Budgivning pågår

Lysbojsvägen 9, Vårby

Aktuellt bud

3 400 000 kr

Utgångspris 2 995 000 kr

Budgivare 2 19/08 kl: 18:14 - 3 400 000 kr

Budgivare 2 19/08 kl: 10:17 - 3 200 000 kr

Budgivare 1 19/08 kl: 10:09 - 3 000 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lysbojsvägen 9 - Vårby

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättsvilla

  Byggår

  Boarea

  112m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Vårby

  Avgift

  5 719 kr/mån

  Carport, bredband och sophämtning ingår i månadsavgiften.

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  26 741 kr/m2

  Välkomna till detta familjevänliga kedjehus i 2 plan med närhet till både natur och kommunikationer. Nedre plan består av ett stort kök, ett ljust och rymligt vardagsrum samt en WC med dusch. I köket finner ni generösa ytor med plats för ett stort matbord samt gott om förvaring. Optimalt för familjen. Vardagsrummet erbjuder stora fönster med härligt ljusinsläpp samt goda möbleringsmöjligheter. Härifrån tar ni er vidare till det charmiga uterummet som passar perfekt för sena sommarkvällar. Badrummet är stilrent inrett med klinker och helkaklade väggar. En mörkbetsad trappa som smakfullt bryter av den ljusa hallen tar er vidare till övervåningen. Här finner ni 3 stora sovrum, en walk in closet samt ett badrum med bubbelbadkar, tvättmaskin och torktumlare. Intill carporten finns ett förråd, utmärk för trädgårdsredskapen och cyklar m.m. Tomtens framsida är trivsamt inramad av en häck medan den baktill går helt fritt ut mot naturskyddat område. Här finns såväl rum för solbäddar som grillutrustning, och dessutom finns en pittoresk liten lekstuga för barnen att leka i. Bara 300 m bort ligger Vårby badplats samt ett utegym. Närhet till Skärholmen Centrum och Kungens kurva med Nordens största köpcentrum. T-bana: Vårby gård ca 100m. Ångbåt från Vårby brygga i Huddinge ligger bekvämt till för dig som kommer från södra sidan av stan. Eller för er som bara vill ut och ta en tur. Turen guidas på både svenska och engelska. Detta mysiga lilla område är perfekt för er om vill känna lugnet men ändå ha närhet till pulsen, om lusten faller på! Måste ses!

  Ansvarig mäklare

  Marina Bergman

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-490 96 14

  marina.bergman@lansfast.se Läs mer om Marina

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning entréplan

  Planlösning övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÈPLAN

  Hall

  Välkomnande hall med fint klinkergolv och vitmålade väggar.

  Kök

  Stort kök med bra arbetsytor samt matplats för ca 6-8 personer. Utrustning: spishäll, ugn, fläkt, inbyggd micro, diskmaskin, kyl-fullhöjd och frys-fullhöjd.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med parkettgolv, målade väggar och utgång till härlig baksida med inglasat uterum.

  Duschrum

  Helkaklat duschrum med klinkergolv, golvvärme, wc, spegelskåp samt tvättställ med kommod.

  Förråd / klädkammare

  Bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder, skor, dammsugare etc.

  ÖVRE PLAN

  Hall

  Möblerbar hall med parkettgolv och målade väggar.

  Sovrum 1

  Master bedroom med målade väggar, parkettgolv och flera garderober.

  Sovrum 2

  Sovrum med parkettgolv, målade väggar och garderob.

  Badrum

  Helkaklat badrum / tvättrum med klinkergolv, wc, tvättställ med kommod och bubbelbadkar samt tvättmaskin och torktumlare.

  Sovrum 3

  Sovrum med parkettgolv och målade väggar.

  Klädkammare

  Rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

  Övriga utrymmen

  Stort utvändigt förråd vid carporten. Lekstuga på baksidan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011

  TV & bredband

  TV & Bredband: Leverantör - Telia (Grundinstallationen ingår i avgiften)

  Uteplats/Balkong

  Tomt mot naturreservat. Stort inglasat uterum på baksidan i sydvästläge. Uteplats på framsidan i nordostläge.

  Bilplats

  Bilplats 1: Carport Bilplats 2: P-plats Bägge platserna ingår i månadsavgiften.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 773 kr/månad

  Försäkring:

  300 kr/månad

  Elkostnad:

  1 321 kr/månad

  Övrigt:

  152 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 773 kr/månad

  Kommentar:

  Övrigt= Bredband, tv, telefon El= Hushållsel + uppvärmning

  Andel i föreningen:

  3,99145%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-13

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Vårbäcken

  Lägenhetsnummer:

  00001

  Antal lägenheter:

  25

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Det finns 15 kedjehus och 10 souterrängradhus som alla upplåts med bostadsrätt. Föreningen ingår i Norra Duvbergets samfällighet som äger och förvaltar gator och mark.  Föreningens ekonomi:

  Elkostnaden är uppdelad på hushållsel och uppvärmning. 1. Ekonomi - föreningens styrelse med avtal med SBC 2. Överlåtelser & pantförskrivningar - SBC 3. Teknisk förvaltning – Driftia  TV/Internet:

  TV & Bredband: Leverantör - Telia (Grundinstallationen ingår i avgiften)  Annat:

  Brf Vårbäcken som är ett nybyggt område ligger på Norra Duvberget i västra Huddinge. Området är naturskönt med bara fem minuters gångväg från Vårby Gårds centrum och till T-banan till Stockholm City (ca 30 min) Det finns vackra skogar att ströva runt i, och det är mycket nära till Mälaren och allt vad den har att erbjuda. På mindre än en kilometers avstånd ligger den populära badstranden Vårbybadet. Det är även nära till Vårby brygga där det går båtar i linjetrafik på sommaren i riktning mot Birka och Stockholm. Det är inte heller långt till Huddinge båtklubb och Slagsta marina där det finns båtplatser. I Vårby Centrum finns vårdcentral, förskola, skola, fritidsgård, bibliotek, tunnelbanestation, matbutiker, apotek och annan service. Det är väldigt nära till Skärholmens centrum och Kungens Kurva där det finns än mer butiker, service och nöjen. Till Skärholmen går det tunnelbana och dit är det bara två stationer. Till Kungens kurva och Heron City går det direktbuss.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor