Objektbild

Fältspatvägen 42, Gävle

Pris:

1 550 000 kr

Månadsavgift 3 684 kr/mån Inkl. värme, VA, kabel-TV (grundutbud från comhem), bredband telenor och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar individuell mätning av el- se drift.

Bostadsrättslägenhet - Gävle

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Byggår: 1968-1969

Boarea: 80 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu finns chansen att förvärva denna smakfulla och välplanerade 3:a i omtyckt förening! Bostaden är belägen på våning 3 med hiss. Här möts du av en ljus hall med gott om förvaring, modernt kök med plats för köksmöbel, vardagsrum med gott om plats för soffa, två bra sovrum och ett helkaklat duschrum renoverat i samband med stamrenovering. Generös balkong med markis i soligt sydvästläge. I dagsläget är det ingen kö till varken garage eller p-plats med motorvärmare (2021-06-07). Här bor du i brf Sätra, en attraktiv förening som utfört mycket underhåll och ordnar olika aktiviteter för de boende. Tillgång finns till bland annat samlingslokal samt gästrum. Närheten till naturen, elljusspår, Sätra Centrum, Monitor Arena och Gävletravet m.m gör detta till ett mycket attraktivt boende. Välkommen med din intresseanmälan till ett inflyttningsbart och tilltalade boende!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Maria Wallström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0768-78 58 66

  maria.wallstrom@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Välkomnande hall med grått laminatgolv och tapetserade väggar. Gott om förvaring i fyra stycken garderober och två stycken klädkammare. Här finns även ett städskåp. Belysning från spotlightsramp.

   KÖK

   Smakfullt och modernt med grått laminatgolv, köksluckor från Ikea med vitrindel samt svart bänkskiva. Utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnads ugn och mikro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Alla vitvaror i rostfritt. Här finns plats för köksmöbel vid fönster. Köket är renoverat 2013.

   VARDAGSRUM

   Slipat parkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till balkong.

   SOVRUM 1

   Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och andra möbler om så önskas. Grått laminatgolv och tapetserade väggar. Två stycken garderober. Fönster med markis.

   SOVRUM 2

   Grått laminatgolv och tapetserade väggar. Fönster.

   DUSCHRUM

   Stamrenoverat duschrum med kakel och klinker utrustat med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp, duschvägg i klarglas samt handdukstork. Uttag till tvättmaskin finns.

   Uteplats/Balkong

   Balkong med markis i bästa solläget åt sydväst.

   Bostad

   Boarea

   80m2 (HSB)

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   72

   Andel i föreningen

   0,67903%

   Andel av årsavgift

   0,67903%

   TV och internet

   Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor (100Mbit). Ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1968-1969

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Sätra i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-3141

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   155 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1968-1969

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Sätra är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1967.

   Föreningens ekonomi

   Ingen planerad avgiftsförändring i dagsläget. (kontrollerat 7 juni 2021). Ekonomisk förvaltning sköts av HSB Södra Norrland. HSB tar ut en medlemsavgift om 500 kr + 300 kr i årlig avgift. Medlemsavgiften återbetalas vid utträde ur HSB och årsavgiften betalas bara första året. Köpare måste ansöka om medlemskap via https://blimedlem.hsb.se/index.html. Föreningen tillåter delat ägande. Den som bor i lägenheten ska helst äga minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA/PÅGÅENDE 2020 - Hissbyte, byte garageportar 2019 - Byte av hissar i hus 44 & 46. Nya elmätare till samtliga lägenheter. 2019 - Radonmätning med godkända värden. 2018 - OVK-kontroll och energideklaration. 2018 - Byte fläkt tvättstuga hus 44. Byte tvättmaskiner hus 40. 2017 - Byte av hiss i hus 48 2016 - Friköpning av tomträtt 2016 -Omläggning av tak hus 44. Ny entédörr föreningslokal. Utvändig målning av samtliga balkongpartier samt balkongstolpar. 2015 - Upprustning av två lekplatser och byte av fem takfläktar. 2014 - Byte frånluftsfläkt hus 46. Ny belysning i samtliga cykelrum och källare. Målning av alla golv i allmänna utrymmen entréplan samt klinkes i tvättstugor. 2012 - Radonmätning. 2011 - Relining av vertikala avloppsrör och byte av takkupoler. 2010 - Stambyte. 2009 - Källsorteringshus har byggts, nybyggnation av 9 st garage 2008 - Byte av nya tvättmaskiner, torktumlare och kallmanglar. 2006 - Nybyggnation av 13 st garage. 2005 - Byte till nya lägenhetsdörrar och installation av postboxar. 1988 - Tilläggsisolering, ny fasad, nya fönster och nya entréportar. PLANERADE 2021 - Hissbyte 2022 - Hissbyte 2023 - Omläggning tak 2024 - Omläggning tak

   Gemensamma utrymmen

   Gemensam tvättstuga med torktumlare och torkskåp, cykelförråd, föreningslokal, vävstuga, hobbylokal samt gästlägenhet om 1 rok finns att nyttja för föreningens medlemmar, kostar 100 kr/person/dygn. Förråd finns till alla lägenhetena

   Gårdsplats

   Två lekplatser inom området, uteplatser vid varje huskropp. Gemensam vår- och höststädning.

   Parkering

   Garage: 115 st platser med motorvärmare. Går att hyra för 250 kr/mån. Ingen kö till garage i dagsläget (2021-06-07) P-plats med motorvärmare: 4 st. Går att hyra för ca 125 kr/mån. Ingen kö till p-platser (2021-06-07) P-plats utan motorvärmare: Boende får stå gratis med parkeringstillstånd i mån av plats, men det finns platser så det räcker till alla. Släpvagns/husvagnsplats: 5 st. Går att hyra för 200kr/år.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg. Som bostadsrättsinnehavare behöver man alltså endast teckna hemförsäkring.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/sodra-norrland/brf/satra/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fältspatvägen 42, Gävle

   Kommun: Gävle

   Område: Sätra

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 550 000 kr

   Månadsavgift: 3 684 kr/mån Inkl. värme, VA, kabel-TV (grundutbud från comhem), bredband telenor och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar individuell mätning av el- se drift.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 100 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Liknande bostäder