Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Parkhusen nr 4

Unikt och exklusivt boende i mysig trädgårdsstad - 11 av 16 sålda

Pris:

3 895 000 kr

Månadsavgift 5 683 kr/mån I avgiften ingår föreningens fastighetsförsäkring, kapitalkostnader och fondering för yttre underhåll. Bostadsrättsinnehavaren betalar själv värme, hushållström, vatten, avlopp, sophämtning, hemförsäkring med bostadsrättstillägg samt TV, Bredband och telefoni.

Bostadsrättsparhus -

Projekt Brf Parkhusen i Väsby
Gå till projektet

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Byggår: 2021

Boarea: 128 m2

Blooc - Parkhusen - 11 av 16 sålda - Först till kvarn! I Wijk Oppgård växer en ny mysig trädgårdsstad fram med närhet till natur och hållbart boende i fokus. Tillsammans med TB-gruppen skapar Blooc det mysiga bostadskvarteret Parkhusen med 16 unika och exklusiva parhus. Bostäderna om 128,5 kvm har 5 rum och kök, varav 4 sovrum fördelat på två våningsplan. Med Väsby centrum bara tio minuter bort blir Parkhusen en idyll där bostäderna ramas in av vackra skogspartier och omges av skön natur. Med unik karaktär och atmosfär där du kan skapa ditt drömboende ska Parkhusen i Upplands Väsby bli den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Området är en drömplats att växa upp på, som är trygg, kul och där vännerna är många. Parkhusen blir en mysig stadsdel med blandad bebyggelse inte långt från centrala Upplands Väsby. Området präglas av härlig natur med närhet till en löprunda eller lek med barnen i skogsrika miljöer. Planlösningarna är generösa med rumslighet som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Det nedre våningsplanet har tyngdpunkt på det sociala livet och det övre planet kallar vi den privata våningen. I hallen möts du av en vacker trappa målad i bourgogne och en öppen matplats placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme. Köket är klassiskt och av hög kvalitet och vardagsrummet karaktäriseras av ett stort ateljéfönster med “New York-känsla”. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Badrummet är utrustat med en dusch och en klassisk kommod från Blooc. På det övre planet finns fyra sovrum och ett större privat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och ett exklusivt gjutjärnsbadkar. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Wijk Oppgård blir en idyllisk trädgårdsstad som präglas av natur. Bara 10 minuter från Väsby centrum och knappt 30 minuter från Stockholms stadspuls växer Wijk Oppgård fram – en idyllisk trädgårdsstad som präglas av vacker natur. För mer information och bostadsväljare, besök: https://blooc.se/projekt/parkhusen-upplands-vasby/

Läs mer

Pris

3 895 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-455 12 81

  johan.hjalmarsson@lansfast.se

  Planritning Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   128m2

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   4

   Andel i föreningen

   6,25%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fiber

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   VIK 1:98

   Byggår

   2021

   Byggnadstyp

   2 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Parkhusen i Väsby

   Föreningens organisationsnummer

   769636-7296

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   16 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2020-2021

   Äger föreningen marken

   Ja

   Parkering

   Varje hus har två parkeringar på egen tomt.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Parkhusen nr 4

   Kommun: Upplands Väsby

   Område: Brunnby Vik

   Boendeform: Bostadsrättsparhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 895 000 kr

   Månadsavgift: 5 683 kr/mån I avgiften ingår föreningens fastighetsförsäkring, kapitalkostnader och fondering för yttre underhåll. Bostadsrättsinnehavaren betalar själv värme, hushållström, vatten, avlopp, sophämtning, hemförsäkring med bostadsrättstillägg samt TV, Bredband och telefoni.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 2 221 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 1 500 kr/månad

   Vatten & avlopp: 271 kr/månad

   Renhållning: 250 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Karta & område

   Upplands Väsby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

   Läs mer

   Bobutiken i Upplands Väsby

   Hitta din mäklare i Upplands Väsby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder