Furumovägen 10, Gävle

1 125 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 27 Nov 16:30 - 17:00

  Bokad visning - anmäl dig här

  Anmäl till visning

  Adress

  Furumovägen 10 - Gävle

  Kommun

  Gävle

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1959

  Boarea

  58,2m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 9 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Stigslund

  Avgift

  2 442 kr/mån

  inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-tv (grundutbud).

  Utgångspris

  1 125 000 kr

  19 330 kr/m2

  Renoverad 2:a med låg månadsavgift och inglasad balkong i fint söderläge i omtyckta Stigslund!

  Välplanerad och renoverad 2:a med låg månadsavgift och inglasad balkong i fint söderläge i omtyckta Stigslund! Lägenheten har genomgående renoverats de senaste åren och erbjuder en ljus och möblerbar hall, kök med matplats -14, vardagsrum, badrum renoverat av fackman -15 och sovrum. En inflyttningsklar bostad på våning tre i hus med hiss. Välskött förening med närhet till butiker, motionsspår, kommunikationer och Gavlehov. Fina cykelvägar till centrala Gävle. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Jessica Sjögren

  Administrationsansvarig

  026-150246

  jessica.sjogren@lansfast.se Läs mer om Jessica

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-11-27 16:30:00 2018-11-27 17:00:00 40 Bostadsvisning Furumovägen 10, Gävle 60,69609923, 17,14753661 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Möblerbar med fint ljusinsläpp. Ekparketgolv och tapetserade väggar.

  Kök med matplats

  Renoverat -15. Plastmatta och tapetserade väggar. Utrustat med vitt kök från Ikea, bänkskiva i ek, kakel ovanför diskbänk, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin, integrerad fullstor frys och integrerad kyl. Allt från -16. Utgång till inglasad balkong.

  Vardagsrum

  Parkettgolv och vitmålade väggar.

  Sovrum

  Plastmatta och tapetserade väggar.

  Badrum

  Renoverat -16 med våtrumsmatta på golv och vägg. Utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, duschvägg och tvättmaskin.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  Fiber genom Gavlenet.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong i fint söderläge.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  440 kr/månad

  Elkostnad:

  325 kr/månad

  Renhållning:

  115 kr/månad

  Total driftkostnad:

  440 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,0763%

  Andel av årsavgift:

  1,076%

  Reparationsfond:

  1 796 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-11-16

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1959

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Utsikten

  Lägenhetsnummer:

  429001135

  Antal lägenheter:

  90

  Byggår:

  1959

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Utsikten består av 90 st lägenheter med adresserna Furumovägen 10 och 12. Föreningen äger fastigheten Stigslund 43:5 som färdigställdes 1959. På fastigheten står två flerbostadshus om 9 våningar. Föreningens ekonomiska plan upprättades 1979. Telenor Sverige AB hyr plats i 12:an för sin radiobasstation för mobiltelefoni.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltning via Fastighetsägarna Mittnord AB. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-11-08). Föreningen tillåter delat ägande, den som bor i lägenheten bör äga minst 10%.  Gjorda renoveringar:

  Kommande renoveringar: Inga större renoveringar planerade. Avklarade renoveringar: 2017: Ny sopanläggning med tillhörande markarbeten 2017: Friköpning av tomträtt 2016: Ny vattenmätarcentral 2015: OVK 2013/2014: Nya tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp 2009: Radonmätning 2009: Energideklaration 2008: Låssystem för samtliga dörrar i fastigheten. 2004: Nya fönster och balkongdörrar. 2003: Nya cirkulationspumpar för värme och varmvatten. 2002: Installation av bredband. 1995: Säkerhetsdörrar 1993: Ny takplåt 1993: Stamrenoverat samt inglasning av balkongerna. 1976-1977: Fasadrenovering  TV/Internet:

  Kabel-TV via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem alt Gavlenet. Föreningen har ett gruppavtal med Gavlenet vilket innebär att man kan teckna bredband (100Mbit) för 160 kr/mån.  Parkering:

  Det finns 8 st garageplatser. Lång kö, tar minst 10-15 år att erhålla. 44 p-platser med motorvärmare. Separat kö, inom ett år brukar de flesta få en sådan. Kostnad 100 Kr/ mån. 13 p-platser utan motorvärmare. Kostnad 70 kr /mån. I dagsläget ingen kö, lediga platser finns (2018-11-08).  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga och cykelförråd finns på entréplanet.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  152 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor