Gullregnsgatan 7C, Gävle

1 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gullregnsgatan 7C - Gävle

  Kommun

  Gävle

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1950

  Boarea

  56,5m2

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (1 trappa). ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Brynäs

  Avgift

  2 581 kr/mån

  inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg.

  Som utgångspris

  1 095 000 kr

  19 381 kr/m2

  Rymlig och väldisponerad 2:a med fint läge i lugnt område på Brynäs.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Rymlig och väldisponerad 2:a med fint läge i lugnt område på Brynäs! Ett bekvämt boende på första våningen som erbjuder kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med förvaring och helkaklat duschrum. Genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt. Balkong i fint solläge mot väster och tillgång till uteplats på innergården. Omtyckt förening som genomfört en rad större renoveringar bl.a. stamrenovering, fönster och säkerhetsdörrar. Direkt närhet till Brynäs Centrum med affärer, hälsocentral och bra kommunikationer. Cykel- / promenadavstånd till Centralstationen och hela Gävles serviceutbud. Möjlighet finns till ett snabbt tillträde. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Jessica Sjögren

  Administrationsansvarig

  026-150246

  jessica.sjogren@lansfast.se Läs mer om Jessica

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall med plats för klädavhängning. Parkettgolv och tapetserade väggar. Två garderober. Kök utrustat med spis, fläkt, och kyl/frys. Skåpinredning med vita luckor, gott om förvaring. Parkettgolv och målade väggar. Matplats för ca 2-4 personer. Vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns utgången till balkongen i västerläge. Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Två garderober. Duschrum utrustat med dusch, wc, tvättställ, tvättmaskin, handdukstork och skåpinredning. Kaklade väggar och klinkergolv.

  Övriga utrymmen

  Ett vindsförråd och ett matkällarförråd tillhör bostaden. Gemensam tvättstuga med torkrum, cykelförråd, sophus och upplyst cykelställ på innergård finns att nyttja för föreningens medlemmar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1950

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Comhem alt. Telia (fiber). Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, med fint solläge mot väster.

  Bilplats

  Garageplats. 19 st. går att hyra för 350 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.(dagsläget ca 7st i kö) Parkeringsplats. 18 st. går att hyra för 110 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.(dagsläget ca 7 st i kö)

  Möjligt tillträde

  enligt överenskommelse

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Stadsdelen är belägen 1,5 km från Gävle centrum. Dagens Brynäs har sin upprinnelse vid mitten av 1800- talet då industrisamhället började växa fram. Stadsdelen är uppbyggd som en rutnätsstad med Brynäsgatan som central axel. Mönstret har senare förändrats, inte minst under 1960-talet. Brynäs har ett mycket stort inslag av arbetsplatser. Namnet Brynäs återfinns i handlingar från 1600-talet och syftar troligen på det skogsbevuxna näs som sköt ut i Inre Fjärden. Mycket har förändrats i stadsdelen sedan dess, men Brynäs har fortfarande kvar mycket av sin historiska karaktär. Här finns en kulturskatt bevarad, med ett kvarter fiskarhus från 1700-talet. Natur och fritid I stadsdelen ligger Stenebergsparken som en grön oas med minigolf, boule och lekplats. Service Vid Brynäs centrum här finns allt ifrån blomsteraffär, cykelreparatör, frisör, närbutik och restauranger. Flera större butikskedjor finns i utkanten av Brynäs. Kommunikation Stadsbussarna går från centrum till Brynäs regelbundet. Det är även enkelt att ta sig med bil till och från E4:an. Med cykel tar det ca 5 minuter till centrum och du kan även ta en rask promenad till centrum.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  90 kr/månad

  Elkostnad:

  90 kr/månad

  Total driftkostnad:

  90 kr/månad

  Kommentar:

  Säljaren har den senaste tiden använt bostaden som övernattningsbostad. Vid permanentboende kommer således elförbrukningen att öka.

  Andel i föreningen:

  1,2638%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1950

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Jakten

  Lägenhetsnummer:

  2021

  Antal lägenheter:

  84

  Byggår:

  1950

  Antal lokaler:

  13

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Jakten förvaltar sedan 1951 fastigheterna Brynäs 66:15 och 66:17 med adresser på Gullregnsgatan 7A-7F respektive Fjärde Tvärgatan 58A-60B på Brynäs i Gävle. Fastigheten bebyggdes 1950. På fastigheten finns 2 bostadshus innehållande 84 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 13 lokaler som hyrs ut till företagare och privatpersoner. Bland annat finns i fastigheterna solarium och frisering.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltning sköts av Castor AB. Ingen avgiftshöjning finns planerad i dagsläget (2019-06-25). Föreningen tillåter delat ägande. Den som bor i lägenheten måste vara medlem och äga minst 10%.  Gjorda renoveringar:

  UTFÖRDA 2018: Nytt låssystem med porttelefoni och taggar. 2018: Målning korridor källare 2017: Byte armaturer i källare och på vindar. 2016: Filmning av avloppsstammar. 2015: Underhållsspolning avlopp 2014: Renoverat tvättstugorna med tillhörande utrymmen 2014: Besiktning av värmesystemet med tillhörande åtgärder. 2013: Byte av motorvärmarcentraler i garage samt på stolpar. 2012: Byte garageportar. 2011: Enhetsmätning av el och byte av fönster i samtliga lägenheter. 2006: Byte av yttertak, målning av fasader och trapphus, byte av entré- och lägenhetsdörrar, renovering av balkongplattor, byte av balkongskärmar samt uppförande av nytt sophus med utrymme för sortering. 2005: Cykelgarage. 2004: Uppförande av grillplats. 2003: Renovering av resterande V/A-stammar och badrum samt byte av kulvert mellan fastigheter. 2002: Renovering av en v/a-stammar i samband med vattenskada i 58A och B. 2001: Installation av bredband i fastigheterna. 2000: Renovering av en v/a-stam i samband med vattenskada i 7D. 1998: Uppförande av sophus. 1996: Renovering av balkonger 1994: Utbyte av elinstallationer i samtliga lägenheter och trapphus. 1994: Byte av ytterfönster. 1988: Installation av Kabel-TV. 1987: Byggnation av garage. 19??: Tilläggsisolering av fasader och vind. PLANERADE Inga större renoveringar planerade i dagsläget.  TV/Internet:

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Comhem alt. Telia (fiber). Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.  Parkering:

  På fastigheten finns 19 garage- och 15 parkeringsplatser med motorvärmare. Garage 350 kr/mån, p-plats 110 kr/mån. Separata köer med ca 5-10 personer i varje, men många står i båda köerna. (2019-06-25). Det är möjligt att kontakta Heimstaden som förvaltar en närliggande hyresfastighet och höra om de har lediga platser.  Gårdsplan:

  Trevlig innergård med gräsytor och uteplats.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga med ändamålsenliga maskiner samt tillhörande torkrum och mangelrum finns i respektive fastighet. Föreningen har även en föreningslokal som medlemmar kan boka för 300 kr. Det finns sittplatser till ca 20 personer samt kök och toalett.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  107 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor