Objektbild

BRF Kilen , Fridhemsvägen lgh 125, Ronneby

Pris:

1 395 000 kr

Månadsavgift 3 144 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Ronneby

Projekt BRF Kilen i Ronneby
Gå till projektet

Rum: 2 rok

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Boarea: 53,2 m2

En härlig tvåa med stort sovrum och ett välplanerat badrum. Öppen planlösning i kök och vardagsrum som skapar en känsla av stor rymd. Balkongen som ligger mot väst har utgång från kök/vardagsrummet. Lägenheten har parkettgolv på samtliga golv. Badrummet är inrett med klinker och kakel. Se mer om utrustning och utförande under dokument Rumsbeskrivning. Denna lägenhetstyp finns det tre av i föreningen. Ta chansen att flytta in i en av dessa nyproducerade bostadsrättslägenheter på bästa läge alldeles intill Ronnebyån. C4 Hus bygger med social hållbarhet i fokus, här ska man vilja bo länge och trivas oavsett om man är gammal eller ung, som familj eller ensamstående, vilket speglas både i lägenheterna och på utemiljön. De 34 lägenheterna har 2 eller 3 rum med varierande storlek från 50,7 – 88 kvm. De största byggs som radhus i en våning med egen täppa, dessa går även att göra till 4 rok. Alla bostäderna är väl utrustade och har generösa ljusinsläpp med öppna och genomtänkta planlösningar. Genomgående moderna och hållbara materialval både ut- och invändigt. Dessutom kan du påverka din standard ytterligare genom ett antal tillvalsmöjligheter. I alla lägenhetshus finns det hiss och en gemensam mysig innegård. Området med utemiljön skapas med en kombination av modern arkitektur och lättillgänglighet tillsammans med gemensamma ytor som lekplats, grillplats och en liten grön park mot ån så det finns plats för både umgänge och avkoppling. Du har även all bekvämlighet inom räckhåll då området ligger endast några hundra meter från Ronneby centrum och med Resecentrum alldeles intill blir det lätt att pendla. Vatten och värme ingår i månadsavgiften men beräknas enligt en schablon och avräknas varje år för varje lägenhet efter förbrukning. Bostadsrätterna säljs till fast pris, så först till kvarn gäller! Varmt välkommen att höra av er för mer information, ni når oss på 0457-633 600 eller via mail ronneby@lansfast.se. Se även projektets hemsida under Projekthemsida högre upp i denna annonsen eller https://brfkilen.c4hus.se/ Om ni går in på Lägenhetesväljaren kan ni se information om lägenheterna samt se vilka lägenheter som fortfarande är till salu.

Läs mer

Pris

1 395 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linda Björnlund

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0703-22 95 21

  linda.bjornlund@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   53,2m2

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   125

   Andel i föreningen

   0,0218%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kilen i Ronneby

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: BRF Kilen , Fridhemsvägen lgh 125, Ronneby

   Kommun: Ronneby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 395 000 kr

   Månadsavgift: 3 144 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Ronneby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 11 i Ronneby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Ronneby!

   Läs mer

   Bobutiken i Ronneby

   Hitta din mäklare i Ronneby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder