Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Brynäsgränd 17, Gävle

Pris:

1 495 000 kr

Enligt utgångspris

Månadsavgift 2 654 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv via Telia, bredband via Telia Fiber (100/20 mbit/s, samt bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning av hushållsel. Faktisk förbrukning debiteras på hyresavin kvartalsvis. elmätning per bostad.

Bostadsrättslägenhet - Gävle

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 4 av 4 , hiss finns inte

Byggår: 1964

Boarea: 60 m2

Välkommen till denna pärla på Brynäs, smakfullt och genomgående renoverad 3:a i slutet av 2019 med väggar, golv, tak, lister, innerdörrar med handtag och nya fönsterbänkar samt modernt kök och nya vitvaror. Två fullstora sovrum med bra förvaringslösning, rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och bra ljusinsläpp. Hall som löser övrig förvaring med bland annat två klädkammare/förråd som är inredda med hyllsystem och laminatgolv samt en extra frys. Och ett fräscht stamrenoverat badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta bekvämt med kombinerad tvätt/tork maskin samt en extra mindre tvättmaskin och gott om förvaring. Avgiften på låga 2654 kronor inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Skuldfri förening där bland annat stambyte och nya fönster redan har renoverats. Strax utanför bostaden finns Brynäs centrum där du finner ett lättare serviceutbud, så som matbutik, apotek, hälsocentral och restauranger. För den som önskar ett större utbud är det promenad och cykelavstånd till Fjällbackens handelsplats. In till Gävle centrum och centralstationen är det även där gång och cykelavstånd. För den som önskar kan du med enkelhet ta cykeln till Gävle Högskola eller via goda bussförbindelser som finns ett stenkast från bostaden.

Läs mer

Pris

1 495 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Tor 03 December

  17:00 - 17:30

  Välkommen att boka dig på visning!

  Ansvarig mäklare

  Maria Wallström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0768-78 58 66

  maria.wallstrom@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Matilda Handell

  Mäklarassistent

  Mobil: 0703-750150

  matilda.handell@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Välkomnande och möblerbar hall i vinkel renoverat med laminatgolv i klinker antracit imitation, ljust tapetserade väggar, innertak med en elegant trä struktur och allmoge lister i golv och tak. Bra förvaring med två klädkammare/förråd som är inredda med hyllsystem och laminatgolv samt en extra frys.

   KÖK

   Modernt och fullutrustat kök med gott om förvaring och bänkyta. Dimbar modern design av bänkbelysning som täcker hela undersidan av väggskåpen för bästa arbetsbelysning och underskåpen är utrustade med automatisk ledljuslist för lådor. Integrerad diskmaskin med belysning och time beam on floor funktion. Köksfläkt i stilren modern design med inbyggd dimbar belysning och touch kontrollpanel, samt 2 dimbara led spotlights på sidorna om fläkten som styrs av fjärrkontroll. Induktionshäll med brofuntion för att koppla 2 värmezoner till 1 stor. Varmluftsugn och mikrovågsugn med grillkombination placerad i högläge för bekväm arbetsställning. Integrerad kombinerad kyl/frys. Laminatgolv med grå ek-imitation, ljust tapetserade väggar och innertak med en elegant trästruktur och allmoge lister i golv och tak. Välkomnande öppning till köket och fönster för fint ljusinsläpp.

   SOVRUM 1

   Laminatgolv med mörkbrun ek-imitation, ljust tapetserade väggar och innertak med en elegant trästruktur och allmoge lister i golv och tak och fönster för fint ljusinsläpp. Praktisk klädförvaring med vackra glasdörrar som avgränsning.

   SOVRUM 2

   Laminatgolv med mörkbrun ek-imitation, ljust tapetserade väggar samt fondvägg och innertak med en elegant trästruktur och allmoge lister i golv och tak och fönster för fint ljusinsläpp. Garderob med skjutdörrar och inbyggd belysning.

   VARDAGSRUM

   Här finns gott om plats för både soffa och övrigt möblemang med stort fönsterparti för fint ljusinsläpp och med vacker glasdörr som skärmar av hall från vardagsrum. Laminatgolv med mörkbrun ek-imitation och tapetserade väggar samt fondvägg i vitmålad träpanel.

   DUSCHRUM

   Vitt kakel på vägg och våtrumsmatta på golvet samt praktiskt vädringsfönster. Utrustad med helhygienisk toalett, tvättställ med kommod och tillhörande spegelskåp med belysning, duschkabin och högskåp för bra förvaring. Kombinerad tvätt/tork maskin samt en extra mindre tvättmaskin och skåp med bra förvaring ovanför maskinerna.

   RENOVERINGAR

   Genomgående renoverad i slutet av 2019 med modernt kök och nya vitvaror. Ytskikt; väggar, golv, tak och lister, innerdörrar med handtag och nya fönsterbänkar. Duschrum: målat om, bytt toalettstol, dusch, kommod, tvätt/torkmaskin samt satt in 2 skåp.

   Bostad

   Boarea

   60m2

   Våning

   4 av 4 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   B16

   Andel i föreningen

   1,7305%

   Andel av årsavgift

   0,0172%

   TV och internet

   Kabel-TV och bredband via Telia Fiber (100/20 mbit/s). Ingår i avgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1964

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-04-23
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 106 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Agenten 18 i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-0055

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   64 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1964

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningens fastighet består av 2 st flerbostadshus i 4 våningar och är belägen på adressen Brynäsgränd 7-17. Hus A består av 48 lägenheter och hus B av 16 lägenheter och en uthyrd lokal (frisersalong). Totalt finns 64 lägenheter och 1 lokal. I markplanet under hus A finns 8 garage.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning genom Fastighetsägarna Mittnord. Ingen avgiftsförändring i dagsläget (kontrollerat, 2020-10-08). Föreningen tillåter delat ägande. Den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA 2020: Målning av förrådet vid grillplatsen. 2019: Bygge av redskapsbod /förråd. 2019: målade tagen på den mindre delen av byggnaderna 2019/2020 av vatten/avloppsledningar från fastigheten ut till gatan. beräknas vara klart kring årsskiftet 2019 - Byte av elcentraler i hus A och B. 2017 - VVS-teknik kollade avloppet med kamera 2017 - Service av garageportar 2016 - Byte till automatsäkringar i tvättstugan. 2016 - Nytt staket mellan Agenten 16 och Agenten 18. 2015 - Kameraövervakning i källarutrymmen, 3 st kameror i varje hus installerades. 2015 - Genomgång av elen i trapphuset ingång 11, uppsäkrad från 6 ampere till 10 ampere samt ny koppling och lock i kopplingsdosan 2015 - Byte av vattenmätare. Utfört av Bravida och Gästrike Vatten. 2014 - Ny tvättmaskin, målat källargolv, kompletterande målning av parkeringsrutor samt asfaltering på gården 2011 - Spolning av stammar. 2008 - Renovering trapphus och nya säkerhetsdörrar. 2004 - Nya balkonger. 1997 - Fönsterbyte. 1996 - Stamrenovering. PLANERADE 2020: Stamspolning (Planeras i höst).

   Gemensamma utrymmen

   Övriga utrymmen i föreningen: Föreningen har källarförråd, cykelförråd samt tvättstuga belägen på källarplan i hus nr 15 och 17.

   Gårdsplats

   Gemensam innergård med grillplats.

   Parkering

   Föreningen har 14 st parkeringsplatser med eluttag samt 3st utan eluttag. Kösystem. 135 kr/mån. I dagsläget ca: 10 st i kö (Kontrollerat 2020-10-08). 8 st garageplatser. Kösystem. Ca 270 kr/mån. ca: 12 st i kö (Kontrollerat 2020-10-08). Det finns också 3 st "sommarplatser" som inte får nyttjas på vinter pga snöröjning. 100 kr/mån. Står man i kö till parkering/garage och en sommarplats blir ledig får man en sån plats under tiden man väntar på sin parkering-/garageplats. Kö även på sommarplatserna i dagsläget.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Moderna Försäkringar vilket även innefattar ansvarsförsäkring för styrelsen samt kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring. Observera att hemförsäkring tecknas av lägenhetsinnehavarna var för sig.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Brynäsgränd 17, Gävle

   Kommun: Gävle

   Område: Brynäs

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr
   enligt utgångspris

   Månadsavgift: 2 654 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv via Telia, bredband via Telia Fiber (100/20 mbit/s, samt bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning av hushållsel. Faktisk förbrukning debiteras på hyresavin kvartalsvis. elmätning per bostad.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-19

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 339 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 139 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaderna avser hemförsäkring och hushållsel. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor. El debiteras via föreningen och momsbeläggs.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder