Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kryddhyllan 174, ANGERED

Nyproducerat bostadsrättsradhus i familjevänlig oas i Gårdsten!

Pris:

2 950 000 kr

Som utgångspris.

Månadsavgift 4 651 kr/mån I avgifter ingår parkering, bostadsrättstillägg och underhåll av området. Avgiften är kallhyra där man debiteras de olika posterna efter förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 300 kr för vatten tillkommer och man debiteras efter sin verkliga förbrukning en gång per år.

Bostadsrättsradhus - ANGERED

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Byggår: 2018

Boarea: 116 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Vill du bo nytt, fräsch, välplanerat och lugnt med familjen? Då ska ni ta er till visningen av detta bostadsrättsradhus som byggdes 2018. Här är ett stort område som expanderat under senaste åren med villor och radhus som skapar en familjevänlig oas i natursköna Gårdsten. Området ligger nära kommunikationer, skolor, torg samt E45an eller E20 om du smidigt vill ta dig till andra av Göteborgs stadsdelar. Huset är välplanerat, modernt och ljust med smakfulla materialval. Du erbjuds bra med plats för både förvaring och kvadratiska rum som är väldigt lättmöblerade. Golvvärme på entréplan gör det extra trevligt att vistas i och badrum på båda våningarna och separat tvättrum kommer att uppskattas av familjen. Uteplatser finns att tillgå från både fram- och baksida samt en fransk balkong på övre plan. Området och huset är väl värt ett besök!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Sasa Sekulic

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-18 88 64

  sasa.sekulic@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan

   Känslan att gå in i bostaden skapar omgående ett välbefinnande av nyproduktion då husen byggdes 2018. Här välkomnas du in till en modern och ljus planlösning där hallen till en början har klinkergolv som övergår till en genomgående parkett i hela bostaden. Direkt till höger når du tvättrummet med mörkt klinkergolv och vita väggar. Här är det utrustat med tvättmaskin, torktumlare och en arbetsbänk ovanför. Grovho och frånluftspannan ligger finns också i detta rum. Intill tvättrummet finner ni denna våningens badrum. Smakfullt och stilrent i moderna kakelval utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, WC, handfat med kommod och spegelskåp. I vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier mot den lugna baksidan. Här får du plats med den större soffgruppen och vill man kan man även möblera så att en matgrupp får plats i andra änden av rummet. Köket ligger intill vardagsrum och erbjuder en delvis öppen planlösning som både blir socialt och lättillgängligt. Härifrån tar du dig även ut till husets uteplats mot baksidan som är insynsskyddad och vetter mot lugn skogsdunge. Köket är välplanerat och har gott om arbets- och förvaringsytor. Det går i ljusa och moderna toner vilket ger en tidlös design. Den maskinella utrustningen går i rostfritt och ger en fin kontrast till det ljusa köket. Den består av kyl, frys, inbyggnadsmikro, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Här erbjuds en naturlig matplats vid fönsterpartiet. På uteplatsen finner ni ett stort förråd med goda förvaringsutrymmen.

   Övre plan

   På övre plan välkomnas du till en tambur som leder dig till samtliga rum på denna våning. Här finns idag tre sovrum i bra storlek och förvaring samtidigt som deras form gör de rymliga och lättmöblerade. Ett allrum finns idag som man enkelt kan skärma av och bilda ett extra sovrum om man är i behov av det. Här finns även en klädkammare som du når från hallen med goda och praktiska förvaringsmöjligheter. Badrummet når du också härifrån och detta är rymligt, stilrent och fräscht. Detta badrum går i samma toner som det nedre med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggar. Istället för dusch kan du här istället ta ett avkopplande bad i badkaret. I övrigt är det utrustat med WC, handfat med kommod och spegelskåp.

   Bostad

   Boarea

   116m2 (Areauppgifter enligt lägenhetsutdrag)

   Kommentar area

   Enligt lägenhetsutdrag är den registrerad som 4 rok.

   Våning

   0 av 0  (1 och 2 av 2) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   11021

   Andel i föreningen

   2,94%

   Andel av årsavgift

   2,94118%

   Övriga utrymmen

   Uteförråd på uteplatsen mot baksidan.

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   2 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Frånluftsventilation med värmeåtervinning.

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kryddhyllan i Gårdsten

   Föreningens organisationsnummer

   769630-0123

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   34 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2018

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Fastigheten bebyggdes 2018 och består av 34 flerbostadshus. Den är fullvärdesförsäkring finns via Bostadsrätternas medlemsförsäkring. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 3 944 m², varav 3 944 m² utgör lägenhetsyta. Föreningen upplåter 34 lägenheter med bostadsrätt där samtliga hus har sina egna frånluftsvärmepannor och medlemmarna debiteras driften efter din förbrukning. Fiber finns i varje lägenhet och dessa tecknas separat av medlemmarna såsom leverantören för elförbrukning. Varje hushåll har sina egna sopkärl där man tecknar avtal med Göteborgs stad för hantering.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kryddhyllan 174, ANGERED

   Kommun: Göteborg

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 950 000 kr
   som utgångspris.

   Månadsavgift: 4 651 kr/mån I avgifter ingår parkering, bostadsrättstillägg och underhåll av området. Avgiften är kallhyra där man debiteras de olika posterna efter förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 300 kr för vatten tillkommer och man debiteras efter sin verkliga förbrukning en gång per år.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 1 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 750 kr/månad

   Vatten & avlopp: 300 kr/månad

   Renhållning: 200 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Posten för vattnen är obligatoriskt tillägg på 300 kr/månad. En gång om året görs en avräkning och man får tillbaka pengar eller debiteras efter verklig förbrukning. I elkostnaden inkluderas både el och värme.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Göteborg - Nordost

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Nordost!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Nordost

   Hitta din mäklare i Göteborg - Nordost

   Liknande bostäder