Bragegatan 14, Borlänge

425 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bragegatan 14 - Borlänge

  Kommun

  Borlänge

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  20,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Forssa

  Avgift

  1 325 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV samt bostadsrättstillägg.

  Utgångspris

  425 000 kr

  20 732 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Snart kommer en kvadratsmart etta i Forssa till försäljning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse redan idag.

  Ansvarig mäklare

  Erik Westberg

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-290 82 52

  erik.westberg@lansfast.se Läs mer om Erik

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall kombinerat med köksdel. Ljust och fint rum med plats för säng, bord och soffgrupp. Badrum med kakel och klinker, dusch, wc samt handfat.

  Övriga utrymmen

  Förråd på vinden samt tvättstuga i hus 17, Majorsgatan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1963

  Uppvärmning

  Centralvärme

  Bilplats

  Parkeringsplatser finns att hyra, separat kö.

  Övrigt

  Här bor man i en välskött förening med närhet till affär, skola, kommunikationer och strövområde vid älven.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,29901%

  Andel av årsavgift:

  0,29901%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Centralvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Majoren (Borlänge)

  Lägenhetsnummer:

  37-2215-2-22-1

  Antal lägenheter:

  158

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Hyttdrängen 1, Malmlastaren 1 samt Vägaren 1. På fastigheten har under åren 1962-63 uppförts 6 hus med adress Bragegatan 14 och 20, Majorsgatan 15, 17 och 18 samt Snöågatan 1 och innehåller 158 lägenheter med bostadsrätter, 2 lokaler med bostadsrätt, 5 lokaler med hyresrätt samt 118 bilplatser och 57 garage. Byggnaderna är fullvärdeförsäkrade i Dalarnas försäkringsbolag och försäkringen ingår gemensamt bostadsrättstillägg för alla lägenheter.  Föreningens ekonomi:

  Årsavgifterna höjdes senast 1 april 2017 med 3%.  Gjorda renoveringar:

  2004 Byte avloppsstammar kök, etapp 1. 2005 Byte avloppsstammar kök, etapp 2. 2006 Byte avloppsstammar kök, etapp 3. 2007 Takbyte, Bragegatan 14 och 20. 2010 Tilläggsisolering av vinden, Bragegatan 14. 2010 Dränering samt asfaltering hus 14, 15,17, 18 & 20. 2012 Relining 15,17,18. 2012 Byte dagvattenledningar. 2013 Ny värmecentral. 2014 Underhållspolning av stamrör -VVS teknik. 2014 Byte av tak, Majorsg. 15 -Rosells. 2014 Montering av postboxar. 2015 Sotning av imkanaler samt OVK. 2015 Tvätt av husfasader. 2015 Byte av sand i lekpark. 2015 Nya portar till varmgarage. 2016 Balkongrenovering med nya räcken. 2016 Porttelefoner. 2016 Statuskontroll av lägenheterna. För mer information, läs årsredovisningen.  Parkering:

  Separat kö till parkering och garage.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  166 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-09-15

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor