Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fredkullagatan 5E, Kungälv

Pris:

2 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 754 kr/mån Inklusive värme, vatten, kabel-tv, internet, telefoni och 2 parkeringsplatser med el.

Bostadsrättsradhus - Kungälv

Rum: 4 rok

Våning: 1 av 1 , hiss finns inte

Byggår: 1965

Boarea: 94 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till populära Fredkullagatan och ett rymligt etageradhus i praktisk bostadsrättsform. Balkong, två uteplatser och egen härlig trädgårdstomt. Två parkeringsplatser med eluttag ingår i avgiften. Fördelat på tre etage finns tre sovrum, rymligt vardagsrum, helkaklat snyggt badrum med tvättstuga och gäst-wc. Goda förvaringsmöjligheter och större klädkammare. Två utvändiga förrådsutrymmen vid entrén. Promenadavstånd till service och kommunikationer. Välskött och omtyckt förening med god gemenskap. Fler foton och mer information kommer i augusti men ring gärna redan nu vid intresse. Trevlig sommar!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Ons 19 Augusti

  17:00 - 18:00

  Förhandsvisning

  Ansvarig mäklare

  Mathilda Hansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-337762

  mathilda.hansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Tove Pernhult

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0763-183800

  tove.pernhult@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   94m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 1 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   33

   Andel i föreningen

   1,44053%

   Andel av årsavgift

   1,44053%

   TV och internet

   Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Com Hem vilket ger alla medlemmar tillgång till ett grundutbud bestående av: - TV (analogt + digitalt grundutbud) - Bredband 100/10 - Hemtelefonabonnemang (exkl. samtalsavgifter). Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften till föreningen. Man kan även välja att utöka sina tjänster med snabbare bredband, fler kanaler etc. och står då för mellanskillnaden själv. För att få tillgång till ovan kontaktar man Com Hem direkt på tel 0775-17 17 20 och gör sin beställning. Detsamma gäller om du har frågor eller om något inte fungerar som det skall. Det analoga grundutbudet består i dagsläget av SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12, Barnkanalen / SVT24, Kunskapskanalen och Öppna kanalen. Uttag för anslutning till centralantenn för radio, tv och bredband finns i varje lägenhet.

   Byggnad

   Byggår

   1965

   Byggnadstyp

   Radhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hsb Brf Vipan

   Föreningens organisationsnummer

   753300-0381

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   70 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1965

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB Brf Vipan äger fastigheten Vipan 1 i Kungälv med adresserna Kastellegårdsgatan 40-52 och Fredkullagatan 5-13. Totalt finns det 70 st. lägenheter á 4 r o k, varav 35 st etagelägenheter i radhusform utefter Fredkullagatan samt 35 st enplanslägenheter i radhusform utefter Kastellegårdsgatan. Den totala lägenhetsytan är 6 615 kvm. Läs mer på brf-vipan.se

   Gemensamma utrymmen

   Det finns även en gemensam lokal på Högalidsgatan med samlingslokal och tvättstuga. I tvättstugan finns tre stycken helautomatiska tvättmaskiner varav en är en grovtvättmaskin. Dessutom finns en torktumlare, en tvättbänk, en tvättho samt två stycken vagnar för tvätt. Det finns även ett torkrum och ett mangelrum med stenmangel, dragapparat, strykbräda, strykjärn och bänkar.

   Parkering

   Markerade parkeringsplatser försedda med eluttag och 3-timmars timer finns till samtliga lägenheter i föreningen. På Fredkullagatan finns 2 st parkeringsplatser per lägenhet och på Kastellegårdsgatan finns en bredare plats per lägenhet. Övriga parkeringsplatser är gästparkeringar vilka får användas av föreningens medlemmar och deras gäster.

   Föreningens hemsida

   http://www.brf-vipan.se

   Centralt vid älven

   Allmänt om området

   Området ligger i centrala Kungälv och består av både lägenhetshus, radhus och villor. Du har närhet till allt vad Kungälvs kan erbjuda, service, vårdcentral, skolor för alla åldrar, mat- och klädaffärer, bra bussförbindelser m.m.

   Kommunikation

   Området har mycket bra pendlingsmöjligheter. Vid Kungälvs nya resecentrum stannar de flesta bussar som passerar Kungälv och du kan enkelt ta dig till både Göteborg, Uddevalla, Stenungsund och Marstrand. Härifrån kan du också ta dig till Kungälv centrum eller Ytterby genom att ta lokalbussen som går var femtonde minut.

   Tjänster i området

   Att bo i centrum är en klar fördel då centrumkärnan just nu växer så det knakar. I slutet av mars 2019 öppnade Kongahälla Center, ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan med parkeringsgarage i bottenplan. Västsveriges just nu största köpcentrumsprojekt. Med 100 butiker, restauranger och annan service har Kungälv nu fått en ny efterlängtad handelsplats

   Övrigt

   I Kungälvs kommun finns det många idrottsföreningar och anläggningar. Kongevi är kommunens största fotbolls- och friidrottsarena och ligger mitt emot Kungälvs sjukhus. Skarpe Nord ligger nära som en fotbollsplan under sommarhalvåret och bandy-/skridskobana under vinterhalvåret. Här finns även ett utomhussimbad med simskola. Under resten av året finns Oasen, vilket är Kungälvs ishall samt inomhusbad. Två stora friskvårdsarenor/gym finns belägna i Rollsbo, Friskis & Svettis och STC. Fontins friluftsområde ligger ca 2 km från centrum och erbjuder härliga motionsspår i olika längder, där finns också den nybyggda motionscentralen; "Kotten". Motionsspår och vackra promenadvägar finns i skogen intill Ingegatan och i området runt Iskällan, Valbergsdammen och ut mot Kastellegården, samt utefter Nordre Älv. I området finns flera skolor. Strandskolan är en montessoriskola, med både förskola samt låg-, mellan- och högstadie. Sandbackaskolan har klasser mellan F-6. Till denna hör Iskällans förskola, Rödhakens förskola, Blåmesens förskola, fritidshem och fritidsklubb. Vid nya Kongahälla finns även en helt nyöppnad förskola. På promenadavstånd ligger också högstadium; Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9 . Mimers hus är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fredkullagatan 5E, Kungälv

   Kommun: Kungälv

   Område: Centralt vid älven

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 995 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 754 kr/mån Inklusive värme, vatten, kabel-tv, internet, telefoni och 2 parkeringsplatser med el.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 475 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Reparationsfond: 718 kr


   Driftkostnad: 602 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 602 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder