Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Forskningsringen 69A, Sundbyberg

Fantastiskt trevligt parhus i familjevänliga Ursvik.

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 650 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten och sophämtning. Till avgiften tillkommer kostnad för värme, hushållsel och hemförsäkring. Dessa kostnader är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning.

Bostadsrättsparhus - Sundbyberg

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 2018

Boarea: 84 m2

-PRIVAT HÖRNLÄGE -JURIDISK PERSON ACCEPTERAS -STOR UTEPLATS I SÖDER OCH VÄSTER Kompakt parhuslägenhet med egen uteplats och egen parkering. Tillsammans med Arkitektstudio Witte har vi skapat ett unikt område där varje hus fått sin egen utformning. Projektet kännetecknas av mycket hög standard och nordisk arkitektur i puts och trä där varje liten detalj har specialritats och är noga genomtänkta för att passa även den mest kräsna köparen. Ursviksvillorna har fördelen av att varje bostad är en bostadsrätt. Som köpare slipper du därför dyra extrakostnader för lagfart och pantbrev, och där bostadsrättsföreningen tar hand om det yttre underhållet av varje hus samt det gemensamma. Klimatsmart uppvärmning med luftvärmepumpar och superenergiglas.

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Rezy Saba

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-423 11 10

  rezy.saba@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Välkomnande hall. Klinkergolv som övergår till en fin parkett. Plats för garderob, hatthylla samt Teknik skåp.

   VARDAGSRUM

   Ljust och härligt rum tack vare stora fönsterpartier. En öppen planlösning och stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till den härliga altanen. Härlig utsikt över området. Här finns plats för både stor soffa och övrigt möblemang om så skulle önskas.

   KÖK

   Generöst och trevligt kök med social planlösning med vardagsrum och köksdel. Välplanerat kök från Ballingslöv med köksluckor i sobert grått som ger ett stilrent intryck. Den maskinella utrustningen är från Cylinda och består av kyl/frys, inbyggnads ugn, köksfläkt och induktionshäll.

   BADRUM 1

   Snyggt helkaklat badrum i sobra färger. Kakelplattor i vitt på väggarna tillsammans med mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här finns duschplats bakom glasväggar, handdukstork, WC samt handfat med ovansittande spegel. Tvättkommod med bra förvaring.

   BADRUM 2

   Även detta är ett snyggt och rymligt badrum med ljusa färger. Vitkaklade väggar tillsammans med grått klinkergolv. Utrustat med WC, dusch, handdukstork samt handfat i kommod med ovansittande spegel.

   MASTER BEDROOM

   Det stora sovrummet har fin ekparkett, garderob och rymmer stor säng och ytterligare möblemang.

   SOVRUM 2 & 3

   Välplanerade sovrum med ekparkett , garderober och ljusa väggar. Här finns plats för säng och övrigt möblemang.

   UTEPLATS

   Härlig uteplats i privat hörnläge med direktaccess från kök & vardagsrum. Här finns gott om plats för utemöbler för större sällskap och annat möblemang. Fint brunt golv som är lätt att sköta om och rengöra.

   FÖRRÅD

   Praktiskt förråd om ca 4 kvm ingår.

   Bostad

   Boarea

   84m2

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   5

   Andel i föreningen

   8,805%

   Andel av årsavgift

   8,858%

   TV och internet

   Anslutning för Kabel-TV och Fiber finns. Medlemmarna ansvarar själva för abonnemang för Telefon/Bredband & Fiber.

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Ursviksvillorna

   Föreningens organisationsnummer

   769632-4479

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   12 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2018

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Husen har ritats av Arkitektstudio Witte som noggrant planerat bostäderna utifrån de högt belägna tomterna och det soliga läget. Projektet kännetecknas av mycket hög standard och nordisk arkitektur i puts och trä där varje liten detalj har special ritats och passar då även den mest kräsna köparen. Byggelement och hela rum förtillverkas i en skyddad miljö, där varken väder eller vind stoppar processen, och ur ett klimatperspektiv är den moderna träbyggnadstekniken överlägsen. Ett energieffektivt hus med hållbara lösningar för framtiden ger låga driftskostnader. Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet och fördelar som vare sig lagfarts eller kostnader för pantbrev som vid förvärv av traditionella parhus eller radhus.

   Gemensamma utrymmen

   UTEPLATS Till varje lägenhet kommer omkringliggande mark att disponeras med nyttjanderätt som uteplats enligt bilaga till upplåtelseavtalet.

   Parkering

   EGEN PARKERING. Egen parkeringsplats utanför varje hus utan kostnad.

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade inkluderande en styrelseansvarsförsäkran.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Forskningsringen 69A, Sundbyberg

   Kommun: Sundbyberg

   Område: Ursvik

   Boendeform: Bostadsrättsparhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 650 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten och sophämtning. Till avgiften tillkommer kostnad för värme, hushållsel och hemförsäkring. Dessa kostnader är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder