Bergsgatan 18C, Ludvika

395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bergsgatan 18C - Ludvika

  Kommun

  Ludvika

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  45,2m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  LUDVIKA Högberget

  Avgift

  3 522 kr/mån

  inkl. värme, va, p-plats samt fiber bredband, TV och telefoni

  Utgångspris

  395 000 kr

  8 739 kr/m2

  Fräsch bostadsrätt i gott skick, perfekt första boende. Tillgång till parkeringsplats och fiber.

  Fräsch bostadsrätt i gott skick, 2 rum och kök på andra våningen, det perfekta första boendet. Parkeringsplats med motorvärmare samt fiber bredband och TV ingår i månadsavgiften! Nära beläget gymnasieskola samt med gångavstånd till förskola, grundskola, skogsområden och centrum. Balkong i soligt läge.

  Ansvarig mäklare

  Malin Bergström

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-23 66 66

  malin.bergstrom@lansfast.se Läs mer om Malin

  Extra kontaktperson

  Tommy Kjenslie

  Reg. Fastighetsmäklare

  0703-46 75 75

  tommy.kjenslie@lansfast.se Läs mer om Tommy

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall med avhängning och garderob. Kök med spis, spisfläkt, kyl, frys och matplats. Vardagsrum med utgång till balkong. Sovrum. Badrum med plastmatta, målad väv, dusch och handdukstork.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd, cykelförråd samt tvättstuga i samma fastighet. Gemensamhetslokal med bastu och relax.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1941

  Kontinuerligt underhåll/renovering av ytskikt, målning mm 2006-2019. Nya golv i vardagsrum och sovrum. Ny spis.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong i soligt läge.

  Bilplats

  Parkeringsplats med motorvärmare ingår i månadsavgiften.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Högberget är ett stort, attraktivt område med villor, bostadsrätter och hyresrätter. Området finns beläget centralt i Ludvika och att färdas med bil till centrum tar cirka 5 minuter medan en promenad tar cirka 10-15 minuter. I centrum finns mataffärer, butiker och restauranger. Såväl yngre som äldre söker sig till Högberget då det finns något för alla. Områdets läge är centralt men lugnt. Gymnasieskolan Västerbergslagens utbildningscentrum, VBU, finns belägen på Högberget. I anslutning till VBU finns ett idrottsområde med löparbanor, fotbollsplan, volleybollplaner, tennisbanor och klättervägg. Ovanför idrottsområdet finns även ett skogsområde med elljusspår. Grundskolan Vasaskolan för elever från förskoleålder till årkurs 3 finns belägen strax nedanför Högberget, närmare centrum. Och i centrum finns även grundskolan Kyrkskolan för elever i årskurs 4-9. I området i närheten av ABB finns förskolan Magneten. Den del av Högberget som gränsar till Stensveden har även nära till flertalet fotbollsplaner, motionsspår ovanför och runtom marnästjärn samt Gammelgården. För de fastigheter som ligger nära Stensveden finns även Stensvedens förskola.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  5,55556%

  Andel av årsavgift:

  5,55556%

  Reparationsfond:

  761 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 162 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Kontinuerligt underhåll/renovering av ytskikt, målning mm 2006-2019. Nya golv i vardagsrum och sovrum. Ny spis.

  Förening

  Föreningens namn:

  Ludvika hus nr 1

  Lägenhetsnummer:

  7-8821-1-11-2

  Antal lägenheter:

  18

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger och förvaltar fastigheten Handelsmannen 13, på fastigheten uppfördes under år 1941 1 hus med adressen Bergsgatan 18 innehållandes 18 lägenheter om 2 rum och kök vardera med bostadsrätt.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  178 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2011-11-04

  Primärenergital:

  178 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor