Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Brf Lignum - Hus 1, Knivsta

Inflyttning 2021!

Pris:

3 395 000 kr

Månadsavgift 5 695 kr/mån

Bostadsrättsradhus - Knivsta

Projekt Brf Lignum
Gå till projektet

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Våning: 1 av 2  (Radhus i 2 plan) , hiss finns inte

Boarea: 115 m2

Under nästa år, 2021, kommer husen att stå klara för inflyttning. Ni kan redan nu kolla på tillvalen i vår Bobutik. Vi finns tillgängliga under hela sommaren. Välkomna att boka en tid! Välkommen till det nya kvarteret Ängby Kulle och bostadsrättsföreningen Lignum i Centrala Ängby där TB-GRUPPEN Bostad AB skapar tio välplanerade och exklusiva stadsradhus i två plan. Husen som säljs i bostadsrättsform omfattar 115 kvm med 5 rum och kök ligger mycket centralt med endast några minuters promenad till Knivstas service och tågstation. Brf Lignum erbjuder som standard exklusiva materialval i harmoniserande trendig färgsättning där både interiören och exteriören följer samma röda tråd. Här får ni ett genomtänkt boende med praktiska detaljer som förenklar vardagen, exempelvis egen parkering några steg från huset. Varje radhus har två uteplatser, en mindre stenlagd vid entrén med insynsskyddande spaljé och en större med trall på den skyddade trädgårdssidan. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet i behaglig rogivande grå färgskala med fönsterbänkar i Cararramarmor och 3-stavig ekparkett. Både köks- och badrumsinredning kommer från Vedum med maskinpark från Siemens samt klinker och kakel från Centro och KakelDax. Ett enkelt val för dig som önskar ett smakfullt och tidsenligt boende! I Knivsta har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet vid Valloxen samtidigt som ni bara några timmar bort når strandlivet vid Spaniens kust. Ypperliga kommunikationer är en av många fördelar med Knivsta. Det går snabbt att ta sig med bil och tåg när både SJ och SL stannar här.

Läs mer

Pris

3 395 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Andreas Waldestrand

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-30 11 33

  andreas.waldestrand@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Sofia Sundberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskriving

   Den välkomnande entrén nås enkelt från den privata parkeringsplatsen. I hallen är det praktisk klinker innanför dörren som övergår till det ekparkettgolv som är genomgående i alla rum. Här finns generösa utrymmen för avhängning i både hatthylla och garderob. Entréplan rymmer fina ytor för social samvaro då hallen har halvöppen planlösning mot både köket och vardagsrummet. Köket har köksinredning i vinkel och generöst utrymme för matgrupp framför större fönster som ger härligt ljusinsläpp till rummet. Det ljusa och rymliga vardagsrummet har ett stort fönster och glasad utgång till trädgårdssidan med uteplatsen i nord/öst mot berg och natur. På entréplan finns även ett kombinerat duschrum/tvättstuga. Från mitten av huset leder en trappa med inbyggd förvaring upp till det övre planet och möblerbart allrum. Planlösningen på det övre planet erbjuder vidare ett badrum med plats för badkar samt tre till fyra sovrum i varierande storlek där det största har generös förvaring i garderobsvägg. Föreningen erbjuder ett förråd till varje radhus placerat i gemensam byggnad som även rymmer cykelförråd och soprum. För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval till hemmets alla rum som exempelvis köksinredning, eget val av kulör på väggarna eller kakel och klinker. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

   Uteplats/Balkong

   Altan av impregnerad trall på trädgårdssida. Planteringsyta mot naturmark på trädgårdssidan. Plattlagd uteplats med spalje som insynsskydd på entrésida. Planteringsytor i anslutning till spaljen. Gräsytor enligt ritning, hus 6 – 10.

   Bostad

   Boarea

   115m2 (Areauppgifter enligt ritning(ar))

   Våning

   1 av 2  (Radhus i 2 plan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1

   Andel i föreningen

   10%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Gemensamt cykelförråd samt förråd i separat byggnad.

   Övrigt

   Områdesbeskrivning I Knivsta bor ni med närhet till det mesta. Här kan ni tryggt låta barnen röra sig till skola, aktiviteter och kompisar. Knivsta som är Sveriges snabbast växande kommun är en ung kommun med en medelålder på 36 år. Flertalet nybyggda förskolor och skolor upp till högstadiet finns inom räckhåll. Under 2019 - 2020 kommer aktivitetshuset, CIK, Centrum för Idrott och Kultur stå klart. CIK kommer att erbjuda både sporthall, ishall samt konsthall. Från centrala Ängby är det gångavstånd till centrum där ni finner service såsom Ica Kvantum, Willys, blomsterhandel, optiker, frisörer, inredningsbutik, systembolag och hushållsservice mm. Några minuter med cykel tar er till naturen och sjön Valloxen med fint kommunalt bad. För er som tycker om friluftslivet så finns det något för alla, dessutom alla dagar om året. Här kan man nyttja allt från Mountainbikeleder till skidspår. Eller varför inte ta en promenad längs Upplandsledens trevliga gångstråk för att njuta av skogens lugn eller kanske ta med familjen på en utflykt? Knivsta ligger mitt i tillväxtregionen Stockholm-Uppsala, ypperliga kommunikationer och det utmärkta pendlarläget till Stockholm, Arlanda och Uppsala är en av många fördelar med orten. Det går snabbt att ta sig hit både med bil och med tåg då E4:an ligger bara några minuter bort och korsas av väg 77 från Norrtälje/Kapellskär samt att både SJ och SL tågen stannar här. Arlanda har ni runt hörnet, tänk er att ni endast några timmar bort kan vara vid Spaniens kust.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk frånluft, tilluft gm friskluftsventiler

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Lignum

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   10 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Gemensamma utrymmen

   Gemensamt cykelförråd samt ett förråd till varje bostadsrättsradhus i separat byggnad.

   Parkering

   Parkeringsplats med plattläggning.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Brf Lignum - Hus 1, Knivsta

   Kommun: Knivsta

   Område: Centrala Ängby

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 395 000 kr
   FAST PRIS

   Månadsavgift: 5 695 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Kommentar till driftkostnad: Månadsavgift för vatten och el: 1 900kr/mån Månadsavgift för fiber: 350kr/mån

   Karta & område

   Knivsta

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Forsbyvägen 10G i Knivsta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Knivsta!

   Läs mer

   Bobutiken i Knivsta

   Hitta din mäklare i Knivsta

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder