Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Industrigatan 22, BORLÄNGE

Lägenhet med inglasad och mysig balkong!

Pris:

995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 843 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och internet. Bostadsrättsinnehavaren betalar själv för sin hushållsel.

Bostadsrättslägenhet - BORLÄNGE

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1959

Boarea: 57 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Ljus och hemtrevlig lägenhet som ger ett öppet och luftigt intryck. Om du letar efter en bostad i mycket gott skick har du kommit rätt. Mörkt enhetligt parkettgolv löper genom hela lägenheten och väggarna ger en fin kontrast med sin ljusa färgsättning. Att kunna umgås utomhus och ändå vara hemma är en stor trivselhöjare för många, kanske framför allt för dem som bor i stan. I denna lägenhet finns en inglasad och mysig balkong med plats för bord och stolar, en naturlig plats för umgänge. På Industrigatan på Hagalund är det lätt att trivas. Här bor du centralt, trevligt och attraktivt i klassiska kvarter med Borlänge centrum inom gångavstånd. Norra backa handelsområde ligger en promenad bort och i området finns bland annat matbutik, butiker och busshållplats. Utmärkt för dig som vill bo centralt eller för dig som vill ha nära till allt! Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jenny Lorenz

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-782 93 29

  jenny.lorenz@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig hall med gott om förvaring tack vare klädkammare. Tapetserade väggar och parkettgolv. Taket är sänkt med infällda spotlights.

   Kök

   Renoverat kök (2015) som är utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikro och varmluftugn samt kombinerad kyl/frys. Tapetserade väggar och parkettgolv. Sänkt tak med spotlights. Fin matplats som är rymlig nog för fullstort köksbord.

   Vardagsrum

   Stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Tapetserade väggar och parkettgolv.

   Sovrum

   Harmoniskt sovrum med ljust tapetserade väggar, mörkt parkettgolv och en hel vägg med skjutdörrar för optimal förvaring.

   Badrum

   Helkaklat badrum som är utrustat med wc, handfat, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och nya duschväggar från 2020.

   Uteplats/Balkong

   Balkongen har ett fint läge med sol från förmiddag till tidig eftermiddag, vid 14-15. Panelklädda väggar och spotligts i taket.

   Bostad

   Boarea

   57m2 (areauppgifter enligt lägenhetsförteckningen)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   7-2712-2-80-7

   Andel i föreningen

   0,81238%

   Andel av årsavgift

   0,81238%

   TV och internet

   Bredband via Telenor 100/100 ingår i månadsavgiften. TV genom Comhem.

   Övriga utrymmen

   Förråd och tvättstuga finns i källaren.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Tångringen 2

   Byggår

   1959

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-12-02
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas fönster

   Ventilation

   Frånluft med återvinning

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Åsen (Borlänge)

   Föreningens organisationsnummer

   782600-2953

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   125 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1959/60

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Lisselhagen 2, Tångringen 2 samt Tångringen 3. På fastigheten har under åren 1959-60 uppförts 4 hus med adress Industrigatan 21-31, Industrigatan 18-24 samt Engelbrektsgatan 11-13 och innehåller 125 lägenheter med bostadsrätter samt 46 bilplatser och 32 garage.

   Föreningens ekonomi

   Årsavgifterna höjdes 1 juli 2007 med 3 %. År 2018 sänktes avgiften med 8 %. Styrelsen har fastställt budgeten för år 2019 och beslutat om oförändrade årsavgifter. Årsavgifterna uppgår därefter till i genomsnitt 577kr/kvm för 2018.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   ÅRETS UNDERHÅLL: Nytt passagesystem. PLANERAT UNDERHÅLL: Kontroll av brandsläckare. Kontroll av alla motorvärmare. Nya entrétak. HISTORIK, UNDERHÅLL: 2017: Bergvärme och termostater på element. 2015: Byte av ny ventilation. 2013: Byte av 6 st fintvättmaskiner och 4 kondenstorktumlare. 2012: Byte av grovtvättmaskiner. 2011: OVK-besiktning. 2008-2009: Övergång till femledarsystem el. 2005: Stamrenovering med rörinfordring avloppssystem. 2003: Upprustning av tvättstugor. 2001: Byte av lägenhetsdörrar och bredbandsinstallation. 1999-2000: Byte av fönster 1998-1999: Balkonginglasning med väggisolering. 1997: Fasadisolering. För mer information läs årsredovisningen

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstugor, cykelförråd, gym och bastu. Föreningen har även en övernattningslägenhet med 6 bäddar och kök.

   Parkering

   46 bilplatser. 32 garage.

   Försäkring

   Byggnaderna är fullvärdeförsäkrade. Försäkringsbolag är Dalarnas Försäkringsbolag och i försäkringen ingår gemensamt bostadsrättstillägg för alla lägenheter.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Industrigatan 22, BORLÄNGE

   Kommun: Borlänge

   Område: Hagalund

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 995 000 kr
   utgångspris

   Månadsavgift: 2 843 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och internet. Bostadsrättsinnehavaren betalar själv för sin hushållsel.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-05-08

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Reparationsfond: 2 793 kr


   Karta & område

   Borlänge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Häradsvägen 18 i Borlänge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Borlänge!

   Läs mer

   Bobutiken i Borlänge

   Hitta din mäklare i Borlänge

   Liknande bostäder