Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Millenniumgatan, GÖTEBORG

Här bor familjen i ett tryggt område med förtjusande skog som dekor och härliga grönområden

Pris:

Pris ej angivet

Som utgångspris.

Månadsavgift 3 957 kr/mån

Bostadsrättsvilla - GÖTEBORG

Rum: 0 rok

Boarea: 120 m2

Helt nyproducerat tvåvåningshus i bostadsrättsform blir nu ledigt. Huset stod färdigt i slutet av september 2018. Här erbjuds 5 rok som är fördelat med sällskapsvåning med kök, vardagsrum, helkaklat badrum och tvättstuga på entréplan samt 2 sovrum, allrum, klädkammare, helkaklat badrum på övre plan. Hela entréplan har skön golvvärme. På utsidan finns en carport med förråd som hör till huset. Under dokumenten hittar ni planritning och mer specifik tillvalslista. Hela detta område är nyproducerat vilket gör en modern och trevlig känsla i grannskapet. Kortedala är under expansion och här bort du med närhet till skolor, kommunikationer och allmän service. Det är ett perfekt område för barnfamiljen att växa upp i. Pilgrimshöjden nås smidigast med både kommunala och egna färdmedel. Stora trafikleder, buss och spårvagn gör att färden in till Göteborgs centrum inte tar mer än ca 20 min.Det går snabbt att komma ut direkt på motorvägen och från Kortedala torg går spårvagnslinjerna 6, 7 och 11. Till Kortedala torg promenerar man på ca 5 min. Varmt välkommen att höra av er!

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tomas Akyol

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-33 08 62

  tomas.akyol@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Träbelagd altan på baksidan i bästa solläge!

   Bostad

   Boarea

   120m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   0 av 0

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   4,8%

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Ventilation

   Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Pilgrimshöjden i Kortedala

   Föreningens organisationsnummer

   769632-5245

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   20 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Brf Pilgrimshöjden i Kortedala är en äkta bostadsrättsförening. Den består av 20 fristående hus upplåtna med bostadsrätt. Uppvärmningen sker med frånluftsvärmepump som finns i varje hus. På entréplan är det golvvärme och övre plan har radiatorer. Föreningen äger fastigheten Kortedala 148:1. Ekonomi: Månadsavgiften till föreningen inkluderar kallhyra, snöröjning, sophantering, parkering samt Telia (triple play). Parkering Alla hus har en egen carport för parkering som ingår i upplåtelsen på samma sätt som marken som ligger i direkt anslutning till bostäderna. Föreningen har sex gästparkeringsplatser på fastigheten. Tv/Bredband TV, bredband och IP-telefoni finns i alla bostäder via Telia triple play. Försäkring Varje medlem skall försäkra bostaden med hemförsäkring och bostadsrättstillägget på hemförsäkring. Dessa ingår inte i månadsavgiften. Fastigheten kommer sedan vara fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Sophantering Varje hus kommer ha sitt eget abonnemang för sophämtning. Två sopkärl kommer placeras på respektive tomt. Informationen är hämtad från den ekonomiska planen.

   Kortedala

   Allmänt om området

   Här bor du nära naturen och ca 15 minuter från Göteborgs centralstation med spårvagnen. Kortedala är en naturskön stadsdel med vackra strövområden. En kort promenad bort Kortedala torg som erbjuder ett brett serviceutbud och goda spårvagnsförbindelser.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Millenniumgatan, GÖTEBORG

   Kommun: Göteborg

   Område: Kortedala

   Boendeform: Bostadsrättsvilla

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   som utgångspris.

   Månadsavgift: 3 957 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 1 200 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 750 kr/månad

   Vatten & avlopp: 350 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Göteborg - Nordost

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Göteborg Nordost!

   Läs mer

   Bobutiken i Göteborg - Nordost

   Hitta din mäklare i Göteborg - Nordost

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder