre plan upptas av tre fina sovrum, klädkammare med fönster och badrum/wc. Genomgående parkettgolv med vattenburen golvvärme och behagliga färgsättningar i alla rum. Ljuvlig liten baksida med altandäck, gräsmatta och flertalet perenna växter. Ca 75 meter till vattnet för skönt morgondopp och ca 200 meter till barnvänlig badstrand. Två praktiska förråd i souterrängplanet och egen carport i anslutning till bostaden. Drevviken erbjuder även kajakpaddling, och vintertid skridskoåkning. Idylliskt område med bekväm närhet till buss med smidiga direktlinjer till Gullmarsplan och i rusningstrafik även till Sthlm`s City. Förskolor och skolor är belägna i närområdet. En fantastisk lägenhet med modern utformning som kombinerar både hemtrevnad och funktion för en medelstor familj och ett riktigt drömboende för den som söker något utöver det vanliga!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Annette Nygren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 72 40

  annette.nygren@lansfast.se
  Planritning
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   112m2

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   52

   Andel i föreningen

   0,03143%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   1998

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   El - vattenburen golvvärme

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Vendelsö Gård

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Vendelsö Gård

   Övrigt om området

   Besök gärna föreningens hemsida: brfvendelsogard.se Området ligger naturskönt med en hel del nyproduktion som trevligt integrerats med äldre villabebyggelse. Ca 200 m meter till barnvänlig badplats med sandstrand i Drevviken Vintertid bjuder Drevviken på såväl långfärdsskridskoåkning som sköna promenader. De allmänna kommunikationerna är mycket smidiga, bussar till Globen och Vattugatan går från hållplatsen Grindstugan på Gudöbroleden med en restid på ca 25 resp 35 minuter. Förskolor och skola finns i närområdet. Flertalet stormarknader såsom Maxi, Coop, Biltema och Port 73 är belägna på bekvämt avstånd.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Broddvägen 48, VENDELSÖ

   Kommun: Haninge

   Område: Vendelsö Gård

   Boendeform: Bostadsrättsparhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 6 069 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 1 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 1 300 kr/månad

   Karta & område

   Haninge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss för att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Poseidons Gränd 3A i Haninge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Haninge!

   Läs mer

   Bobutiken i Haninge

   Hitta din mäklare i Haninge

   Liknande bostäder