Budgivning pågår

Brändströmsgatan 9A, Gävle

895 000 kr

Högsta bud 905 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Brändströmsgatan 9A - Gävle

  Kommun

  Gävle

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1950

  Boarea

  26m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Gävle

  Avgift

  1 938 kr/mån

  Inkl. vatten, värme, hushållsel , kabel-TV (grundutbud). Obligatoriskt tillägg om 59 kr/mån för kabel-tv

  Inkl. vatten, värme, hushållsel , kabel-TV (grundutbud) Obligatoriskt tillägg om 59 kr/mån för kabel-tv.

  Utgångspris

  895 000 kr

  34 423 kr/m2

  Optimal etta med komplett och färdig lösning!

  Visning Onsdag den 17/7 kl 17:00 - 17:30 Varmt välkommen till en modern lägenhet i toppskick där varje kvadratmeter disponeras på bästa sätt, ett optimalt boende med färdig lösning. Här erbjuds en helrenoverad bostad om 26 kvm med låg avgift där även hushållselen ingår. För den som vill åt en komplett och färdig lösning, ingår även möblemang och husgeråd om så önskas. Lägg där till närheten till serviceutbud, goda kommunikationer, högskolan och Boulognerskogen så har du verkligen ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet. Bostaden erbjuder ett ljust och välplanerat allrum med ett praktiskt och välutrustat kök samt en stor sovalkov. Här finns plats för både soffgrupp och matplats för den som önskar samt gott om förvaring. Intill hallen finns ett fräscht och helkaklat badrum med golvvärme. Tillhörande bostaden finns ett stort och rymligt förråd. Som boende på adressen bor med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Jessica Sjögren

  Administrationsansvarig

  026-150246

  jessica.sjogren@lansfast.se Läs mer om Jessica

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkomnande hall med mörkt klinkergolv och ljust målade väggar. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt en tillhörande garderob.

  Allrum

  Allrummet är välplanerat med ljust målade väggar och parkettgolv. Här finns plats för såväl soffa som matplats samt en praktisk sovalkov gjord för 120 säng. För den som önskar ingår möblemanget i köpet.

  Kök

  Köket är ljust och välplanerat med gott om förvaring i både över och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

  Badrum

  Fräscht badrum med ljust kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, handfat samt spegelskåp.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1950

  TV & bredband

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Grundutbudet ingår mot en obligatorisk avgift på 59 kr/mån. Bredband. Leverantör: Comhem. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

  Bilplats

  10 parkeringsplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I dagsläget ingen kö (3 lediga p-platser, 2019-05-27).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  171 kr/månad

  Försäkring:

  112 kr/månad

  Övrigt:

  59 kr/månad

  Total driftkostnad:

  171 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Posten övrigt avser kostnad för kabel-tv 59 kr.

  Andel i föreningen:

  2,62%

  Andel av årsavgift:

  2,6191%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brändströmmen

  Lägenhetsnummer:

  3

  Antal lägenheter:

  39

  Byggår:

  1950

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens byggnad är belägen på fastigheten Gävle Väster 8:5. I föreningen finns 39 stycken lägenheter. Byggnaden har genomgått omfattande renovering år 2015. Byggår 1950.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltare Fastighetsägarna MittNord AB. Ingen avgiftshöjning har skett detta år och inget är planerat i dagsläget . (2019-05-27) Det är ok med delat ägande. Inga speciella regler kring detta.  Gjorda renoveringar:

  UTFÖRDA: 2016: Installation av termostater, nya vattenmätare. 2015: -Stambyte -Nya vatten- och avloppsledningar -Ny el -Nya fönster -Målning av trapphus -Nya säkerhetsdörrar till lägenheterna -Målning av väggar och innertak, källare -Iordningställande av 10 st parkeringsplatser. Samtliga lägenheter har renoverats invändigt i smakfull stil med bland annat rostfria vitvaror i kök, kakel och klinkers med golvvärme i badrum samt ekparkettgolv i övriga rum.  TV/Internet:

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Grundutbudet ingår mot en obligatorisk avgift på 59 kr/mån. Bredband. Leverantör: Comhem. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.  Parkering:

  10 parkeringsplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I dagsläget ingen kö (tre lediga p-platser). Vid intresse av p-plats kontakta Jenny på 026-546634, Fastighetsägarna Mitt Nord.  Gemensamma utrymmen:

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till cykelförråd och tvättstuga med torkrum.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2010-05-03

  Primärenergital:

  194 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor