Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Strömkarlsgränd 14, Sollentuna

Missa inte chansen att förvärva populär Bostadsrättsradus!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 6 322 kr/mån

Bostadsrättsradhus - Sollentuna

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 1986

Boarea: 99 m2

Biarea: 4 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Sällan till salu! Nu har du chansen att förvärva ett bostadsrättsradhus i gavelläge på 4 rum + kök. Öppen planlösning med både vardagsrum och nyrenoverat kök (2018) i entréplan tillsammans med wc/dusch och klädkammare/förråd. Väl uppe på övervåningen välkomnas man av ett fint ljusinsläpp i hallen från takfönstret. Därifrån tar man sig in till tre sovrum, klädkammare och badrum. Utöver detta har man även en vind med klassiskt trägolv. Två uteplatser gör att man inte går miste om solen vare sig på förmiddag eller eftermiddag. Den ”lilla” uteplatsen på framsidan vetter mot syd/väst och den större på baksidan mot syd/öst och dessutom med fri sikt mot en mindre äng direkt i anslutning till uteplatsen. Läge: Föreningen ligger beläget i ett vackert friluftsområde vid sjön Norrviken och Rotsunda Strand där man kan bada. Här intill finns gott om promenad-, motions- och cykelvägar. Odlingslotter finns att hyra om man vill odla, härliga stora grönytor och ängar. Vintertid plogas isen med banor för långfärdsskridskoåkning på sjön Norrviken, en omtyckt skridsko sjö med milslång plogad bana. I området finns skolor (från förskoleklass upp till åk 9) och dagis samt närhet till både lågpris- och stormarknader. KOM Köpcentrum på gångavstånd. Det är inte heller långt till varuhuset Coop, Willys och systembolag. I Rotebro C finns komplett kommersiell och kommunal service: bank, apotek, dagligvaru- och specialvarubutiker, vårdcentral, folktandvård m.m. Kommunikationer: Till stationen i Rotebro (cirka 2 km) finns cykelvägar, bussförbindelse eller ca 10 min gångavstånd. Därifrån tar man sig in till city på ca 25 min. Busshållplats med täta avgångar ca 200 meter bort. Med bil tar du dig lätt till både Arlanda och Stockholm city tack vare det centrala läget. Avstånd - 4 min till Rotebro stn med buss. - 7 min till Sollentuna centrum med pendeltåg. - 15 min till Arlanda med bil. - 10 min till Bredden/Infra City promenadväg. - 10 min till Rotebro C promenadväg. - 23 min till Stockholm med pendeltåg.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Alexander Lahdo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0736-71 16 27

  alexander.lahdo@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med klinkergolv och gott om plats för avhängning.

   Kök

   Vitt och ljust nyrenoverat kök från IKEA (2018) med mörk bänkskiva och med gott om plats för förvaring. Golvet är elegant med svart klinker och köket rymmer matplats för 6-8 personer med stora fönsterpartier.

   Vardagsrum

   Rymligt vardagsrum med gott om plats för större sällskap. Ljusa väggar med massiv 1-stavparkett som fortsätter hela vägen till hallen och köket. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora uteplatsen där man har både altan och en liten gräsplätt med ett ungt äppelträd.

   Wc/dusch entréplan

   Helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinker på golv. Duschvägg i glas, svart kommod med matchande vita detaljer och installerad handdukstork.

   Sovrum

   Samtliga sovrum har laminat i 3-stav med tapeter på väggarna och vitt tak. Det finns plats för garderober i alla sovrum.

   Badrum övervåning

   Vitt kakel på vägg och beige plastmatta på golv. Litet fönster för extra ljusinsläpp. Badkar med kombination av dusch och även här en duschvägg av glas. Kommod med plats för förvaring och även bakom spegel som har luckor. Tvättmaskin finns.

   Förråd/Klädkammare

   Två stora förråd/klädkammare som man kan använda till allt möjligt.

   Bostad

   Boarea

   99m2

   Biarea

   4m2

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   6

   Andel i föreningen

   1,36206%

   Andel av årsavgift

   1,36206%

   TV och internet

   Kabel-TV finns (grundutbudet ingår i avgiften) med leverantör – ComHem. Bredband finns anslutet i alla lägenheter. Levereras via Sollentuna Energi, för mer info om bredbandsleverantörer se Sollentuna Energi. Möjlighet finns även att ansluta bredband via ComHem. Föreningen har installerat tre hål i väggen via ComHem.

   Övriga utrymmen

   - 2 st soprumsbyggnader - 2 st tvättstugor.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   ROTSYSTEMET 68

   Byggår

   1986

   Byggnadstyp

   2 plan med vind

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Trollholmen

   Föreningens organisationsnummer

   716418-7630

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   90 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bygget av BRF Trollholmen startade under sommaren 1985. De första flyttade in under december 1985. Radhusens markyta slutar i och med uteförrådets bakre vägg. Den markyta som finns därutöver tillhör kommunen. Det finns ett individuellt avtal mellan medlemmar i radhusen och kommunen. Detta avtal gäller endast radhusen som vätter ut mot den stora ängen. Avtalet reglerar hur stor markytan är som får användas och övrigt som gäller.

   Gemensamma utrymmen

   I brf Trollholmen finns förutom lägenheter även andra byggnader uppdelade på: 2 st soprumsbyggnader varav det övre (Tomtegränd 1) inrymmer expedition för fastighetsskötaren och styrelsen. Parkeringsgarage med parkeringsdäck. 2 st tvättstugor.

   Parkering

   I brf Trollholmen finns ett parkeringsgarage med 22 platser och inom vårt område finns 56 parkeringsplatser att hyra. I brf Trollholmens nedre område finns en avgiftsbelagd parkering där både gäster och medlemmar kan parkera. Avgift erlägges i parkeringsautomaten som står vid gången in mot bostadsområdet. Kostnaden för är 5 kr/tim eller 25 kr/dygn. Del av avgiften tillfaller brf Trollholmen. Finns önskemål att hyra parkerings- och/eller garageplats då ska HSB Norra Stor Stockholm kontaktas. De hanterar alla frågor gällande lediga platser och kölistor.

   Föreningens hemsida

   www.trollholmen.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Strömkarlsgränd 14, Sollentuna

   Kommun: Sollentuna

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 6 322 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Sollentuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus eller tomt här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Djupdalsvägen 1 i Sollentuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sollentuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Sollentuna

   Hitta din mäklare i Sollentuna

   Liknande bostäder