Millenniumgatan, Göteborg

3 900 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Millenniumgatan - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättsvilla

  Boarea

  120m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Område

  Kortedala

  Avgift

  3 957 kr/mån

  I avgiften ingår TV, bredband och IP-telefoni via Telia triple play. Individuell mätning för el, värme, vatten och sophantering görs för varje bostadsrättsinnehavare och man debiteras för sin förbrukning.

  Som utgångspris.

  3 900 000 kr

  32 500 kr/m2

  Här bor familjen i ett tryggt område med förtjusande skog som dekor och härliga grönområden

  Helt nyproducerat tvåvåningshus i bostadsrättsform blir nu ledigt. Huset stod färdigt i slutet av september 2018. Här erbjuds 5 rok som är fördelat med sällskapsvåning med kök, vardagsrum, helkaklat badrum och tvättstuga på entréplan samt 2 sovrum, allrum, klädkammare, helkaklat badrum på övre plan. Hela entréplan har skön golvvärme. På utsidan finns en carport med förråd som hör till huset. Under dokumenten hittar ni planritning och mer specifik tillvalslista. Hela detta område är nyproducerat vilket gör en modern och trevlig känsla i grannskapet. Kortedala är under expansion och här bort du med närhet till skolor, kommunikationer och allmän service. Det är ett perfekt område för barnfamiljen att växa upp i. Pilgrimshöjden nås smidigast med både kommunala och egna färdmedel. Stora trafikleder, buss och spårvagn gör att färden in till Göteborgs centrum inte tar mer än ca 20 min.Det går snabbt att komma ut direkt på motorvägen och från Kortedala torg går spårvagnslinjerna 6, 7 och 11. Till Kortedala torg promenerar man på ca 5 min. Varmt välkommen att höra av er!

  Ansvarig mäklare

  Tomas Akyol

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-33 08 62

  tomas.akyol@lansfast.se Läs mer om Tomas

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Uteplats/Balkong

  Träbelagd altan på baksidan i bästa solläge!

  Bilplats

  Varje innehavare har en carport med förråd intill huset med plats för 1-2 st bilar.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Här bor du nära naturen och ca 15 minuter från Göteborgs centralstation med spårvagnen. Kortedala är en naturskön stadsdel med vackra strövområden. En kort promenad bort Kortedala torg som erbjuder ett brett serviceutbud och goda spårvagnsförbindelser.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  4,8%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Pilgrimshöjden i Kortedala

  Antal lägenheter:

  20

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Pilgrimshöjden i Kortedala är en äkta bostadsrättsförening. Den består av 20 fristående hus upplåtna med bostadsrätt. Uppvärmningen sker med frånluftsvärmepump som finns i varje hus. På entréplan är det golvvärme och övre plan har radiatorer. Föreningen äger fastigheten Kortedala 148:1. Ekonomi: Månadsavgiften till föreningen inkluderar kallhyra, snöröjning, sophantering, parkering samt Telia (triple play). Parkering Alla hus har en egen carport för parkering som ingår i upplåtelsen på samma sätt som marken som ligger i direkt anslutning till bostäderna. Föreningen har sex gästparkeringsplatser på fastigheten. Tv/Bredband TV, bredband och IP-telefoni finns i alla bostäder via Telia triple play. Försäkring Varje medlem skall försäkra bostaden med hemförsäkring och bostadsrättstillägget på hemförsäkring. Dessa ingår inte i månadsavgiften. Fastigheten kommer sedan vara fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Sophantering Varje hus kommer ha sitt eget abonnemang för sophämtning. Två sopkärl kommer placeras på respektive tomt. Informationen är hämtad från den ekonomiska planen.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor