Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fjärde Tvärgatan 58 A, Gävle

Trivsam 2:a med balkong i bra solläge!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 371 kr/mån AVGIFT: inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Varje lägenhet har sin egen el-mätning och elskåp. Faktiskt elförbrukning läggs på avin för månadsavgiften. Eftersläpning 3 månader. Föreningen tar från juni 2019 ut en avgift på 10% av ett prisbasbelopp per år av dig som hyr ut i andrahands.

Bostadsrättslägenhet - Gävle

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 3  (Våningsplan 1 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1950

Boarea: 52 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till en välplanerad 2:a med balkong på Fjärde Tvärgatan 58 A i Brf Jakten! En välplanerad bostad om 52 kvm med balkong belägen i ett lugnt område på Brynäs. Bostaden erbjuder ett kök från Kvick renoverat 2000, ett helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet och en trivsam balkong som vetter in mot föreningens lugna innergård. En bra förening som bland annat utfört renoveringar som nya fönster och säkerhetsdörrar genom åren. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med trevlig innergård i närhet till bland annat goda kommunikationer, livsmedelsbutik, Gävle och Brynäs centrum med restauranger, shopping och Gävle centralstation, allt detta inom gångavstånd på cirka 15 minuter. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare redan idag för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Adam Forsström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0738-01 38 89

  adam.forsstrom@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Philip Grabert

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-75 08 08

  philip.grabert@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Kök

   Praktiskt kök från kvick som renoverats under år 2000. Utrustat med b.la kyl och frys från 2011 och diskmaskin.

   Sovrum

   Ett trivsamt sovrum med laminatgolv och goda förvaringsmöjligheter.

   Vardagsrum

   Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv med utgång till balkongen.

   Badrum

   Helkaklat badrum utrustat med dusch, vägghängd toalett, tvättställ, handdukstork och tvättmaskin.

   Hall

   Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, målade väggar och laminatgolv.

   Uteplats/Balkong

   Balkong med fint västerläge mot lugn innergård.

   Bostad

   Boarea

   52m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3  (Våningsplan 1 av 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1025

   Andel i föreningen

   1,106%

   Andel av årsavgift

   1,106%

   TV och internet

   Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Comhem alt. Telia (fiber). Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

   Byggnad

   Byggår

   1950

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2010-03-09

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Jakten i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-1434

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   84 st

   Antal lokaler

   13 st

   Byggår

   1950

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Jakten förvaltar sedan 1951 fastigheterna Brynäs 66:15 och 66:17 med adresser på Gullregnsgatan 7A-7F respektive Fjärde Tvärgatan 58A-60B på Brynäs i Gävle. Fastigheten bebyggdes 1950. På fastigheten finns 2 bostadshus innehållande 84 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 13 lokaler som hyrs ut till företagare och privatpersoner. Bland annat finns i fastigheterna solarium och frisering.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av Castor AB. Ingen avgiftshöjning finns beslutad i dagsläget. ( kontrollerat 2020-06-25) Föreningen tillåter delat ägande. Den som bor i lägenheten måste vara medlem och äga minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA 2019: Värmemätare har installerats i varje lägenhet av Gävle Energi för att jämna ut och förbättra energiåtgången. Kommer läsas av under hösten. 2018: Nytt låssystem med porttelefoni och taggar. 2018: Målning korridor källare 2017: Byte armaturer i källare och på vindar. 2016: Filmning av avloppsstammar. 2015: Underhållsspolning avlopp 2014: Renoverat tvättstugorna med tillhörande utrymmen 2014: Besiktning av värmesystemet med tillhörande åtgärder. 2013: Byte av motorvärmarcentraler i garage samt på stolpar. 2012: Byte garageportar. 2011: Enhetsmätning av el och byte av fönster i samtliga lägenheter. 2006: Byte av yttertak, målning av fasader och trapphus, byte av entré- och lägenhetsdörrar, renovering av balkongplattor, byte av balkongskärmar samt uppförande av nytt sophus med utrymme för sortering. 2005: Cykelgarage. 2004: Uppförande av grillplats. 2003: Renovering av resterande V/A-stammar och badrum samt byte av kulvert mellan fastigheter. 2002: Renovering av en v/a-stammar i samband med vattenskada i 58A och B. 2001: Installation av bredband i fastigheterna. 2000: Renovering av en v/a-stam i samband med vattenskada i 7D. 1998: Uppförande av sophus. 1996: Renovering av balkonger 1994: Utbyte av elinstallationer i samtliga lägenheter och trapphus. 1994: Byte av ytterfönster. 1988: Installation av Kabel-TV. 1987: Byggnation av garage. 19??: Tilläggsisolering av fasader och vind. PLANERADE - Inga större renoveringar planerade i dagsläget.

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga med ändamålsenliga maskiner samt tillhörande torkrum och mangelrum finns i respektive fastighet. Föreningen har även en föreningslokal som medlemmar kan boka för 300 kr. Det finns sittplatser till ca 20 personer samt kök och toalett. I bottenvåningen i varje hus finns utrymmen för cykelförvaring.

   Gårdsplats

   Trevlig innergård med gräsytor och uteplats.

   Parkering

   På fastigheten finns 19 garage- och 15 parkeringsplatser med motorvärmare. Garage 350 kr/mån, p-plats 110 kr/mån. Kö till både garage och p-plats i dagsläget. (Kontrollerat 2020-06-25). Det är möjligt att kontakta Heimstaden som förvaltar en närliggande hyresfastighet och höra om de har lediga platser.

   Försäkring

   Föreningens fastighet har under året varit fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. I försäkringen ingår även tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare.

   Föreningens hemsida

   www.jakten.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fjärde Tvärgatan 58 A, Gävle

   Kommun: Gävle

   Område: Brynäs

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 371 kr/mån AVGIFT: inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Varje lägenhet har sin egen el-mätning och elskåp. Faktiskt elförbrukning läggs på avin för månadsavgiften. Eftersläpning 3 månader. Föreningen tar från juni 2019 ut en avgift på 10% av ett prisbasbelopp per år av dig som hyr ut i andrahands.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 260 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 110 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Liknande bostäder