Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Gustavsgatan 10, Gävle

Unik bostad med charmiga detaljer med anor från tidigt 1900-tal!

Pris:

3 195 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 4 817 kr/mån Avgift inkl: Vatten, värme och bostadsrättstillägg obligatoriskt tillägg för kabel-tv, se mer under drift.

Bostadsrättslägenhet - Gävle

Rum: 3,5 rok varav 2-3 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1915-1918

Boarea: 102,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Snart finns möjligheten att förvärva denna unika bostad på Gustavsgatan 10! Här bor du i attraktivt läge på Söder i en vacker fastighet som drar blickarna till sig. Invändigt finner du vackra detaljer såsom fiskbensparkett, högt i tak, fantastiskt burspråk, stora fönsterpartier och mycket, mycket mer. Bostaden om hela 102,5 fantastiska kvadratmeter fördelat på 3,5 rum och kök är i genomgående fint skick, där varje detalj är väl genomtänkt. Köket är renoverat under 2018 med en smakfull stil som på ett naturligt sätt kombinerar det nya med den äldre bevarade charmen. Vardagsrummet är rymligt med enastående ljusinsläpp från det vackra burspråket. Via pardörrar tar du dig vidare in i bostaden och möter det som idag används som matsal, även här är ljuset från stora fönsterpartier i fokus. Utöver detta erbjuds ett helkaklat badrum, två trivsamma sovrum, en stor hall med generösa förvaringsmöjligheter. Den låga månadsavgiften om 4817 kronor vittnar om föreningens goda ekonomi med låg belåning. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg. Parkeringsplats finns intill entrén och kostar 125 kronor/månad. Som boende på adressen bor du i en trivsam förening med härlig familjär känsla. Här bor du med ett oslagbart läge mitt mellan naturen och stadspulsen, på endast ett par minuter finner du ett brett utbud av bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. Du bor även på bekvämt avstånd till Gävle centralstation. För den som önskar grönskande natur är Boulongnerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Stefano Pierrou

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0722-288034

  stefano.pierrou@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Matilda Handell

  Mäklarassistent

  Mobil: 0703-750150

  matilda.handell@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Inbjudande hall med villakänsla och fina detaljer. Fiskbensparkett och högt i tak är det första som slår dig när du kliver in i bostaden. Serveringsgången möjliggör för goda förvaringsmöjligheter.

   Vardagsrum

   Vackert vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp via dom stora fönstren i burspråket. Ett härligt rum med generösa sociala ytor med fiskbensparkett och högt i tak.

   Matsal

   Ännu ett vackert rum där husets form ger rummet en unik karaktär med den rundande väggen som vetter mot Brunnsgatan/Gustavsgatan. En storslagen matsal där du kan ta emot många gäster. Här återfinner du samma fiskbensparkett som i vardagsrummet och hallen.

   Kök

   Familjärt och varmt kök med stora ytor för matlagning och umgänge. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, häll och köksfläkt. Här finns bostadens andra ingång som leder dig in/ut till innergården. Det målade brädgolvet passar fint till det charmiga köket.

   Sovrum 1

   Stort sovrum med fönster mot den lugna innergården. Rummet är stort och erbjuder bra med förvaring via stor garderob.

   Sovrum 2

   Bostadens andra sovrum passar perfekt som barnrum eller kontor. Detta sovrum nås via köket.

   Badrum

   Fräscht helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork och golvvärme.

   Renoveringar

   2020 - Tapetsering av Sovrum 1 2019 - Ny garderob i Sovrum 1 2018 - Nytt kök 2018 - Ändring av planlösning där köket byggdes ut 2018 - Renovering av pappspända tak och målning av dom 2018 - Målning av lister, foder och väggar i hela bostaden 2013 - Nytt parkettgolv Sovrum 1 2012 - Slipning och lackning av fiskbensparkett

   Bostad

   Boarea

   102,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsförening)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   5

   Andel i föreningen

   13,18%

   Andel av årsavgift

   13,18%

   TV och internet

   Grundutbud via Gavlenet, obligatoriskt tillägg till avgiften 70kr/mån. Fiber via Gavlenet, varje lägenhetsinnehavare sätter upp eget avtal.

   Byggnad

   Byggår

   1915-1918

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Solhem

   Föreningens organisationsnummer

   769622-4117

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   7 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1915

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna Vallbacken 13:3 och Valbacken 13:4 som är bebyggd 1915-1918 med ett flerbostadshus i två plan samt källare och inrett vindsplan. Föreningen bildades 2010. I föreningen finns sex lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 1 hyresrätt.

   Föreningens ekonomi

   Ingen avgiftsförändring planerad i dagsläget (2020-07-06).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda: 2020 - Underhåll av innergården 2014 - Målning av fasad 2014 - Målning av plåtdetaljer på tak 2006 - Renovering av tvättstuga (stambyte i källare samt ut till gatan) 2005 - Byte av källarfönster 2003 - Renovering av fönster Föreningen har bytt dom flesta stammarna. Har gjorts löpande i samband med när lägenhetsinnehavaren renoverat sitt kök eller badrum. Planerade: Parkeringsplatser ska iordningställas där elstolpe till varje parkeringsplats ska installeras. Planerar för att göra cykelrum i ett utrymme i källaren.

   Gemensamma utrymmen

   Beroende på vilken lägenhet det gäller i föreningen varierar det om det tillkommer både 2 källarförråd och 1 vindsförråd. För mer information kontakta mäklaren eller föreningen. Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och ett torkrum med avfuktare.

   Gårdsplats

   Varje bostadsrättslägenhet har diverse ansvarsområde för trädgård och gårdsplan.

   Parkering

   Föreningen har 3 garage, till dessa är det separat kö där alla är uthyrda idag (425kr/mån) Föreningen har 3 parkeringsplatser (125kr/mån) alla bostadsrättslägenheter har rätt till 1 p-plats eller ett garage.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa. Hemförsäkring tecknas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i fastighetsförsäkringen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gustavsgatan 10, Gävle

   Kommun: Gävle

   Område: Söder

   Möjligt tillträdesdatum: enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 195 000 kr
   som utgångspris

   Månadsavgift: 4 817 kr/mån Avgift inkl: Vatten, värme och bostadsrättstillägg obligatoriskt tillägg för kabel-tv, se mer under drift.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Driftkostnad: 743 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 523 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Övrigt: 70 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Obligatoriskt tillägg för kabel-tv grundutbud 70 kronor/månad. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Liknande bostäder