Sunna kanalväg 10D, Karlskrona

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sunna kanalväg 10D - Karlskrona

  Kommun

  Karlskrona

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  75,9m2

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok

  Avgift

  5 538 kr/mån

  Tillkommer el, kabel-tv samt båtplatsavgift.

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  21 014 kr/m2

  Ljus, öppen och välplanerad fyra med fin utsikt mot havet

  På Sunna kanalväg 10D möts du av en ljus, öppen och välplanerad bostad om 75.9 kvadratmeter. Bostadens fyra rum och kök är i fint skick, med öppen planlösning och vackert ljusinsläpp. Här bor du ett stenkast från havet och får en härlig havsutsikt från flera ställen i lägenheten. I närområdet finns även matbutik, badplats, skola samt förskola. Det är bra kommunikationer in till Karlskrona C och även nära till lasarettet.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Sunna kanalväg 10D copy

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Stor välkomnande hall som är ljus och med plats för avhängning. Vitmålade väggar samt laminatgolv.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum som är öppet mot kök och därmed ger plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Här har du utsikt mot hela Lindesnäs och får uppleva fantastiska solnedgångar. Se säljarens egna bilder. Från vardagsrummet når du ut till balkongen. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

  Kök

  Stilrent kök i vinkel med vita luckor samt en bänkskiva i svart laminat. Kakel ovan arbetsytan. Utrustat med spis, ho, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Gott om plats för matsalsmöblemang i anslutning till vardagsrummet. Även från köket har du en härlig havsutsikt.

  Sovrum

  Mycket ljust sovrum med fönster i två väderstreck. Vita väggar och parkettgolv.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Vitmålade väggar och parkettgolv.

  Sovrum

  Används i dagsläget som kontor. Vita väggar och parkettgolv.

  Badrum/Tvättstuga

  Badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. WC, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare finns.

  Övriga utrymmen

  Förråd

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2008

  Utbyggnad av balkong Förstärkning av tak

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong med fantastisk havsutsikt.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  653 kr/månad

  Försäkring:

  79 kr/månad

  Elkostnad:

  407 kr/månad

  Övrigt:

  167 kr/månad

  Total driftkostnad:

  653 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  3,34%

  Andel av årsavgift:

  3,34%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-10

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Utbyggnad av balkong Förstärkning av tak

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Boklok Wämöstrand

  Antal lägenheter:

  36

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor