Norrnäsvägen 41, Värmdö

5 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 27 Okt 13:00 - 13:45

Öppen visning! Mäklarens presentation kl. 13:15. Anmäl er gärna - Välkommen

Mån 28 Okt

Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

Anmäl till visning

Adress

Norrnäsvägen 41 - Värmdö

Kommun

Värmdö

Typ

1 plan

Boendeform

Bostadsrättsvilla

Byggår

Boarea

260m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 1 , Hiss finns inte

Rum

6 rok varav 5-6 sovrum

Område

Norrnäs

Avgift

3 409 kr/mån

inkl. vatten.

Utgångspris

5 995 000 kr

23 058 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Välkommen till Bullerbyn på Värmdö! Ta klivet in i en stor sexrumsvilla i ett ostört havsnära läge.

    En högt belägen villa, eller varför inte köpa det som ett stort lyxigt fritidshus med plats för hela tjocka släkten. Med öppen spis, fräscha ytskikt, exklusiva material, stora fönster och modern utrustning. På dessa 260 kvadratmeter saknar du inget! Här får du möjligheten att förvärva skärgårdsdrömmen med ett stort rött hus med vita knutar. Förutom det stora sällskapsrummet har du stort kök, fem sovrum, sovloft och två renoverade badrum. Under huset finns en stor oinredd halv källare. I samma sekund som du kliver över tröskeln så fylls du av känslan av att du hittat hem. Hela huset andas värme och kärlek och man har verkligen lyckats återskapa husets själ genom en stor ytskicksrenovering som gjordes 2012. På det stora nyttjanderättsområdet (1000 kvm) till bostaden finns det mesta man kan önska sig, bland annat stora gräsytor, uteplats i söderläge och rikligt med växtlighet som ramar in föreningens unika läge. Något som verkligen fångar ögat är den vackra strandlinjen och den majestätiska utblicken över viken med föreningens grönområde, egna strand och båtbrygga. Denna bostad fungerar lika bra som permanentboende som ett fritidsboende med det lilla extra! Föreningen heter BRF Sågen i Värmdö kommun och är en relativt nybildad och är nästintill obelånad förening. Föreningen har låga avgifter och en härlig gemenskap. Via föreningen får du bland annat tillgång till egen sandstrand, båtbrygga, grillplats, volleybollplan, fotbollsplan, öppna gräsytor och en stor lekplats med gungor och rutschkana. I månadsavgiften om 3314 kronor ingår vatten. Lägenheten har ett sällsynt attraktivt läge - bland det bästa Värmdö har att erbjuda. Till föreningens egna badstrand är det badrocksavstånd och du når enkelt och snabbt Torsbyfjärden. Här börjar skärgården med allt underbart den har att erbjuda. Missa inte denna unika chansen att förvärva en bostadsrättsvilla i ett sagolikt ostört läge! Varmt välkommen på visning!

    Ansvarig mäklare

    Simon Persson

    Reg. Fastighetsmäklare

    076-3220717

    simon.persson@lansfast.se Läs mer om Simon

    Extra kontaktperson

    Amir Kabbani

    Reg. Fastighetsmäklare

    076-319 22 69

    amir.kabbani@lansfast.se Läs mer om Amir

    Alla bilder

    Planritning

    Planlösning (Avvikelser förekommer)

    Visning

    Visning 1

    2019-10-27 13:00:00 2019-10-27 13:45:00 40 Bostadsvisning Norrnäsvägen 41, Värmdö 59,3830755174411, 18,4763967990875 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-10-28 00:00:00 2019-10-28 00:00:00 40 Bostadsvisning Norrnäsvägen 41, Värmdö 59,3830755174411, 18,4763967990875 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    En funktionell, inbjudande och öppen hall med hatthylla och klädhängare.

    Kök

    Ett stort, modernt och socialt kök från 2012 med generösa arbetsytor, bänkskivor i ek, bra förvaringsmöjligheter, höga skåp och gott om plats för matbord och stolar. Här trivs såväl familjen som kocken och kvällens middagsgäster!

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är rymligt, ljust och härligt och erbjuder bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp, stora, lättmöblerade ytor och vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Detta rum har vita väggar och vackert trägolv.

    Allrum

    Allrummet är öppet, fräscht och mysigt och erbjuder bland annat öppen spis och vacker utsikt. Rummet har vita väggar och charmigt äldre plankgolv.

    Sovrum 1

    Från vardagsrummet når du detta sovrum med vita väggar och vackert trägolv. Ett stort, vackert och inbjudande rum med plats för stor säng, vacker utsikt, fint ljusinsläpp och plats för garderob.

    Sovrum 2

    Ett stort, lättmöblerat och mysigt sovrum med vita väggar och en röd fondvägg och parkettgolv. Här erbjuds dessutom plats för stor säng, härlig utsikt och plats för garderob.

    Sovrum 3

    Ett lagom stort, mysigt och fint rum med härlig utsikt och plats för säng och nattduksbord. Detta sovrum har ljusrosa väggar och parkettgolv. Rummet passar utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

    Sovrum 4

    Det fjärde sovrummet är ett stort, mysigt och lättmöblerat rum med vackert trägolv och vita väggar. Här finns en stor garderob, gott om förvaringsmöjligheter och plats för säng eller bäddsoffa. Här finns även en egen ingång.

    Sovrum 5

    Lite mindre sovrum med plats för säng eller bäddsoffa och plats för garderob. I rummet finns en trappa upp till sovloftet med plats för både en stor säng och en enkelsäng.

    Badrum 1

    Stort, fräscht och smakfullt badrum som renoverades 2012. Badrummet har klinkergolv, väggar i vitt kakel, toalett, dusch, badkar, dubbelhandfat, bra belysning och golvvärme.

    Badrum 2

    Det andra badrummet i huset renoverades 2012 och erbjuder bland annat toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och handfat. Ett lite mindre, fräscht och praktiskt badrum med väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv.

    Uteplats

    Från husets uteplats har du utsikt mot tomten, skogen och trädgården. Här har ni en stor, solig och insynsskyddad uteplats med plats för matbord, stolar, plats för soffgrupp, sol hela morgonen och förmiddagen och vindstilla läge som nås via hallen och sovrummet.

    Övriga utrymmen

    Nyttjandområde 1000 kvm tomt i anslutning till huset.

    Byggnad/Renoveringar

    2012 gjordes en omfattande renovering av ytskikten.

    Uppvärmning

    Elradiatorer och öppen spis med kassett

    Uteplats/Balkong

    Stor uteplats i söderläge.

    Bilplats

    Stor gräsyta med plats för många bilar.

    Övrigt

    Norrnäs är ett lugnt och lantligt område, här bor du nära havet med vacker skärgårdsnatur. Runt området finns skogsområden med bär och svamp. Ett par kilometer bort hittar du Siggesta gård med restaurang, café, lekplats och djur -ett populärt utflyktsmål för hela familjen. För den golfintresserade finns Norråva golfklubb med pay & play i närområdet. I Södernäs har ni en badstrand vid Sandviken med fotbollsplan, lekplats och grillplats. Med bil tar de ungefär 10 minuter till populära Kyrskolan F-6. Ändring/tillägg, annons: Eventuella ändringar/tillägg i ovanstående annons kan ske. Läs därför alltid noga igenom den objektbeskrivning som ansvarig mäklare överlämnar vid visningstillfället. Försäljning före visning: I vissa fall kan ett bud läggas före planerad visning. Mäklaren är därmed skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om han/hon skall acceptera budet eller inte. Därför är det att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på nätet för att försäkra dig om att fastigheten finns kvar. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning.

    Läs mer

    Omgivning

    Beskrivning av omgivningen

    Norrnäs är ett lugnt och lantligt område, här bor du nära havet med vacker skärgårdsnatur. Runt området finns skogsområden med bär och svamp. Ett par km bort hittar du Siggesta gård med restaurang, café, lekplats och djur -ett populärt utflyktsmål för hela familjen. För den golfintresserade finns Norråva golfklubb med pay & play i närområdet.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    3 500 kr/månad

    Uppvärmning:

    3 500 kr/månad

    Total driftkostnad:

    3 500 kr/månad

    Kommentar:

    I uppvärmningskostnaden ingår även kostnaden för el.

    Andel i föreningen:

    28,6%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-07

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av säljare

    Byggnad

    Fönster:

    2-glasfönster

    Ventilation:

    Självdrag

    Uppvärmningssystem:

    Elradiatorer och öppen spis med kassett

    Renoveringar:

    2012 gjordes en omfattande renovering av ytskikten.

    Förening

    Föreningens namn:

    BRF Sågen i Värmdö kommun

    Lägenhetsnummer:

    1

    Antal lägenheter:

    5

    Antal lokaler:

    0

    Energideklaration

    Status:

    Ej utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor