Objektbild

Golfhöjden Resort, FJÄLLBACKA

Havsnära nyproduktion i Fjällbacka!

Pris:

2 600 000 kr

Månadsavgift 2 500 kr/mån

Bostadsrättsfritidshus - FJÄLLBACKA

Rum: 4 rok varav 1-3 sovrum

Byggår: 2022

Boarea: 65 m2

Biarea: 4 m2

Välkomna till Golfhöjden Resort i natursköna Fjällbacka! Här kommer inom kort byggas 49st fristående fritidshus i bostadsrättsform. Området kommer att ligga vackert inbäddat i den bohuslänska naturen med de rundade granithällarna utanför dörren och mitt emellan två golfbanor, Golfkusten golfbana och Fjällbacka golfklubb. Fjällbacka ligger på behagligt cykelavstånd ifrån området, en ny cykelbana byggs just nu mellan Fjällbacka och Norra Backa till vilken även Golfhöjden Resort kommer att ansluta för att möjliggöra gång/ cykelavstånd till Fjällbacka golfbana och de centrala delarna av Fjällbacka. Detta kommer att bli ett bekymmersfritt och bekvämt boende för hela familjen med närhet till salta bad och restauranger i Fjällbacka. På området kommer förutom golf även att finnas paddelbana och här finns även fina promenadstigar i skog och mark. Husen kommer att hålla hög kvalité med fina materialval så som ekparkett, premium kök, rostfria vitvaror och helkaklade badrum. Utvändigt kommer husen att hålla en modern funkisstil med skjutdörrpartier i vardagsrummet som tar in det vackra ljuset och med behandlade träfasader för att smälta in i naturen. Området kommer även att anslutas till det kommunala vatten och avloppsnätet. Tillgång till fiberanslutning bidrar även till att möjliggöra distansarbete från husen. Fritidshusen kommer att saluföras till ett förmånligt pris från 2 600 000kr, med en månadsavgift från 2500kr/mån! Golf för två personer på Golfkusten golfbana ingår i avgiften och föreningen kommer att tillåta uthyrning för den som önskar att hyra ut sitt hus. Köpare som juridisk person kommer att tillåtas. Sammanfattningsvis blir det ett mycket prisvärt fritidsboende i populära Fjällbacka! Byggstart planeras till nov 2021- apr 2022 med inflyttning from 2022 till 2024. För mer information om projektet, välkommen att kontakta oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling tfn 0525- 222 33 eller mail tanum@lansfast.se

Läs mer

Pris

2 600 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jesper Ohlsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-33 90 31

  jesper.ohlsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Joacim Bergman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0727-33 90 91

  joacim.bergman@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Golfhöjden Resort till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Allrum/ Kök

    Stor luftigt allrum och kök i öppen planlösning. Härlig rymd med ryggåstak och skjutpartier ut mot altanen som släpper in mycket ljus och bidrar till den luftiga känslan i rummet.

    Övre plan

    I standard versionen ingår loft med räcke. Tillval kan göras för att skapa två sovrum här. Takhöjden blir ca 1,9m. Se planskiss för utförande standard och tillval.

    Badrum

    Helkaklat badrum med WC, tvättkommod, dusch med duschväggar och tvättmaskin.

    Bod

    Praktisk bod vid entrén för förvaring av utemöbler, golfklubbor mm.

    Bostad

    Boarea

    65m2 (Areauppgifter enligt ritning)

    Biarea

    4m2

    Kommentar area

    Areauppgifterna är uppskattade.

    Våning

    0 av 0

    Andel i föreningen

    2,04%

    Andel av årsavgift

    2,04%

    Kommentar till andelstal

    Uppgifterna är uppskattade. Exakta uppgifter kommer senare.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    NORRA BACKA 1:3

    Byggår

    2022

    Byggnadstyp

    1 ½ plan

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Uppvärmning

    Dir.el + luft/luftvärmepump

    Fönster

    3-glas

    Allmänt om föreningen

    Föreningens byggnader

    Antal lokaler

    0 st

    Vägbeskrivning

    Från Fjällbacka tag väg 915 öster ut ca 1,5 km. Därefter sväng vänster mot Golfkusten golfbana. Kör ytterligare ca 1,5km till området. Våra skyltar visar vägen.

    Övrigt

    Prisuppgifterna är uppskattade och preliminära. Illustrationsbilderna exteriört och interiört kan innehålla tillval och därmed komma att skilja sig från verkligheten när husen är färdiga. Unika materialval kommer att kunna göras mot tilläggskostnad för att möjliggöra ett unikt boende.

    Fjällbacka

    Allmänt om området

    Fjällbacka är ett litet fiskeläge beläget i yttersta kustbandet nästan exakt mellan Uddevalla och Strömstad, i Tanums Kommun. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka. Det gamla Fjällbacka vänder sig, som många andra bohuslänska kustsamhällen, hukande nedanför bergen mot havet. Det nya Fjällbacka ligger på åkrarna in mot land och uppe på bergen. I Fjällbacka ligger Sjöräddningssällskapets Räddningsstation. På Fjällbackas huvudgata finns både hotell, affärer, restauranger och uteserveringar. Utanför kusten ligger Fjällbackas fantastiska skärgård och allra längst ut i väster ligger Väderöarna.

    Tjänster i området

    Mataffär, klädaffärer, restauranger samt förskola och skola åk1-6.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Golfhöjden Resort, FJÄLLBACKA

    Kommun: Tanum

    Område: Fjällbacka

    Boendeform: Bostadsrättsfritidshus

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 600 000 kr
    Frånpris

    Månadsavgift: 2 500 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Kommentar till driftkostnad: Uppgifter kommer inom kort. Husen kommer att värmas upp via luft/ luft värmepump.

    Karta & område

    Tanum - Sotenäs

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Affärsvägen 18 i Tanumshede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Tanum, Strömstad och Sotenäs!

    Läs mer

    Bobutiken i Tanum - Sotenäs

    Hitta din mäklare i Tanum - Sotenäs

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder