Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Nykarlebygatan 59, KISTA

Välkomna till detta topprenoverade radhus i populära Brf trädgårdsstaden!

Pris:

2 795 000 kr

Månadsavgift 5 412 kr/mån Värme, vatten, Kabel-TV (basutbud), förråd & sophantering.

Bostadsrättsradhus - KISTA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Byggår: 1973-1974

Boarea: 82,5 m2

Accepterat pris! Topprenoverat! Möjlig 4:a! Välkomna till trädgårdsstadens populäraste slinga att bo i. Här finner ni ett topprenoverat radhus. När ni kliver in genom ytterdörren blir ni välkomnande av en ljus och trevlig hall, till höger hittar ni ett välplanerat kök med påkostade material, generösa arbetsytor och plats för ett stort matbord. Fortsätter ni rakt fram finner ni även den mysiga gäst-wc samt längre fram kommer ni in i ett välplanerat vardagsrum med utgång till en fantastisk altan där man kan njuta av sommaren. En trappa upp hittar ni två sovrum som man enkelt kan göras om till tre sovrum om man skulle vilja ha det. På övre plan finner ni även ett badrum i fantastisk skick samt ett förråd med gott om plats för förvaring. Ytterligare förvaring finns även i form av ett förråd vid entré och ett uppvärmt förråd runt husknuten. I det lugna underbara området Akallas trädgårdsstad finns ett äventyrsbad med gym, utegym, fotbollsplan, förskola, skola, närhet till matbutiker, Akallaby med 4H-gård med förening samt en sporthall och en ishall på några minuter promenad. Bostadsrättsradhuset är perfekt belägen där närhet till bussar och tunnelbanan som tar dig in till Stockholm C på enbart 21 minuter!

Läs mer

Pris

2 795 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Abbe Karakus

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 01 65

  abbe.karakus@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Ender Karaman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare Kista

  Mobil: 0736-47 35 96

  ender.karaman@lansfast.se
  Planritning
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig hall med öppen planlösning som smälter ihop med köket. Här finns plats för ytterkläder och lättare möblemang.

   Kök

   Stort och rymligt kök med påkostade material val. Här erbjuds gott om arbetsytor och förvaring bakom de svarta luckorna. Köket är utrustat med fläkt, kyl, frys, spis, integrerad mikro, och integrerad ugn.

   Vardagsrummet

   Stort vardagsrum med utrymme för en stor soffgrupp och övrigt möblemang. Här finns ett stort fönsterparti som ger ett makalöst ljusinsläpp samt utgång till den underbara uteplatsen.

   Altan

   Två stora och rymliga altaner i anslutning till vardagsrummet och hallen. Plats för altanmöbler och dylikt för att skapa sin egna lilla privata plats.

   Gäst-wc

   Helkaklat gäst-wc som är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp, kommod. Det mörka golvet går fint ihop med väggarna i vitt kakel.

   Badrum

   Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, duschkabin, toalett, handfat, kommod, spegelskåp och tvättmaskin.

   Sovrum 1

   Det stora och mysiga sovrummet med rogivande färger på vägen är utrustat med en garderob med spegelskjutdörrar. Här finns även plats för sovrumsmöblemang.

   Sovrum 2

   Mysigt och rogivande rum som man kan göra om till två separata sovrum så som många av grannarna gjort.

   Bostad

   Boarea

   82,5m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   359

   Andel i föreningen

   0,25684%

   Andel av årsavgift

   0,25684%

   TV och internet

   Brf Trädgårdsstaden ingår i Akalla-Husby-Nätort (AHN) och har ett fibernät fram till varje bostad i Brf Trädgårdsstaden. Vår Internetleverantör är Bahnhof bredband www.bahnhof.se Kontakta styrelsen om du har några frågor som rör vårt bredband. ComHem levererar Tv-kanalerna. Har du några frågor, kontakta Brf Trädgårdsstaden har tillsammans med Akalla Husby Närt (AHN) slutit ett treårigt gruppavtal med ComHem som innebär att du får tillgång till: Analogt grundutbud: 15 kanaler Medium 8 Favoriter och ett kanalpaket från ComHem.

   Övriga utrymmen

   - Föreningen har bastu som utlånas till dess medlemmar - Cykelförråd finns - Föreningen tillhandahåller tvättstugor (Imatragatan 230) - 2 Förråd ingår i avgiften - Samlingslokal - Övernattningsrum

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Nykarleby Nr 1

   Byggår

   1973-1974

   Byggnadstyp

   2 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   2-glas

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB BRF Trädgårdsstaden i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   716416-6527

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   421 st

   Antal lokaler

   32 st

   Byggår

   1973-1974

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Akalla Trädgårdsstad är byggd efter en arkitekttävlan i miljonprogrammets sista skälvande minut. På området skulle egentligen två - och fyravåningshus uppföras, men endast husen utmed Helsingforsgatan blev byggda. I boken Akalla som gavs ut av John Mattssons Byggnads och Fastighets AB 1988 ges en bra beskrivning av områdets tillkomst av de båda arkitekterna Torbjörn Ericson och Björn Jarnlert. Markarbetena påbörjades hösten 1973 och färdigbyggd var trädgårdsstaden årsskiftet 1975/76. Husen specialbyggdes endast 4, 2 m breda för att kunna transporteras på järnväg från Lund. Området fick en mänsklig skala med marknära små och stora lägenheter. De blev från början eftertraktade boendemiljöer som man hoppades skulle står sig över tiden. 1978 sålde JM sina Akalla-lägenheter till HSB i Stockholm. För mer information om föreningen vänligen gå in på deras hemsida. http://www.tradgardsstaden.net/

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2018 Gård 8 Fasadrenovering genomförs under 2018 2017 Gård 7 Fasadrenovering

   Gemensamma utrymmen

   I föreningslokalen (Imatragatan 130) har du möjlighet att varje helgfri torsdag mellan klockan 18.00–18.45 träffa någon representant ur styrelsen. Dit kan du vända dig om du har några frågor som rör området eller om du har synpunkter/förslag som du vill diskutera. Det är inte alltid du kan få ett svar direkt, många frågor bör diskuteras när hela styrelsen är samlad och tas då upp på nästkommande styrelsemöte. Styrelsemöte äger rum andra tisdagen i varje månad med undantag under sommaren. Tillgång till bastu finns för föreningens medlemmar i föreningslokalen på Imatragatan 130.From 2015 så har vi ett nytt bokningssystem, vilket innebär att ni som vill ha tillgång till bastun kommer till föreningslokalen någon torsdag mellan kl 18.00 - 18.45 och anmäler ert intresse. Avgiften för 1 år är 600:- som betalas på plats i föreningslokalen. Bokning av bastun sker därefter med samma tagg som ni har till tvättstugan. KÖK-RUM/GÄSTRUM Tillgång till kök och rum för exempelvis barnkalas, släktsammankomster m.m. finns i föreningslokalen samt ett gästrum för tillfälligt övernattande gäster (uthyrs max 3 dygn till samma medlem per kalendermånad). Nycklar till dessa lokaler hämtas i föreningslokalen endast under torsdagar mellan klockan 18.00–18.45 och inte på annan tid. För kök-rum alternativt gästrummet betalas en depositionsavgift på 300kr samt en avgift på 400 kr/dygn för kök-rum och 300 kr/dygn för gästrummet. Viktigt att ni återlämnar nyckeln nästkommande torsdag. Visa hänsyn till kringboendegrannar. Gräsklippare finns att låna på varje gård vid någon av gårdens förrådsingångar. Glöm ej att ställa tillbaka den när du är klar. Inom området finns det 3 cykelrum. Om det finns behov av nyckel ta kontakt med styrelsen på torsdagskvällar 18.00–18.45 på föreningslokalen, Imatragatan 130, för att erhålla en nyckel.

   Parkering

   Föreningen kan erbjuda utomhusparkering i mån av plats. Dessa platser finns vid infarten till området. Bokas via HSB områdeskontor, Finlandsgatan 10. Varmgarageparkering kan förmedlas i mån av plats i Brf Imatras garage. Bokas via HSB områdeskontor, Finlandsgatan 10. Ett antal gästparkeringar finns. Parkeringsmätare finns vid infarten till parkeringsområdet. Uppställning av större fordon: Ett antal uppställningsplatser för större fordon finns vid utomhusparkeringen. Kontakta HSB områdeskontor för ytterligare information.

   Föreningens hemsida

   http://tradgardsstaden.net/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Nykarlebygatan 59, KISTA

   Kommun: Stockholm

   Område: Akalla Trädgårdsstad

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 795 000 kr

   Månadsavgift: 5 412 kr/mån Värme, vatten, Kabel-TV (basutbud), förråd & sophantering.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-04-27

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Karta & område

   Stockholm - Kista/Tensta

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Borgarfjordsgatan 19 i Kista, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kista!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kista/Tensta

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kista/Tensta

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder