Objektbild

Generalsvägen 116G, ÖSTERSKÄR

Attraktivt och havsnära läge!

Pris:

6 995 000 kr

Månadsavgift 5 998 kr/mån

Bostadsrättsradhus - ÖSTERSKÄR

Projekt BRF Arkipelag
Gå till projektet

Rum: 6 rok

Boarea: 149 m2

Biarea: 8 m2

Endast en enhet kvar! Varmt välkomna till Brf Östra Artipelag. Med ett attraktivt och mycket havsnära läge erbjuder nyproduktionsprojektet Brf Östra Artipelag moderna och smakfulla bostäder i populära och eftertraktade Österskär. Bostäderna varierar mellan 4-6 rum och är belägna på Generalsvägen 114 och 116. Radhusen i projektet varierar mellan storlekarna 120-167 kvm samt med och utan takterrass. Gemensamt för samtliga storlekar är möjlighet för 1-2 parkeringsplatser samt dess optimalt planerade yta kombinerat med smakfullt utvalda materialval med hög kvalité som ger dig extra mycket bovaluta för pengarna. Bostaden har en totalyta om 155 kvm varav 149 som boarea. Utöver detta ingår även ett förråd om ca 2 kvm Kopiera länken för 360-visning för 149 kvm: https://faworks.github.io/ostra-artipelag/149-kvm Brf Östra Atripelag är havsnära beläget med havet ett stenkast från bostäderna. I Österskär bor du med närhet till det mesta. För sol och bad når du Österskärs havsbad till fots eller via cykel där även den populära restaurangen Solbrännan är belägen. I Österskär finns ett flertal förskolor samt Österskärs skola. Kommunikationsförbindelse direkt till Stockholm finns via Roslagsbanan, som nås via en promenad om ca 5 minuter från bostäderna. Genom medlemskap i Österskärs villaägarförening finns bryggplatser för uthyrning runtom hela halvön som Österskär ligger på. Se mer på www.ovf.se.

Läs mer

Pris

6 995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Maja Stolpe

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-554 58 88

  maja.stolpe@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Allmän beskrivning av interiör

   Här kan du välja mellan ytterligare ett rum eller en extra generös och social planlösning på nedervåningen. Bostadens stora fönsterpartier skapar ett underbart ljusinsläpp, vilket lyser upp och förgyller den öppna kök- och vardagsrumsdelen. På övervåningen finner ni ett extra allrum och den generösa takhöjden på 2,7 meter skapar en otrolig rymd. Bostaden erbjuder dig stora fönsterpartier samt en öppen och social planlösning mellan köket och matplats som binds ihop med en köksö. Vidare erbjuds du vardagsrum, två badrum med golvvärme, fyra sovrum, allrum, hall med klinkers och ett separat förråd. Materialvalen går i moderna toner med badrum i marmormönstrad granitkeramik på golvet kombinerat med stilrent vitt kakel, hallen har grå klinker i kalkstensimitation samt en slitstark parkett i övriga utrymmen. Härlig golvvärme ligger i hela entréplan samt i badrummet på övre plan. Till bostaden finns en finplanerad tomt.

   Bostad

   Boarea

   149m2

   Biarea

   8m2

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   3

   Andel i föreningen

   6,185%

   Andel av årsavgift

   6,185%

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Övrigt

   Välkommen att läsa mer hos byggherren Carl Ek fastigheter: https://www.carlekfastigheter.se/projekt/ostra-artipelag/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Generalsvägen 116G, ÖSTERSKÄR

   Kommun: Österåker

   Område: Österskär

   Möjligt tillträdesdatum: 2022, Q3/Q4

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 6 995 000 kr

   Månadsavgift: 5 998 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Österåker

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsvägen 11B i Åkersberga, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Österåker!

   Läs mer

   Bobutiken i Österåker

   Hitta din mäklare i Österåker

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder