Lövtorpsvägen 18, Djurhamn

12 000 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Fjällsvik 1:134

Adress

Lövtorpsvägen 18 - Djurhamn

Kommun

Värmdö

Boendeform

Bostadsfastighet

Byggår

1989

Tomtarea

18 714m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Väletablerad Marina med både sommar- och vinterplatser

  Väletablerad Marina på Djurö med båtplatser året runt med plats för båtar upp till 9 meters längd. Kanholmsfjärdens Marina Holding AB äger fastigheten inklusive hus, lyftkran och bryggor. Bolaget har en trogen kundkrets och en stark efterfrågan av både sommar- och vinterplatser. Kanholmsfjärdens Marina Holding AB äger fastighet Fjällsvik 1:134 som består av 18714 kvm mark och drygt 1 HA vatten. Fastigheten har ca 300 meter strandlinje till Östersjön. På objektet finns fyra byggnader som upptar ca 2-3% av marken. Resterande mark består av skogsmark, uppställningsyta för båtar (vinterförvaring), parkeringsplatser samt olika kommunikationsytor. Marken utgörs av asfalterade och grusade ytor. På fastigheten finns 5 hus, ett bergrum och en byggkran samt diverse inventarier. Byggkranen är av märket Comansa från år 1997. Vikt 120 ton (kapacitet 8 ton, 4,5 ton vid 40 meter). Det finns även två flytbryggor på 50- respektive 40 meters längd., avsaltningsanläggning, spolplatta med reningsverk, värmepumpar och kompressorer. Den totala uthyrbara arean uppgår till 536 kvm och fördelat enligt följande: Kontorsbyggnad 38 kvm Övre verkstad 310 kvm Nedre verkstad 110 kvm Kallförråd 38 kvm Bergrum 40 kvm OBS! Bolagsaffär. Bolagets årsredovisning ligger bifogad under dokument

  Ansvarig mäklare

  Alexander Egebrant

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-256 06 53

  alexander.egebrant@lansfast.se Läs mer om Alexander

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1989

  1

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Värmdö Fjällsvik GA:5 Last: Officialservitut Väg, 0120-04/25.1 Last: Officialservitut Väg, 0120-04/25.2 Last: Officialservitut Väg, 0120-11/82.1 Förmån: Officialservitut Väg, 01-DJÖ-1384.1

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  11 st om totalt 4 100 000 kr

  Fastighetsavgift:

  21 265 kr / år

  Taxeringsvärde:

  4 253 000 kr

  Tomtmark industri:

  3 742 000 kr

  Produktion:

  511 000 kr

  Typ:

  423, Industrienhet, metall- och maskinindustri

  Byggnad

  Byggår:

  1989

  Tomtarea:

  18 714m2

  Energideklaration:
  Tv/Bredband:

  Summa yta:

  536,0 kvm

  Areakälla:

  1

  Beskrivning:

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning