Objektbild

Strömkarlsgränd 14, Sollentuna

Missa inte chansen att förvärva populär Bostadsrättsradus!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 6 322 kr/mån

Bostadsrättsradhus - Sollentuna

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 1986

Boarea: 99 m2

Biarea: 4 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Sällan till salu! Nu har du chansen att förvärva ett bostadsrättsradhus i gavelläge på 4 rum + kök. Öppen planlösning med både vardagsrum och nyrenoverat kök (2018) i entréplan tillsammans med wc/dusch och klädkammare/förråd. Väl uppe på övervåningen välkomnas man av ett fint ljusinsläpp i hallen från takfönstret. Därifrån tar man sig in till tre sovrum, klädkammare och badrum. Utöver detta har man även en vind med klassiskt trägolv. Två uteplatser gör att man inte går miste om solen vare sig på förmiddag eller eftermiddag. Den ”lilla” uteplatsen på framsidan vetter mot syd/väst och den större på baksidan mot syd/öst och dessutom med fri sikt mot en mindre äng direkt i anslutning till uteplatsen. Läge: Föreningen ligger beläget i ett vackert friluftsområde vid sjön Norrviken och Rotsunda Strand där man kan bada. Här intill finns gott om promenad-, motions- och cykelvägar. Odlingslotter finns att hyra om man vill odla, härliga stora grönytor och ängar. Vintertid plogas isen med banor för långfärdsskridskoåkning på sjön Norrviken, en omtyckt skridsko sjö med milslång plogad bana. I området finns skolor (från förskoleklass upp till åk 9) och dagis samt närhet till både lågpris- och stormarknader. KOM Köpcentrum på gångavstånd. Det är inte heller långt till varuhuset Coop, Willys och systembolag. I Rotebro C finns komplett kommersiell och kommunal service: bank, apotek, dagligvaru- och specialvarubutiker, vårdcentral, folktandvård m.m. Kommunikationer: Till stationen i Rotebro (cirka 2 km) finns cykelvägar, bussförbindelse eller ca 10 min gångavstånd. Därifrån tar man sig in till city på ca 25 min. Busshållplats med täta avgångar ca 200 meter bort. Med bil tar du dig lätt till både Arlanda och Stockholm city tack vare det centrala läget. Avstånd - 4 min till Rotebro stn med buss. - 7 min till Sollentuna centrum med pendeltåg. - 15 min till Arlanda med bil. - 10 min till Bredden/Infra City promenadväg. - 10 min till Rotebro C promenadväg. - 23 min till Stockholm med pendeltåg.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Alexander Lahdo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0736-71 16 27

  alexander.lahdo@lansfast.se

  Planritning Entréplan Övervåning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Välkomnande hall med klinkergolv och gott om plats för avhängning.

  Kök

  Vitt och ljust nyrenoverat kök från IKEA (2018) med mörk bänkskiva och med gott om plats för förvaring. Golvet är elegant med svart klinker och köket rymmer matplats för 6-8 personer med stora fönsterpartier.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med gott om plats för större sällskap. Ljusa väggar med massiv 1-stavparkett som fortsätter hela vägen till hallen och köket. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora uteplatsen där man har både altan och en liten gräsplätt med ett ungt äppelträd.

  Wc/dusch entréplan

  Helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinker på golv. Duschvägg i glas, svart kommod med matchande vita detaljer och installerad handdukstork.

  Sovrum

  Samtliga sovrum har laminat i 3-stav med tapeter på väggarna och vitt tak. Det finns plats för garderober i alla sovrum.

  Badrum övervåning

  Vitt kakel på vägg och beige plastmatta på golv. Litet fönster för extra ljusinsläpp. Badkar med kombination av dusch och även här en duschvägg av glas. Kommod med plats för förvaring och även bakom spegel som har luckor. Tvättmaskin finns.

  Förråd/Klädkammare

  Två stora förråd/klädkammare som man kan använda till allt möjligt.

  Bostad

  Boarea

  99m2

  Biarea

  4m2

  Våning

  0 av 0 , hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  6

  Andel i föreningen

  1,36206%

  Andel av årsavgift

  1,36206%

  TV och internet

  Kabel-TV finns (grundutbudet ingår i avgiften) med leverantör – ComHem. Bredband finns anslutet i alla lägenheter. Levereras via Sollentuna Energi, för mer info om bredbandsleverantörer se Sollentuna Energi. Möjlighet finns även att ansluta bredband via ComHem. Föreningen har installerat tre hål i väggen via ComHem.

  Övriga utrymmen

  - 2 st soprumsbyggnader - 2 st tvättstugor.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  ROTSYSTEMET 68

  Byggår

  1986

  Byggnadstyp

  2 plan med vind

  Energideklaration

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Trollholmen

  Föreningens organisationsnummer

  716418-7630

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  90 st

  Antal lokaler

  0 st

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Bygget av BRF Trollholmen startade under sommaren 1985. De första flyttade in under december 1985. Radhusens markyta slutar i och med uteförrådets bakre vägg. Den markyta som finns därutöver tillhör kommunen. Det finns ett individuellt avtal mellan medlemmar i radhusen och kommunen. Detta avtal gäller endast radhusen som vätter ut mot den stora ängen. Avtalet reglerar hur stor markytan är som får användas och övrigt som gäller.

  Gemensamma utrymmen

  I brf Trollholmen finns förutom lägenheter även andra byggnader uppdelade på: 2 st soprumsbyggnader varav det övre (Tomtegränd 1) inrymmer expedition för fastighetsskötaren och styrelsen. Parkeringsgarage med parkeringsdäck. 2 st tvättstugor.

  Parkering

  I brf Trollholmen finns ett parkeringsgarage med 22 platser och inom vårt område finns 56 parkeringsplatser att hyra. I brf Trollholmens nedre område finns en avgiftsbelagd parkering där både gäster och medlemmar kan parkera. Avgift erlägges i parkeringsautomaten som står vid gången in mot bostadsområdet. Kostnaden för är 5 kr/tim eller 25 kr/dygn. Del av avgiften tillfaller brf Trollholmen. Finns önskemål att hyra parkerings- och/eller garageplats då ska HSB Norra Stor Stockholm kontaktas. De hanterar alla frågor gällande lediga platser och kölistor.

  Föreningens hemsida

  www.trollholmen.se

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Strömkarlsgränd 14, Sollentuna

  Kommun: Sollentuna

  Boendeform: Bostadsrättsradhus

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 6 322 kr/mån

  Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Sollentuna

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder