Objektbild

Friluftsvägen, Enköping

Bästa läget mellan stad och strand i ett modernt arkitektritat familjeradhus utöver det vanliga!

Pris:

3 195 000 kr

Månadsavgift 3 995 kr/mån

Bostadsrättsradhus - Enköping

Projekt Brf Körsbärsängen
Gå till projektet

Rum: 5 rok varav 4-5 sovrum

Boarea: 123 m2

Välkommen till Körsbärsängen, ett modernt arkitektritat boende med smakfull design. Bostadsrättsföreningen utgörs av 20 exklusiva familjeradhus med bra solläge och mysiga omgivningar. Bostäderna är familjevänliga radhus om 5 rum och kök med trevliga sociala ytor, stora fönster, egen uteplats och trädgård. De stora moderna fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp och bjuder in grönska i vardagen. Samtliga bostäder har en social och praktisk planlösning för den moderna familjen. Ett entréplan med stora sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum möts vid de stora fönsterpartierna mot den egna uteplatsen. På det övre planet inryms husets tre sovrum, tillsammans med ett allrum och badrum. Körsbärsängen är boendet för den som söker det lilla extra i sitt boende! Mer info om projektet via vår hemsida: lansfast.se/enkoping samt via: korsbarsangen.se. Lämna intresseanmälan till berörda fastighetsmäklare.

Läs mer

Pris

3 195 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Evelina Lund

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-458 00 14

  evelina.lund@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Karin Lindberg

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-760 51 59

  karin.lindberg@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan

   Innanför ytterdörren möts man av en välkomnande ljus hall. I direkt anslutning ligger det rymliga kapprummet om nästan 6 kvm samt entréplanets badrum och tvättstuga. Det sociala och ljusa vardagsrummet har öppen planlösning till kök och matplats med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och balkongdörren som leder ut till altan och trädgård. Golvet är belagt med naturell, matt ek och väggarna i vitt.

   Kök

   Ett modernt och lyxigt kök från Marbodal i kulören Tall som är en grön nyans inspirerad av skogens trädtoppar. Här ligger fokus på både design och funktionalitet. Ett vackert kök optimerat för matlagning i kombination med umgänget genom den öppna planlösningen. Här finns gott om beredningsytor, över- och underskåp samt en bänkskiva i granitkeramik i varm jordnära kulör med matt yta.

   Badrum

   Noggrant utvalda material genomsyrar de moderna badrummen med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Badrummet på entréplan är utrustat med badkar och det på övervåningen har glasdusch.

   Övre plan

   Här finns 3 st härliga sovrum och ett allrum som även kan disponeras som sovrum/kontor. Masterbedroom på nästan 15 kvm ger utrymme för stor garderob. Generöst ljusinsläpp ges från den egna franska balkongen.

   Bostad

   Boarea

   123m2

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   15

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Förråd ingår till varje bostad om 11 kvm och kommer att vara lokaliserat på baksidan av husen. Vid entrén till bostäderna finns även ett förråd om 1 kvm perfekt för barnvagnen eller golfbagen.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Brännskogen 13:1

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Nibe 730. Vattenburen golvvärme plan 1. Vattenburna radiatorer plan 2.

   Ventilation

   FTX med återvinning

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Körsbärsängen

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Vägbeskrivning

   Ca 2 km från centrala Enköping ligger Gamla Nynäs med närhet både till naturen som till stan.

   Övrigt

   En stor naturlekplats med lekplatsutrustning i naturmaterial kommer att finnas som lekplats för barnen.

   Gamla Nynäs

   Allmänt om området

   Gamla Nynäs knyter samman Enköping och Bredsand på ett naturligt sätt. Här bor du på idyllisk plats där man känner sina grannar. Där barnen har nära till sina kompisar och kan leka i lugna omgivningar med naturen närvarande.

   Kommunikation

   Avståndet till Stora toget i centrala Enköping är ca 2 km dit det finns bra gång- och cykelförbindelser. Buss 220 passerar genom området på Bredsandsvägen och tar några minuter till Enköping Centrum. Närmaste hållplats finns ca 100 m från bostäderna. Inom promenad- och cykelavstånd finns även friluftsliv, barnomsorg, idrottsanläggningar, badhus m.m. Till Bredsand och Mälaren med badstrand och restaurang är det ca 3 km.

   Tjänster i området

   I Enköpings centrum finns både kommersiell service och offentlig service. Flertalet restauranger finns inom gång- och cykelavstånd.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Friluftsvägen, Enköping

   Kommun: Enköping

   Område: Gamla Nynäs

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 195 000 kr

   Månadsavgift: 3 995 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 2 425 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 700 kr/månad

   Elkostnad: 700 kr/månad

   Vatten & avlopp: 675 kr/månad

   Försäkring: 350 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Varje lägenhet har egen värmepump och egen mätare för vattenförbrukning. Summan av driftkostnaden är fiktiv då den faktiska summan är beroende av hur många personer som bor i hushållet samt dess förbrukning.

   Karta & område

   Enköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Enköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Enköping

   Hitta din mäklare i Enköping

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder