Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hillmanskroken 6, Gävle

Pris:

950 000 kr

Månadsavgift 2 360 kr/mån I början av November kommer föreningen ha budgetmöte med planerat underhåll för 2021 som en punkt och därefter kommer beslut tas om eventuella hyreshöjningar för 2021. I hyran ingår 100/100 mb Bredband hos Gavlenet och Com Hems Digitala TV basutbud.

Bostadsrättslägenhet - Gävle

Rum: 1 rok

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 42 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Varmt välkommen till denna välvårdade och ljust inredda 1:a med ett bra läge på Brynäs. Här erbjuds en planlösning med rymligt kök med plats för matgrupp, hall med avhängningsmöjligheter, allrum med sovalkov inkl. platsbyggd loftsäng samt helkaklat badrum. Stor balkong med kvällssol. Låg månadsavgift där bredband och hushållsel ingår. Bostaden är belägen på en lugn och trivsam gata med endast ett par minuters gångavstånd från Brynäs centrum samt med närhet till goda kommunikationer. Inom promenadavstånd finner ni centrala Gävle och dess växande utbud av butiker och restauranger. Även centralstationen finner ni inom gångavstånd. För den som önskar kan du med enkelhet ta cykeln till Högskolan i Gävle. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Serhat Bag

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0734-33 97 92

  serhat.bag@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ljus hall med klinkergolv och målade väggar. Här finns en dubbelgarderob som erbjuder bra förvaring.

   Kök

   Charmigt kök med ljusa skåp och parkett golv, här rymmer även en matgrupp. Utrustat med kyl/frys, spis, ugn och fläkt.

   Vardagsrum

   Allrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns en platsbyggd loftsäng samt utgången till balkongen.

   Badrum

   Badrum med klinker golv och kaklade väggar utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork samt skåpinredning.

   Balkong

   Stor möblerbar balkong med fint västerläge, här kan du njuta av kvällssolen.

   Uteplats/Balkong

   Lägenheten har balkong. Trevlig innergård med sittgrupp och grill finns att nyttja för föreningens medlemmar.

   Bostad

   Boarea

   42m2 (Enligt bostadsrättsföreningen )

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   27

   Andel i föreningen

   1,3435%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   TV via ComHem. Digital-TV Bas ingår i månadsavgiften. Om den tidigare ägaren inte kontaktat ComHem för att få digitalbox så får den nya köparen göra det och få en box kostnadsfritt. Bredband via Gavlenet (100/100 Mbit/s). En obligatorisk avgift för detta på 100 kr/mån läggs på avin för månadsavgiften. Vid ny överlåtelse ska köparen kontakta Gavlenets Kundtjänst och be dom öppna upp nätet. Namn, personnummer, lägenhetsnr och adress skall de ha. Kontakta Gavlenet kundtjänst på telefon 026- 17 85 75.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-08-26
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 132 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Stenhagen i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-2358

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   57 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1960

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Stenhagen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1960. Fastigheten är belägen på Hillmanskroken 4-8 i Gävle. På fastigheten finns 2 bostadshus innehållande 57 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en lokal som används som styrelserum. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.hillmanskroken.se/

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning genom Förvaltnings AB Castor. Castor i Sundsvall sköter all hyresavisering, överlåtelser och andrahandsuthyrningar. Ingen avgiftsförändring beslutad i dagsläget dock ev hyreshöjning tas på budgetmöte hösten okt/ nov 2020 inför 2021 - De har haft oförändrade hyror i 6 år - (kontrollerat 2020-09-09) Föreningen tillåter delat ägande men den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: 2020- Byte av gallerramar i källarförråd. 2019 - Radonmätning 2019 - Installation av nytt, elektroniskt passersystem. 2018 - OVK, energideklaration samt radonmätning. 2017 - Isolering av vindar 2016 - Utbyte av två tryckstyrda frånluftsfläktar på tak. 2015 - Utbyte tvättmaskin och torktumlare. 2012 - OVK-besiktning. 2012 - Renovering av socklar. 2009 - Byte fönster och balkongdörrar. 2008 - Ombyggnad el. 2000 - Byte stammar och badrumsrenovering. PÅGÅENDE/KOMMANDE: Just nu pågår en Relining av källarstammar. Alla avlopp är återkopplade och alla garage med brunnar, tvättstugorna m.m är driftstartade . Inga större planerade renoveringar

   Gemensamma utrymmen

   Det finns cykelförråd samt två tvättstugor varav en med torkrum att nyttja för föreningens medlemmar (i hus nr 4-6 på bottenplan).

   Gårdsplats

   Trevlig gård med sittgrupp och grill finns att nyttja för föreningens medlemmar. Föreningen köper tjänster av Samhall i Gävle. Dom hjälper till med lokalvård, fastighetsskötsel samt snöröjning. Gemensam vår- och höststädning.

   Parkering

   Föreningen har 15 st garageplatser som det är separat kö till. Kostnad 230-250 kr/mån. Intresseanmälan sker till vicevärden. Beräknad kötid 5-6 År. 16 onumrerade parkeringsplatser finns i föreningen att nyttja för dess medlemmar i mån av plats. Alla lägenhetsinnehavare får varje år ett personligt utfärdat parkeringstillstånd som gäller för dessa platser. Ingen avgift utgår. I övrigt finns det gott om parkeringsmöjligheter på gatorna runt om lägenheterna.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. I försäkringen ingår även tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

   Föreningens hemsida

   www.hillmanskroken.se

   Allmänt om området

   Bostaden är belägen på en lugn och trivsam gata med endast ett par minuters gångavstånd från Brynäs centrum samt med närhet till goda kommunikationer. Inom promenadavstånd finner ni centrala Gävle och dess växande utbud av butiker och restauranger. Även centralstationen finner ni inom gångavstånd. För den som önskar kan du med enkelhet ta cykeln till Gävle Högskola.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hillmanskroken 6, Gävle

   Kommun: Gävle

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 950 000 kr

   Månadsavgift: 2 360 kr/mån I början av November kommer föreningen ha budgetmöte med planerat underhåll för 2021 som en punkt och därefter kommer beslut tas om eventuella hyreshöjningar för 2021. I hyran ingår 100/100 mb Bredband hos Gavlenet och Com Hems Digitala TV basutbud.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 262 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 162 kr/månad

   Övrigt: 100 kr/månad

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Liknande bostäder