Objektbild

Edsgatevägen 83 A, Karlstad

Pris:

3 900 000 kr

Månadsavgift 5 564 kr/mån Utöver avgiften tillkommer kostnad för el för uppvärmning, hushållsel och bredband via egna abonnemang. Kostnad för uppvärmning/hushållsel bedöms till ca 1000 kr/månad. El för laddstolpe(parkering) samt vattenförbrukning mäts och debiteras BR-havarna i efterskott, föreningen står för avtal. Uppskattad kostnad totalt för laddstolpe och vattenförbrukning 444 kr/mån. Beloppet för driftkostnaderna varierar således med familjens sammansättning och levnadsvanor.

Bostadsrättsradhus - Karlstad

Projekt Brf Edsgatans Park
Gå till projektet

Rum: 5 rok

Våning: 0 av 2

Byggår: 2021/2022

Boarea: 132 m2

Strax intill sjön Alstern har vi nöjet att presentera vackra och natursköna Edsgatan Park. På området kommer 15 st bostadsrättsradhus att upprättas i en anrik och attraktiv parkmiljö. Bostadsrättsradhusen är fördelade i två gårdsmiljöer där ni finner tre radhus i varje huskropp. I området finns stora naturvärden i form av ädelträd och kulturhistoriska stengärdsgårdar som kommer att bibehålla områdets härliga omgivning och på ett fint sätt smälta in tillsammans med de nya bostäderna. Arkitekten har lagt stor omsorg på bostädernas utformning och radhusen förstärker områdets historiska koppling genom sin gårdsbildningar och gestaltning. Radhusen har en boarea på 132 kvm fördelat över två plan. Planlösningen blir tilltalande där ni i entréplan finner fina, sociala ytor , sovrum och badrum. Övre plan består av två sovrum varav ett med extra loft som inte är inräknad i boarean, badrum, klädkammare samt allrum. Bostäderna får även extra karaktärsfulla drag tack vare den öppna planlösningen med kontakt mellan våningsplanen i vardagsrum och allrum på övre plan. Bostäderna får i sitt grundutförande kvalitativa och tilltalande materialval. För de som önskar sätta extra prägel på just sin bostad finns möjlighet att göra spännande tillval. För de som flyttar in i Edsgatan Park erbjuds inte bara en bostad av hög kvalité. Utemiljön är blir naturskön med gårdar med grus, gärdsgårdar, rödmålade plank och ängsytor med fruktträd och bärbuskar har sitt ursprung i den befintliga gårdsmiljön och ger utrymme för lek, trivsel och odling. Privata utemiljöer och gemensamma utrymmen avgränsas genom plank som skapar trivsamma, intima uteplatser i nära anknytning till egna köket men även till omkringliggande ytor. Samtliga bostäder kommer ha parkeringsplatser då föreningen har 30 st P-platser inom föreningens fastighet, varav 15 i carport med laddstolpe. Samtliga platser upplåts med bostadsrätt. El till laddstolpe förses med undermätare. Cykelförvaring och sophantering finns på gården. Inom gårdsytan finns parkering med laddningsstolpe och möjlig plats i carport, vars uttryck hänger samman med övrig gestaltning. Carportens placering medger överblick och avgränsar samtidigt gårdsytan från det befintliga mangårdshuset. Säljstart sker under vår 2021. Inflyttning beräknad under Q1 2023. Insats: 3 700 000 - 4 300 000 kr Månadsavgift: 5 564 kr exkl. driftskostnader. Vid tecknande av förhandsavtal erläggs en bokningsavgift på 150 000kr. Säljinformation samt materialval i bostäderna specificeras i bilaga som heter Brf Edsgatans park - säljmaterial, som ni finner under fliken dokument i annonsen. Projektet uppförs av Prepart Projekt AB och Karlstad Byggtjänst.

Läs mer

Pris

3 900 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Andreas Olsson

  Fastighetsmäklare

  Partner

  Mobil: 076-669 70 89

  andreas.olsson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   132m2

   Våning

   0 av 2

   Lägenhetsnummer

   83A

   Andel i föreningen

   6,6667%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   2021/2022

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Edsgatans Park

   Föreningens organisationsnummer

   769639-6246

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   15 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2021/2022

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Strax intill sjön Alstern har vi nöjet att presentera vackra och natursköna Edsgatan Park. På området kommer kommer 15 st bostadsrättsradhus att upprättas i en anrik och attraktiv parkmiljö. Bostadsrättsradhusen är fördelade i två gårdsmiljöer där ni finner tre radhus i varje huskropp. I området finns stora naturvärden i form av ädelträd och kulturhistoriska stengärdsgårdar som kommer att bibehålla områdets härliga omgivning och på ett fint sätt smälta in tillsammans med de nya bostäderna. Arkitekten har lagt stor omsorg på bostädernas utformning och radhusen förstärker områdets historiska koppling genom sin gårdsbildningar och gestaltning. Några av radhusen kommer ha en fantastisk utsikt ner mot Alstern. Radhusen har en boarea på 132 kvm fördelat över två plan. Planlösningen blir tilltalande där ni i entréplanet finner fina, sociala ytor , sovrum och badrum. Övre plan består av två sovrum, badrum, klädkammare samt allrum. Bostäderna får även extra karaktärsfulla drag tack vare den öppna planlösningen med kontakt mellan våningsplanen i vardagsrum och allrum på övre plan. Bostäderna får i sitt grundutförande kvalitativa och tilltalande materialval. För de som önskar sätta extra prägel på just sin bostad finns möjlighet att göra spännande tillval. För de som flyttar in i Edsgatan Park erbjuds inte bara en bostad av hög kvalité. Utemiljön är blir naturskön med gårdar med grus, gärdsgårdar, rödmålade plank och ängsytor med fruktträd och bärbuskar har sitt ursprung i den befintliga gårdsmiljön och ger utrymme för lek, trivsel och odling. Privata utemiljöer och gemensamma utrymmen avgränsas genom plank som skapar trivsamma, intima uteplatser i nära anknytning till egna köket men även till omkringliggande ytor. Cykelförvaring och sophantering finns på gården. Inom gårdsytan finns parkering med laddningsstolpe och möjlig plats i carport, vars uttryck hänger samman med övrig gestaltning. Carportens placering medger överblick och avgränsar samtidigt gårdsytan från det befintliga mangårdshuset. Parkeringsplats och carport kommer tillhöra varje bostad enligt separat upplåtelseavtal. Säljstart sker under vår 2021. Inflyttning beräknad under Q1 2023. Insats: 3 700 000 - 4 300 000 kr Månadsavgift: 5 564 kr exkl. driftskostnader. Vid tecknande av förhandsavtal erläggs en bokningsavgift på 150 000kr. Säljinformation samt materialval i bostäderna specificeras i bilaga som heter Brf Edsgatans park - säljmaterial, som ni finner under fliken dokument i annonsen. Projektet uppförs av Prepart Projekt AB och Karlstad Byggtjänst.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Edsgatevägen 83 A, Karlstad

   Kommun: Karlstad

   Område: Edsgatan Park

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 900 000 kr

   Månadsavgift: 5 564 kr/mån Utöver avgiften tillkommer kostnad för el för uppvärmning, hushållsel och bredband via egna abonnemang. Kostnad för uppvärmning/hushållsel bedöms till ca 1000 kr/månad. El för laddstolpe(parkering) samt vattenförbrukning mäts och debiteras BR-havarna i efterskott, föreningen står för avtal. Uppskattad kostnad totalt för laddstolpe och vattenförbrukning 444 kr/mån. Beloppet för driftkostnaderna varierar således med familjens sammansättning och levnadsvanor.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Kommentar till driftkostnad: Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för el för uppvärmning, hushållsel och bredband via egna abonnemang. Kostnad för uppvärmning bedöms till ca 1000Kr/månad. El för laddstolpe samt vattenförbrukning mäts och debiteras BR-havarna i efterskott på månadsavien, föreningen står för abonnemang. (Uppskattad kostnad 444 kr/mån). Beloppet varierar med familjens sammansättning och levnadsvanor.

   Karta & område

   Karlstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 10 i Karlstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Karlstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Karlstad

   Hitta din mäklare i Karlstad

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder