Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Imatragatan 348, KISTA

Här bor du i ett nyrenoverat och modernt radhus med fräscha ytskikt!

Pris:

2 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 007 kr/mån Värme, vatten, Kabel-TV (basutbud), förråd & sophantering.

Bostadsrättsradhus - KISTA

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1973-1974

Boarea: 76,5 m2

Upplev alla fördelar med denna nyrenoverade radhus med 4 rum och kök (omgjord 3:a). Här får du ett ljust och modernt boende med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och sociala ytor. Glöm allt vad renovering innebär, här kan du bara flytta in!   I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till bostadens höjdpunkter hör ett stort, nyrenoverat och modernt kök med vita skåpluckor, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet från 2020 är nyrenoverat, stilrent och smakfullt och har toalett, dusch och kommod. Det öppna, lättmöblerade och välplanerade vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv bjuder på fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Här finnes två fantastiska uteplatser att nyttja för att ta det lugnt på. I det lugna underbara området Akallas trädgårdsstad finns ett äventyrsbad med gym, utegym, fotbollsplan, förskola, skola, närhet till matbutiker, Akallaby med 4H-gård med förening samt en sporthall och en ishall på några minuter promenad. Bostadsrättsradhuset är perfekt belägen där närhet till bussar och tunnelbanan som tar dig in till Stockholm C på enbart 21 minuter! Inte riktigt en lägenhet, inte riktigt en villa - men allt det bästa från det stora och det lilla. Blir det ni som gör detta hem till ert egna hem? Välkomna hem till lugnet på Imatragatan 348!

Läs mer

Pris

2 495 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 29 November

  14:00 - 14:30

  Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

  Mån 30 November

  17:30 - 18:00

  Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

  Ansvarig mäklare

  Abbe Karakus

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 01 65

  abbe.karakus@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Ender Karaman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare Kista

  Mobil: 0736-47 35 96

  ender.karaman@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den öppna, inbjudande och funktionella hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom säkerhetsdörr och platsbyggda garderober.

   Kök

   Det stora, nyrenoverade och moderna köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av HAVSEN diskho, induktionshäll, ugn (Electrolux), kyl (Electrolux), frys (Electrolux), fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn (Electrolux). I övrigt erbjuder köket vita skåpluckor, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett öppet, lättmöblerat och välplanerat rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.

   Sovrum 1

   Ljust och rogivande sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng. Ljusa väggar och parkettgolv.

   Sovrum 2

   Ett mysigt och nyligen omgjort sovrum med fint ljusinsläpp och plats för säng. Ljusa väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

   Sovrum 3

   Ett stort, lättmöblerat och fint sovrum med platsbyggda garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Detta rum med ljusa väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

   Badrum

   Badrummet är nyrenoverat, stilrent och smakfullt och har toalett, dusch, spegelskåp, tvättpelare (Cylinda) och kommod. Här finns det mönstrat klinker golv och vit kakel på väggar.

   Altan

   Två stora och rymlig altan i anslutning till vardagsrummet samt Hall. Plats för altanmöbler och dylikt för att skapa sin egna lilla privata plats.

   Bostad

   Boarea

   76,5m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   1 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   99-2192-1-7-11

   Andel i föreningen

   0,25309%

   Andel av årsavgift

   0,25309%

   TV och internet

   Brf Trädgårdsstaden ingår i Akalla-Husby-Nätort (AHN) och har ett fibernät fram till varje bostad i Brf Trädgårdsstaden. Vår Internetleverantör är Bahnhof bredband www.bahnhof.se Kontakta styrelsen om du har några frågor som rör vårt bredband. ComHem levererar Tv-kanalerna. Har du några frågor, kontakta Brf Trädgårdsstaden har tillsammans med Akalla Husby Närt (AHN) slutit ett treårigt gruppavtal med ComHem som innebär att du får tillgång till: Analogt grundutbud: 15 kanaler Medium 8 Favoriter och ett kanalpaket från ComHem.

   Byggnad

   Byggår

   1973-1974

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB BRF Trädgårdsstaden i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   716416-6527

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   421 st

   Antal lokaler

   32 st

   Byggår

   1973-1974

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Akalla Trädgårdsstad är byggd efter en arkitekttävlan i miljonprogrammets sista skälvande minut. På området skulle egentligen två - och fyravåningshus uppföras, men endast husen utmed Helsingforsgatan blev byggda. I boken Akalla som gavs ut av John Mattssons Byggnads och Fastighets AB 1988 ges en bra beskrivning av områdets tillkomst av de båda arkitekterna Torbjörn Ericson och Björn Jarnlert. Markarbetena påbörjades hösten 1973 och färdigbyggd var trädgårdsstaden årsskiftet 1975/76. Husen specialbyggdes endast 4, 2 m breda för att kunna transporteras på järnväg från Lund. Området fick en mänsklig skala med marknära små och stora lägenheter. De blev från början eftertraktade boendemiljöer som man hoppades skulle står sig över tiden. 1978 sålde JM sina Akalla-lägenheter till HSB i Stockholm. För mer information om föreningen vänligen gå in på deras hemsida. http://www.tradgardsstaden.net/

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2018 Gård 8 Fasadrenovering genomförs under 2018 2017 Gård 7 Fasadrenovering

   Gemensamma utrymmen

   I föreningslokalen (Imatragatan 130) har du möjlighet att varje helgfri torsdag mellan klockan 18.00–18.45 träffa någon representant ur styrelsen. Dit kan du vända dig om du har några frågor som rör området eller om du har synpunkter/förslag som du vill diskutera. Det är inte alltid du kan få ett svar direkt, många frågor bör diskuteras när hela styrelsen är samlad och tas då upp på nästkommande styrelsemöte. Styrelsemöte äger rum andra tisdagen i varje månad med undantag under sommaren. Tillgång till bastu finns för föreningens medlemmar i föreningslokalen på Imatragatan 130.From 2015 så har vi ett nytt bokningssystem, vilket innebär att ni som vill ha tillgång till bastun kommer till föreningslokalen någon torsdag mellan kl 18.00 - 18.45 och anmäler ert intresse. Avgiften för 1 år är 600:- som betalas på plats i föreningslokalen. Bokning av bastun sker därefter med samma tagg som ni har till tvättstugan. KÖK-RUM/GÄSTRUM Tillgång till kök och rum för exempelvis barnkalas, släktsammankomster m.m. finns i föreningslokalen samt ett gästrum för tillfälligt övernattande gäster (uthyrs max 3 dygn till samma medlem per kalendermånad). Nycklar till dessa lokaler hämtas i föreningslokalen endast under torsdagar mellan klockan 18.00–18.45 och inte på annan tid. För kök-rum alternativt gästrummet betalas en depositionsavgift på 300kr samt en avgift på 400 kr/dygn för kök-rum och 300 kr/dygn för gästrummet. Viktigt att ni återlämnar nyckeln nästkommande torsdag. Visa hänsyn till kringboendegrannar. Gräsklippare finns att låna på varje gård vid någon av gårdens förrådsingångar. Glöm ej att ställa tillbaka den när du är klar. Inom området finns det 3 cykelrum. Om det finns behov av nyckel ta kontakt med styrelsen på torsdagskvällar 18.00–18.45 på föreningslokalen, Imatragatan 130, för att erhålla en nyckel.

   Parkering

   Föreningen kan erbjuda utomhusparkering i mån av plats. Dessa platser finns vid infarten till området. Bokas via HSB områdeskontor, Finlandsgatan 10. Varmgarageparkering kan förmedlas i mån av plats i Brf Imatras garage. Bokas via HSB områdeskontor, Finlandsgatan 10. Ett antal gästparkeringar finns. Parkeringsmätare finns vid infarten till parkeringsområdet. Uppställning av större fordon: Ett antal uppställningsplatser för större fordon finns vid utomhusparkeringen. Kontakta HSB områdeskontor för ytterligare information.

   Föreningens hemsida

   http://tradgardsstaden.net/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Imatragatan 348, KISTA

   Kommun: Stockholm

   Område: Akalla

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 007 kr/mån Värme, vatten, Kabel-TV (basutbud), förråd & sophantering.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-26

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Reparationsfond: 5 853 kr


   Karta & område

   Stockholm - Kista/Tensta

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Borgarfjordsgatan 19 i Kista, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kista!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kista/Tensta

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kista/Tensta

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder