Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Jaktvägen 3, ÅKERSBERGA

Pris:

4 799 000 kr

Månadsavgift 5 998 kr/mån

Bostadsrättsradhus - ÅKERSBERGA

Projekt BRF Skärgårdsslänten
Gå till projektet

Rum: 6 rok

Byggår: 2019/2020

Boarea: 152 m2

Etapp 3 erbjuder inflytt från Q3 2021! Ett modernt boende nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort. Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med med Hultman-Vogt arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Parhusen erbjuder alla en privat uteplats och möjlighet till altan. Två parkeringsplatser ingår per bostad samt ett privat förråd. Varje bostad kommer att ha möjlighet att använda gemensamma pool-området med tillhörande bastu och omklädningsrum.

Läs mer

Pris

4 799 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Maja Stolpe

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-554 58 88

  maja.stolpe@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   BADRUM

   Både på entré och övervåningen är badrummen utrustade med omsorgsfullt utvalda material så som den vackra klinkern i exklusiv imitation av Carraramarmor. i övrigt är badrummen utformade för att genomsyras av modern funktionalitet av högsta kvalitet.

   ENTRÉVÅNING

   Stig innanför ytterdörren och möt kombinationen av ett socialt och funktionellt boende. Planlösningen är genomgående öppen och fokuserad på stora ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Ytterligare ljusinsläpp kommer ner från trapphuset genom takfönstret på övervåningen. Entrévåningen utgörs av ett sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, tvättstuga samt ett badrum med dusch.

   ÖVERVÅNING

   Kom in till det ljusa allrummet som lyses upp av takfönster och de generösa fönsterpartierna. Från allrummet når man sedan de tre sovrummen, samt ett större badrum med badkar. Master bedroom har dessutom en generös walk-in closet med en privat ingång till badrummet.

   KÖK

   Modernt och minimalistiskt kök med fokus på både design och funktionalitet. Ett vackert kök som är optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen.

   Bostad

   Boarea

   152m2

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   37

   Andel i föreningen

   11,175%

   Andel av årsavgift

   11,175%

   Byggnad

   Byggår

   2019/2020

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   Aluminiumbeklädda 3-glasfönster i grå kulör.

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Skärgårdsslänten 1 i Åkersberga

   Föreningens organisationsnummer

   769636-2040

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   12 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2019/2020

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Gemensamma utrymmen

   Poolområde med bastuhus.

   Vägbeskrivning

   OBS!!! Jaktvägen är i dagsläget inte möjlig att få fram på gps. Därför är rekommendationen att man skriver in Lisa Bökers väg när man vill komma ut och titta. Därifrån hittar man sen vidare till Jaktvägen via skyltar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Jaktvägen 3, ÅKERSBERGA

   Kommun: Österåker

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 4 799 000 kr

   Månadsavgift: 5 998 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Österåker

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsvägen 11B i Åkersberga, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Österåker!

   Läs mer

   Bobutiken i Österåker

   Hitta din mäklare i Österåker

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder