Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Södra Kopparslagargatan 16B, Gävle

Fin 2:a med låg månadsavgift och stor uteplats!

Pris:

1 495 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 2 227 kr/mån AVGIFT: inkl. värme, kallvatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. - Föreningen har tecknat ett gruppavtal för Bredband via ComHem, vilket innebär att 250 Mbit/s ingår mot ett obligatoriskt tillägg se driftkostnad. - Föreningen har tecknat ett gemensamhetsavtal för elen som regleras och läggs på månadsavgiften efter förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - Gävle

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 5  (Markplan) , hiss finns

Byggår: 1978

Boarea: 52 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Snart saluförs denna välplanerade och väldisponerade 2:a i markplan med stor uteplats och låg månadsavgift! Bostaden ligger på attraktiv adress på söder endast ett stenkast från Södra Kungsgatans restaurangstråk i populära föreningen Pyndaren. På väldisponerade 52 kvadratmeter finner du en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett trivsamt sovrum samt fantastiska förvaringsmöjligheter via dubbla klädkammare som nås via hallen. En bostad i genomgående gott skick med fina ytskikt, helkaklat rymligt badrum, låg månadsavgift och en fantastisk uteplats i västerläge! Föreningen Pyndaren är väldigt populär med en god ekonomi och mycket aktiviteter i föreningen. Månadsavgiften på låga 2227 kronor per månad inkluderar värme, kallvatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Enhetsavläsning av elen vilket gör att du inte behöver teckna något eget elavtal. Här bor du i ett centralt läge med restauranger, mataffärer och caféer på promenadavstånd, du har även en närbutik bara några meter från porten. Närheten till Gävle Centralstation gör att du promenerar till tåget på bara ett par minuter. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Stefano Pierrou

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0722-288034

  stefano.pierrou@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Serhat Bag

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0734-33 97 92

  serhat.bag@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter via dubbla klädkammare.

   Vardagsrum

   Ljust och trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti och altandörr ut mot uteplatsen i soligt västerläge. Öppen planlösning in till köket gör att ytorna är väldisponerade och upplevs rymligt.

   Kök

   Fint kök utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis och spisfläkt.

   Sovrum

   Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter via garderob.

   Badrum

   Helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork och golvvärme.

   Renoveringar

   2017 - Renovering av klädkammare 2016/2017 - Tapetsering av vardagsrum, hall och sovrum

   Uteplats/Balkong

   Stor uteplats i soligt västerläge med eftermiddags och kvällssol.

   Bostad

   Boarea

   52m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsförening)

   Våning

   1 av 5  (Markplan) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   126

   Andel i föreningen

   0,43311%

   Andel av årsavgift

   0,43311%

   TV och internet

   Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem. Föreningen har tecknat ett gruppavtal vilket innebär att 250 Mbit/s ingår mot ett obligatoriskt tillägg på 100 kr/mån.

   Byggnad

   Byggår

   1978

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-11-09
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Pyndaren i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-3356

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   135 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1978

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB:s brf Pyndaren är en äkta förening som äger fastigheterna Söder 42:2 och 41:3, bebyggda 1978. Föreningens adress är Nedre Arbetshusgatan 75-79, Brunnsgatan 76- 80, Södra Centralgatan 14 A-C samt Södra Kopparslagargatan 13 A-C & 16 A-B. Fastigheterna består av 5 femvåningshus med sammanlagt 135 lägenheter. I föreningen anordnas bland annat soppluncher, litteraturcirklar, adventskaffe, julgröt, surströmmingsfest, Povel Ramel-aftnar med mera. Föreningen har tecknat ett gemensamhetsavtal för elen som regleras och läggs på månadsavgiften efter förbrukning.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. (2020-05-18) Föreningen tillåter delat ägande. Kontakta styrelsen för regler kring detta.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA 2020: Solceller har satts upp på samtliga fastigheter. 2019: Gjort om stensättning på innergård. 2019: Vävstugan gjordes om till minigym. 2018: Markarbete och ny asfaltsläggning på innergården. 2018: Renovering av köket i samlingslokalen. 2017: Solceller monterade på ett av hustaken 2017: Slipning och polering av samtliga stengolv i trappuppgångar. 2017: OVK och kolfilterbyte i ventilationssystem. 2016: Renovering av samlingslokal 2016: Spolning av samtliga stammar 2016: Upprustning av cykelförråd 2015: Tre nya huvudmätare för vatten 2015: Byte av samtliga låscylindrar 2015: Upprustning av ett trapphus 2014: Obligatorisk ventilationskontroll i samtliga lägenheter PLANERADE 2020: Alla hissar i föreningen skall bytas ut i olika etapper, under en tre års period. Arbetet beräknas vara klart 2022. ( 2020 Södra Kopparslagargatan 13 A-C samt Brunnsgatan 76. 2021- Brunnsgatan 78 )

   Gemensamma utrymmen

   Tillhörande förråd i markplan. I föreningen finns dessutom lokaler för vicevärdsexpedition, 3 moderna tvättstugor, stor samlingssal med förrum (200 kr/gång), snickarrum, cykelrum, minigym, barnvagnsrum och övernattningsrum för föreningens medlemmar (100 kr/natt).

   Gårdsplats

   Trevlig innergård med lekplats, lusthus, trädgårdsgrupper med grillmöjligheter.

   Parkering

   Föreningen har 62 stycken platser varav 29 stycken är med motorvärmaruttag. Utan elstolpe: 340 kr/mån. Med elstolpe: 390 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö, i dagsläget 6 st i kö. ( kontrollerat 2020-05-18)

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar med bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

   Föreningens hemsida

   http://www.brfpyndaren.se/

   Söder

   Allmänt om området

   Söder är en stadsdel i Gävle som ligger söder om Gävles centrum. Längs med Södra Kungsgatan som går igenom stadsdelen och runt Södermalmstorg finns en rad olika affärer, restauranger, krogar och pubar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Södra Kopparslagargatan 16B, Gävle

   Kommun: Gävle

   Område: Söder

   Möjligt tillträdesdatum: enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr
   som utgångspris

   Månadsavgift: 2 227 kr/mån AVGIFT: inkl. värme, kallvatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. - Föreningen har tecknat ett gruppavtal för Bredband via ComHem, vilket innebär att 250 Mbit/s ingår mot ett obligatoriskt tillägg se driftkostnad. - Föreningen har tecknat ett gemensamhetsavtal för elen som regleras och läggs på månadsavgiften efter förbrukning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 633 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 325 kr/månad

   Vatten & avlopp: 84 kr/månad

   Försäkring: 124 kr/månad

   Övrigt: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaderna avser hemförsäkring, hushållsel och varmvatten. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Liknande bostäder