Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Jaktvägen 5, ÅKERSBERGA

Pris:

3 499 000 kr

Månadsavgift 3 997 kr/mån

Bostadsrättsvilla - ÅKERSBERGA

Projekt BRF Skärgårdsslänten
Gå till projektet

Rum: 4 rok

Byggår: 2019/2020

Boarea: 70 m2

Etapp 3 erbjuder tillträde från Q3 2021! Ett modernt boende om 64 kvm boarea samt 6 kvm biarea på övervåningen. Nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort. Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med med Hultman-Vogt arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta. 70 kvadratmeter fördelat på 4 RoK skapar ett klimatsmart och yteffektivt boende. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Villorna har en privat uteplats med möjlighet till altan, en parkeringsplats samt ett privat förråd.

Läs mer

Pris

3 499 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Maja Stolpe

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-554 58 88

  maja.stolpe@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Emil Jonsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   BADRUM

   Noggrant utvalda material genomsyrar detta moderna badrum, så som klinker i exklusiv imitation av Carraramarmor. Badrummet är utformat med funktionalitet av högsta kvalitet. Vidare är badrummet utrustat med dusch samt en kombinerad tvätt- och torkmaskin.

   ENTRÉVÅNING

   De generösa fönsterpartierna tillsammans med ljusinsläpp från takfönstret på övervåningen skapar ett härligt ljus i det kombinerade vardagsrum- och köksdelen. Entrévåningen utgörs av ett sovrum, ett badrum samt ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet tar man sig sedan enkelt ut till den privata uteplatsen.

   ÖVERVÅNING

   På övervåningen välkomnas du av det ljusa allrummet som lyses upp av takfönstret och det generösa fönsterpartiet. Allrummet kan enkelt göras om till ett extra sovrum. Invid allrummet återfinns ett rymligt master bedroom. Hela övervåningen har ett lutande tak med en takhöjd som uppgår till nära 3 meter.

   KÖK

   Modernt och stilrent kök med fokus på både design och funktionalitet. Ett vackert kök som är optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen.

   Bostad

   Boarea

   70m2

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   35

   Andel i föreningen

   6,7%

   Andel av årsavgift

   6,7%

   Byggnad

   Byggår

   2019/2020

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   Aluminiumbeklädda 3-glasfönster i grå kulör.

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Skärgårdsslänten 1 i Åkersberga

   Föreningens organisationsnummer

   769636-2040

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   12 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2019/2020

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Gemensamma utrymmen

   Poolområde med bastuhus.

   Vägbeskrivning

   OBS!!! Jaktvägen är i dagsläget inte möjlig att få fram på gps. Därför är rekommendationen att man skriver in Lisa Bökers väg när man vill komma ut och titta. Därifrån hittar man sen vidare till Jaktvägen via skyltar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Jaktvägen 5, ÅKERSBERGA

   Kommun: Österåker

   Boendeform: Bostadsrättsvilla

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 499 000 kr

   Månadsavgift: 3 997 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Österåker

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsvägen 11B i Åkersberga, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Österåker!

   Läs mer

   Bobutiken i Österåker

   Hitta din mäklare i Österåker

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder