Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kaplansgatan 19A, GÄVLE

Fantastisk gavellägenhet med generös takhöjd, solig balkong och låg avgift!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 978 kr/mån AVGIFT: Inkl. värme, vatten, och tv-basutbud. OBS Obligatoriskt tillägg för bredband, se kostnad under drift.

Bostadsrättslägenhet - GÄVLE

Rum: 2,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1943

Boarea: 56,5 m2

Nu saluförs denna smakfulla gavellägenhet belägen på Kaplansgatan 19A med låg avgift och oslagbart läge mitt i stan. En bostad för dig som söker en väldisponerad lägenhet om 56,5 kvm fördelat på 2,5 rum och kök med balkong i soligt sydvästläge. En spännande planlösning i kombination med ett optimalt läge ger alla bekvämligheter som kan tänkas önskas med ett hem. Här erbjuds ett tillfälle att förvärva en gavellägenhet med generös takhöjd på 2,70 m samt ett ljusinsläpp från tre värdestreck. För den som önskar kan du med fördel göra en mini trea tack vare den välplanerade planlösningen, se alternativ planlösning. Utöver detta erbjuds ett ljust och trivsamt kök med plats för matbord, ett väl tilltaget sovrum, helkaklat badrum samt ett socialt vardagsrum med balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. Här kan ni njuta av solen från lunch till kväll. Lägg där till en bra avgift i en trygg och stabil förening med unika parkeringsmöjligheter, vilket bidrar till en mycket kort kötid. Bostaden är belägen i centrala Gävle, här bor du ett stenkast från bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer

Pris

0 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Elin Ahlgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-936818

  elin.ahlgren@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Matilda Handell

  Mäklarassistent

  Mobil: 070-3750150

  matilda.handell@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Stor och ljus entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme.

   Badrum

   Ljust och fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet är det förberett för tvättmaskin för den som önskar. Badrummet är utrustad med wc, handfat, dusch, handdukstork samt ett spegelskåp.

   Kök

   Ljust och smakfullt kök. Här erbjuds generösa arbetsytor samt gott om förvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av: spis, ugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys. I köket finns plats för matbord och stolar.

   Matrum

   Med hjälp av bostadens gavelläge finns en trivsam matplats i lägenheten, belägen mellan vardagsrummet och hallen. Här finns möjlighet att skapa ett extra sovrum om så önskas.

   Vardagsrum

   Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. Ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge. Vardagsrummet har ljust målade väggar med ett fint laminatgolv som följs åt i stora delar av lägenheten. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen.

   Sovrum

   Stort och rofyllt sovrum med parkettgolv, här finns gott om plats för dubbelsäng och andra möblemang. Tillhörande sovrummet finns en garderob.

   Balkong

   Bostadens balkong finner ni in mot föreningens lugna innergård. Här kan du njuta av solens allra bästa och varmaste timmar.

   Bostad

   Boarea

   56,5m2 (Bostadsarea enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   12

   Andel i föreningen

   3,36877%

   Andel av årsavgift

   3,36877%

   TV och internet

   Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via alternativt Bredbandsbolaget (fiber). Bredband via ComHem ingår mot en obligatorisk tillägg, se kostnad under drift.

   Övriga utrymmen

   Tillhörande bostaden finns ett förråd.

   Byggnad

   Byggår

   1943

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-01-15
   Energiprestanda: 119 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Tyskland i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-1061

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   31 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1943

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB Brf Tyskland är en äkta förening som bildades 1942 och äger fastigheten Väster 22:10, bebyggd 1943. I föreningen finns 31 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 hyreslokal.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. HSB Södra Norrland tar ut en medlemsavgift om 500 kr/köpare + 300 kr i årlig avgift. Medlemsavgiften återbetalas vid utträde ur HSB och årsavgiften betalas bara första året. Köpare måste ansöka om medlemskap via https://blimedlem.hsb.se/index.html. I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar (2020-04-20). Delat ägande godkänns av föreningen om kredit kontroll är ok för samtliga, den som skall bo i bostaden skall äga minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA 2018 - Källardörrar utbytta 2017 - Takunderhåll 2016 - OVK-besiktning 2015 - Renovering soprum. 2015 - Spolning avloppsstam. 2014 - Renovering takfot, 2014 - Renovering yttre trapphus till källare. 2014 - Ny tvättmaskin (x2) & nya fönster i tvättstuga. 2001 - Stambyte. 2001 - Ny el. 2001 - Nya fönster. 2001 - Tilläggsisolerat tak. 2001 - Renovering fasad. 2001 - Renovering trapphus och källare. PLANERADE 2020-2021 Renovering av balkonger, alt. utbyte till nya balkonger.

   Gemensamma utrymmen

   Ett förråd samt en matkällare tillhör varje lägenhet. Gemensamt cykelförråd och tvättstuga med torkrum finns att nyttja för föreningens medlemmar.

   Gårdsplats

   Trevlig innergård med trädgårdsgrupp finns att nyttja för föreningens medlemmar.

   Parkering

   Föreningen har 25 parkeringsplatser. Går att hyra för 170 kr/mån. Brf Tyskland har många parkeringsplatser sett till antal lägenheter, vilket bidrar till kort kö, (ca 3-6 månader) (Kontrollerat 2020-04-20)

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Protector. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kaplansgatan 19A, GÄVLE

   Kommun: Gävle

   Område: Gävle Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 978 kr/mån AVGIFT: Inkl. värme, vatten, och tv-basutbud. OBS Obligatoriskt tillägg för bredband, se kostnad under drift.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Övrigt: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaderna avser hemförsäkring, hushållsel och obligatorisk tillägg. Övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband 100 kr i månaden. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder