Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fjärde tvärgatan 54, GÄVLE

Trivsam trea belägen i omtyckta kvarter på Brynäs!

Pris:

1 295 000 kr

Månadsavgift 3 799 kr/mån AVGIFT: inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband 100 Mbit/s och bostadsrättstillägg. Föreningen har s.k. enhetsmätning av el, vilket innebär att de har två abonnemang som föreningen bekostar och medlemmarna betalar endast för sin förbrukning. Elkostnaden tillkommer på första avgiften varje kvartal.

Bostadsrättslägenhet - GÄVLE

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1965-1966.

Boarea: 76,8 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma och rymliga trea om 76,8 kvadratmeter, belägen i omtyckta kvarter på Brynäs. En välplanerad bostad med trivsamt kök, rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Från vardagsrummet nås bostadens balkong, där du kan njuta av morgon och förmiddagssolen. Utöver detta erbjuds två väl tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum från stambytet – 05. I badrummet är det förberett för tvättmaskin om så önskas. På Fjärde tvärgatan 54 bor du i en stor och trygg förening med 69 lägenheter. Brf Diana ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för sina medlemmar. Här finns bland annat tillgå tvättstuga, bastu, gym, boulebana, lekplats, övernattningslägenhet, cykelrum och gemensam uteplats. Utöver detta är det en förening med goda parkeringsmöjligheter, vilket bidrar till en mycket kort kötid. Bostaden är belägen på en lugn och trivsam gata med endast ett par minuters gångavstånd från Brynäs centrum samt med närhet till goda kommunikationer. Inom promenadavstånd finner ni centrala Gävle och dess växande utbud av butiker och restauranger. Även centralstationen finner ni inom gångavstånd. För den som önskar kan du med enkelhet ta cykeln till Gävle Högskola. Varmt välkommen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Elin Ahlgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-936818

  elin.ahlgren@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Philip Grabert

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-75 08 08

  philip.grabert@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Kök

   Smakfullt kök med plats för matbord. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt delad kyl och frys.

   Vardagsrum

   Ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp. Bevarat parkettgolv och ljusa väggar. Härifrån nås bostadens balkong.

   Sovrum 1

   Bostadens första sovrum ligger in mot föreningens lugna innergård. Här finns goda förvaringsmöjligheter igenom flertalet garderober samt gott om plats för dubbelsäng.

   Sovrum 2

   Bostadens andra sovrum ligger även det in mot innergården. Här finns platsbyggda garderober.

   Balkong

   Balkong med morgon och förmiddagssol, här finns plats för utemöbler för den som önskar.

   Badrum

   Helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2005. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, dusch, handfat och handdukstork. Här finns förberett för tvättmaskin för den som önskar.

   Bostad

   Boarea

   76,8m2 (Bostadsarea enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   11

   Andel i föreningen

   1,6169%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Comhem och Telenor (fiber). Bredband 100 Mbit/s och telefoni ingår i månadsavgiften.

   Övriga utrymmen

   Tillhörande bostadens finns ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

   Byggnad

   Byggår

   1965-1966.

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-01-22
   Energiklass:
   Energiprestanda: 96 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Diana i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-0360

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   69 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1965-1966.

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningens fastighet, Brynäs 66:18, 66:19 bebyggdes 1965-1966. På fastigheten finns 2 bostadshus innehållande 69 lägenheter och 2 föreningslokaler.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen Förvaltas av RB Fastighetsägarna AB. Ingen avgiftsförändring planeras i dagsläget (kontrollerat 2020-05-07). Föreningen tillåter delat ägande. Den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: 2019- Byggt gym 2018- Ny energideklaration har upprättas. 2017-2018 - Radonmätning och åtgärder. 2017-2018 - Renovering av avloppsrör under marknivå. 2017-2018 - Tilläggsisolering av "långvindarna". 2017-2018 - Byte rökgasluckor. 2017-2018 - Renovering och förbättring av föreningslokalen efter vattenskada. 2016-2017 - Installation av tempavläsare i resp lägenhet och ny lekplats 2015-2016 - Byte av vattenmätare 2014-2015 - Nya tak. 2013-2014 - Fönsterbyte. 2012 - Uppfräschning av innergård. 2005-2006 - Stamrenovering, elbyte, byte av lägenhetsdörrar & garageportar. 2003-2004 - Fasadrenovering. 2002-2003 - Renovering av trapphus, golv i tvättstugor, byggnation av sophus. 2002 - Balkongrenovering samt tillbyggnad av 30 st balkonger. 2001 - Fönsterrenovering. PLANERADE: -Anticimex besiktar lägenheterna vart 3e år och kollar då brandvarnare, element osv. Brandvarnare byts ut vart 9e år.

   Gemensamma utrymmen

   Till lägenheten hör ett källarförråd samt matkällarförråd Tvättstuga och torkrum finns i källarplan. Samlingslokal (200 kr/tillfälle), 2 st övernattningsrum (150 kr per rum och dygn), bastu (50 kr för 2 ½ timme), cykelrum, pingisrum, hobbyrum samt ett nytt gym finns att nyttja för föreningens medlemmar.

   Gårdsplats

   Fin, grönskande innergård med gemensamma utemöbler. Tillgång till boulebana finns vid Gullregnsgatan 1 och 3. Klot finns att låna. De förvaras i resp. källare före cykelförrådet. Föreningen har en lekplats vid Gullregnsgatan 1 och 3.

   Parkering

   Föreningen har 33 p-platser med motorvärmare, 10 enkelgarage och 8 bilplatser och 5 MC-platser i flerbilsgarage. I den mån medlem inte kan tilldelas plats omgående, placeras man i kö efter inflyttningsdatum. Garageplats: Går att hyra för 55-66 kr/m². Till garageplatsen är det separat kö. Ca 36 pers i kö i dagsläget P-plats: Går att hyra för 165 kr/mån. F.n ingen kö. ( kontrollerat 2020-05-07).

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Föreningens hemsida

   http://www.brfdianagavle.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fjärde tvärgatan 54, GÄVLE

   Kommun: Gävle

   Område: Brynäs

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 295 000 kr

   Månadsavgift: 3 799 kr/mån AVGIFT: inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband 100 Mbit/s och bostadsrättstillägg. Föreningen har s.k. enhetsmätning av el, vilket innebär att de har två abonnemang som föreningen bekostar och medlemmarna betalar endast för sin förbrukning. Elkostnaden tillkommer på första avgiften varje kvartal.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 275 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 175 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaderna avser hemförsäkring och hushållsel. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Liknande bostäder