Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hillmansgatan 9, Gävle

Trivsam tvåa i Brf Staffan på Brynäs!

Pris:

1 295 000 kr

Månadsavgift 2 693 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Föreningen har enhetsmätning på elförbrukningen, debiteras månadsvis på hyresavin.

Bostadsrättslägenhet - Gävle

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1969

Boarea: 60 m2

Nu saluförs denna trivsamma tvåa med ett perfekt läge på Brynäs. Här bor du med en låg månadsavgift i en omtyckt förening med god ekonomi. Bostaden välkomnar dig med en ljus hall med god förvaring som vidare tar dig till ett ljust, fullt utrustat kök med plats för matgrupp. I anslutning till köket finner vi ett trevligt vardagsrum med charmigt parkettgolv och utgång till balkongen där du kan njuta av fina solnedgångar i ett härligt västerläge. Bostaden rymmer även ett sovrum med god förvaring och ett helkaklat badrum med badkar. Här bor ni på en lugn och trivsam gata med närhet till Brynäs centrum som har flertalet affärer. Genom en promenad når ni Söders restaurangliv och Gävles centrala mittpunkt. Här har ni även närhet till goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast bort och Gävles tågstation med promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 295 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linn Moberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0724-53 03 06

  linn.moberg@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Matilda Handell

  Mäklarassistent

  Mobil: 0703-750150

  matilda.handell@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   En ljus hall med klinkergolv och förvaring.

   Kök

   Trevligt och ljust kök som är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. Här finns även plats för matgrupp.

   Vardagsrum

   Rymligt vardagsrum med charmigt parkettgolv och utgång till balkongen.

   Sovrum

   Trevligt sovrum med laminatgolv och god förvaring.

   Badrum

   Helkaklat badrum med badkar, wc och handfat.

   Balkong

   Härlig balkong där du kan njuta utav eftermiddags och kvällssol i ett perfekt västerläge.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i västerläge.

   Bostad

   Boarea

   60m2

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   41

   Andel i föreningen

   1,8776%

   Andel av årsavgift

   1,8776%

   TV och internet

   Kabel-TV via Comhem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Comhem. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

   Övriga utrymmen

   Två källarförråd tillhör lägenheten. Gemensamt cykelförråd. Gemensam tvättstuga med torkrum (hus 13), samlingslokal, övernattningslägenhet (150 kr/dygn, hus 9) finns att nyttja för föreningens medlemmar.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Brynäs 67:8

   Byggår

   1969

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Staffan i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-3315

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   48 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1969

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningens fastighet, Brynäs 67:8, bebyggdes 1969. Föreningen registrerades 1966-06-13 och den ekonomiska planen registrerades 1969. Fastigheten är belägen på Hillmansgatan 9-13 i Gävle. På fastigheten finns 3 bostadshus innehållande 48 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt (förskola). Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229), d v s föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning genom Förvaltnings AB Castor, Sundsvall. Ingen aviserad avgiftshöjning i dagsläget (kontrollerat 2020-10-22). Föreningen tillåter delat ägande. Bostaden ska användas som permanentbostad och den som är folkbokförd på adressen ska vara medlem.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA 2020- Målat källargångar och källarväggar. 2019- Målat parkeringsrutorna på parkeringen. 2018 - Byte avtappningsventiler på stammar i källare. 2018 - Byte ventiler på alla radiatorer. 2018 - Byte två cirkulationspumpar i UC. 2017 - Byte 6 st centralfläktar på tak. 2017 - Byte tvättmaskin och torkskåp. 2016 - Byte yttertak hus 13 2015/2016 - Relining av stammar. 2015 - Byte av kall- och varmvattenledningar. 2015 - Rengöring av ventilationssystem. 2014 - Tätning av fönster. 2014 - Utbyte av 27 motorvärmarcentraler. 2014 - OVK-besiktning samt systematisk brandskyddskontroll. 2013 - Nytt passersystem. 2011 - Ombyggnad till gemensam el. 2009 - Nybyggnad två garagelängor. 2005 - Ombyggnad ventilation. 2003 - Byte armaturer i trapphus, källare samt utomhusstolpar. 2002 - Byte lägenhetsdörrar, låssystem och installation av postfack. 2002 - Målning trapphus. 1994 - Renovering fasader och balkonger. 1989 - Fönsterbyte PLANERADE 2020- Måla /rengöra källardörrar, byta de som behövs. Renoverar efter behov

   Gemensamma utrymmen

   Tillgång till gemensam tvättstuga med torkrum (nr 13A), samlingslokal, cykelförråd, verkstad och en övernattningslägenhet (150 kr/dygn, hus nr 9).

   Gårdsplats

   Trevlig innergård med trädgårdsgrupp och lekpark. Gemensam vår och höststädning.

   Parkering

   20 garageplatser, 400:-/mån (4 personer i kö) 25 parkeringsplatser med motorvärmare, 130:-/mån. Ingen kö till p-platserna i dagsläget och plats finns ledig. (kontrollerat 2020-10-22).

   Försäkring

   Föreningens fastighet har under året varit fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg för bostadsrättsinnehavaren.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hillmansgatan 9, Gävle

   Kommun: Gävle

   Område: Brynäs

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 295 000 kr

   Månadsavgift: 2 693 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Föreningen har enhetsmätning på elförbrukningen, debiteras månadsvis på hyresavin.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 100 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder