Objektbild

Brf Lignum - Hus 6, Knivsta

Byggstart 2020!

Pris

3 395 000 kr

Månadsavgift 5 695 kr/mån

Bostadsrättsradhus Knivsta

Projekt Brf Lignum
Gå till projektet

Rum: 5 rok

Våning: 1 av 2  (Radhus i 2 plan) , Hiss finns inte

Boarea: 115 m2 Areauppgifter enligt ritning(ar)

Bara 5 hus kvar! Byggstart i år. Välkommen till det nya kvarteret, Ängby Kulle, i centrala Ängby och bostadsrättsföreningen Lignum i Centrala Ängby där TB-GRUPPEN Bostad AB skapar tio välplanerade och exklusiva stadsradhus i två plan. Husen som säljs i bostadsrättsform omfattar 115 kvm med 5 rum och kök ligger mycket centralt med endast några minuters promenad till Knivstas service och tågstation. Brf Lignum erbjuder som standard exklusiva materialval i harmoniserande trendig färgsättning där både interiören och exteriören följer samma röda tråd. Här får ni ett genomtänkt boende med praktiska detaljer som förenklar vardagen, exempelvis egen parkering några steg från huset. Varje radhus har två uteplatser, en mindre stenlagd vid entrén med insynsskyddande spaljé och en större med trall på den skyddade trädgårdssidan. Här finns planteringsyta mot naturmark och vissa hus har gräsyta i varierande storlek. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet i behaglig rogivande grå färgskala med fönsterbänkar i Cararramarmor och 3-stavig ekparkett. Både köks- och badrumsinredning kommer från Vedum med maskinpark från Siemens samt klinker och kakel från Centro och KakelDax. Ett enkelt val för dig som önskar ett smakfullt och tidsenligt boende! I Knivsta har du fördelen att ha nära till det mesta. Några minuter bort finner ni badet vid Valloxen samtidigt som ni bara några timmar bort når strandlivet vid Spaniens kust. Ypperliga kommunikationer är en av många fördelar med Knivsta. Det går snabbt att ta sig med bil och tåg när både SJ och SL stannar här. Visste du, att du har möjlighet att få upp till 5 års helt amorteringsfritt bostadslån när du köper en bostad i vår nyproduktion?

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Boka visning

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 27 Januari

  17:00 - 17:45

  Välkomna till vårt kontor på Forsbyvägen 10 G.

  2020-01-27 17:00:00 2020-01-27 17:45:00 40 Bostadsvisning Brf Lignum - Hus 6, Knivsta 59,7272969076837, 17,7810569501905 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Ansvarig mäklare

    Sofia Sundberg

    Fastighetsmäklare

    Mobil: 0704-30 36 76

    sofia.sundberg@lansfast.se

    Extra kontaktperson

    Andreas Waldestrand

    Fastighetsmäklare

    Mobil: 0705-30 11 33

    andreas.waldestrand@lansfast.se

    Planritning

    Värdera din bostad kostnadsfritt*

    Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

    *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Rumsbeskriving

    Den välkomnande entrén nås enkelt från den privata parkeringsplatsen. I hallen är det praktisk klinker innanför dörren som övergår till det ekparkettgolv som är genomgående i alla rum. Här finns generösa utrymmen för avhängning i både hatthylla och garderob. Entréplan rymmer fina ytor för social samvaro då hallen har halvöppen planlösning mot både köket och vardagsrummet. Köket har köksinredning i vinkel och generöst utrymme för matgrupp framför större fönster som ger härligt ljusinsläpp till rummet. Det ljusa och rymliga vardagsrummet har ett stort fönster och glasad utgång till trädgårdssidan med uteplatsen i nord/öst mot berg och natur. På entréplan finns även ett kombinerat duschrum/tvättstuga. Från mitten av huset leder en trappa med inbyggd förvaring upp till det övre planet och möblerbart allrum. Planlösningen på det övre planet erbjuder vidare ett badrum med plats för badkar samt tre till fyra sovrum i varierande storlek där det största har generös förvaring i garderobsvägg. Föreningen erbjuder ett förråd till varje radhus placerat i gemensam byggnad som även rymmer cykelförråd och soprum. För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval till hemmets alla rum som exempelvis köksinredning, eget val av kulör på väggarna eller kakel och klinker. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

    Uteplats/Balkong

    Altan av impregnerad trall på trädgårdssida. Planteringsyta mot naturmark på trädgårdssidan. Plattlagd uteplats med spalje som insynsskydd på entrésida. Planteringsytor i anslutning till spaljen. Gräsytor enligt ritning, hus 6 – 10.

    Bostad

    Areakälla

    Areauppgifter enligt ritning(ar)

    Våning

    1 av 2  (Radhus i 2 plan) , Hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    6

    Andel i föreningen

    10%

    Övrigt

    Områdesbeskrivning I Knivsta bor ni med närhet till det mesta. Här kan ni tryggt låta barnen röra sig till skola, aktiviteter och kompisar. Knivsta som är Sveriges snabbast växande kommun är en ung kommun med en medelålder på 36 år. Flertalet nybyggda förskolor och skolor upp till högstadiet finns inom räckhåll. Under 2019 - 2020 kommer aktivitetshuset, CIK, Centrum för Idrott och Kultur stå klart. CIK kommer att erbjuda både sporthall, ishall samt konsthall. Från centrala Ängby är det gångavstånd till centrum där ni finner service såsom Ica Kvantum, Willys, blomsterhandel, optiker, frisörer, inredningsbutik, systembolag och hushållsservice mm. Några minuter med cykel tar er till naturen och sjön Valloxen med fint kommunalt bad. För er som tycker om friluftslivet så finns det något för alla, dessutom alla dagar om året. Här kan man nyttja allt från Mountainbikeleder till skidspår. Eller varför inte ta en promenad längs Upplandsledens trevliga gångstråk för att njuta av skogens lugn eller kanske ta med familjen på en utflykt? Knivsta ligger mitt i tillväxtregionen Stockholm-Uppsala, ypperliga kommunikationer och det utmärkta pendlarläget till Stockholm, Arlanda och Uppsala är en av många fördelar med orten. Det går snabbt att ta sig hit både med bil och med tåg då E4:an ligger bara några minuter bort och korsas av väg 77 från Norrtälje/Kapellskär samt att både SJ och SL tågen stannar här. Arlanda har ni runt hörnet, tänk er att ni endast några timmar bort kan vara vid Spaniens kust.

    Byggnad

    Byggnadstyp

    2 plan

    Energideklaration

    Fönster

    3-glasfönster

    Ventilation

    Mekanisk frånluft, tilluft gm friskluftsventiler

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Lignum

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    10 st

    Antal lokaler

    0

    Äger föreningen marken

    Ej angiven

    Gemensamma utrymmen

    Gemensamt cykelförråd samt ett förråd till varje bostadsrättsradhus i separat byggnad.

    Parkering

    Parkeringsplats med plattläggning.

    Centrala Ängby

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Brf Lignum - Hus 6, Knivsta

    Kommun: Knivsta

    Område: Centrala Ängby

    Boendeform: Bostadsrättsradhus

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Utgångspris: 3 395 000 kr FAST PRIS

    Månadsavgift: 5 695 kr/mån

    Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

    Kommentar till driftkostnad: Månadsavgift för vatten och el: 1 900kr/mån Månadsavgift för fiber: 350kr/mån

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Bobutiken i Knivsta

    Besök bobutiken

    Liknande bostäder