Budgivning pågår

Lagmansgatan 24, Karlskrona

Aktuellt bud

1 800 000 kr

Utgångspris 1 975 000 kr

Budgivare 1 24/06 kl: 09:42 - 1 800 000 kr

Budgivare 1 04/06 kl: 13:40 - 1 500 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lagmansgatan 24 - Karlskrona

  Kommun

  Karlskrona

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  92m2

  Våning

  2 av 7 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Långö

  Avgift

  5 511 kr/mån

  Lägenhet 1: avgift 2474 kr. Lägenhet 2: avgift 3037 kr. Totalt : 5511

  Utgångspris

  1 975 000 kr

  21 467 kr/m2

  En topplägenhet på Långö, 3 rum och kök varav 2 sovrum. Öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Med utgång till inglasad balkong med fantastisk havsutsikt. Två helkaklade badrum, samt egen tvättmaskin. Klädkammare. Hiss finns i huset. Denna lägenhet är ursprungligen en etta och en tvåa som är sammanslagna, dock finns båda ingångarna kvar från trapphuset till lägenheten. Välkomna att boka er för visning.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Klinkers på golvet och tapet på väggarna. Bra förvaringsmöjlighet.

  Sovrum 1

  Parkettgolv och tapet/ målade väggar.

  Duschrum

  Helkaklat duschrum med golvvärme. Utrustning: dusch, toalett, tvättställ, handdukstork och toppmatad tvättmaskin.

  Sovrum 2

  Parkettgolv och tapet/panel på väggarna. Havsutsikt.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med fin fiskbensparkettgolv och tapet på väggarna. Med utgång till den inglasade balkongen. Havsutsikt.

  Matrum

  Intill vardagsrummet så finner ni matrum och kök. Fiskbensparkettgolv och tapet på väggarna. Öppet mot köket. Havsutsikt.

  Kök

  Vitt fräscht kök byggt 2014. Vit köksinredning med laminatbänkskiva och kakel ovan arbetsytan. Utrustning: inbyggd micro och ugn, kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin och ho.

  Klädkammare

  Den ena ingången är nu omgjord till klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Samt här hittar du badrum två.

  Badrum

  Helkaklat badrum med golvvärme. Utrustning: badkar, tvättställ, toalett och handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Förråd: 4 st förråd tillhör denna lägenhet då det ursprungligen är en etta och en tvåa. 2 förråd samt 2 matkällare tillhör denna lägenhet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1953

  2003 - stambyte 2007 - säkerhetsdörrar 2010 - fjärrvärme 2012-2017 balkongrenovering 2016 - stuprör 2016 - fönsterbleck 2016-2017 - termostater 2017 - målning entrétak

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i väster läge

  Bilplats

  P-plats och garage i separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  548 kr/månad

  Försäkring:

  98 kr/månad

  Elkostnad:

  450 kr/månad

  Total driftkostnad:

  548 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Utöver avgiften tillkommer hushållsström och en hemförsäkring.

  Andel i föreningen:

  0,77991%

  Andel av årsavgift:

  0,78164%

  Kommentar till andelstal:

  Lägenhet 1: andelstal i förening : 0.3489% och årsavgift 0.35088 %. Lägenhet 2: andelstal i föreningen: 0.43101%, årsavgift 0.43076

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-06

  Byggnad

  Fönster:

  3 glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2003 - stambyte 2007 - säkerhetsdörrar 2010 - fjärrvärme 2012-2017 balkongrenovering 2016 - stuprör 2016 - fönsterbleck 2016-2017 - termostater 2017 - målning entrétak

  Övrigt:

  Möjlighet till bryggplats intill huset.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Lärkträdet

  Lägenhetsnummer:

  11 + 12

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-06-12

  Primärenergital:

  134 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor