Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Ankargatan 12, Hudiksvall

650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ankargatan 12 - Hudiksvall

  Kommun

  Hudiksvall

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  86,1m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  1 av 3 (Etagelägenhet i 3 plan med egen ingång i markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hudiksvall

  Avgift

  6 842 kr/mån

  Utgångspris

  650 000 kr

  7 549 kr/m2

  Välkommen till en härlig etagelägenhet med egen ingång. På mellanplan finns kök med matplats, badrum och vardagsrum med rymlig walk in closet. Det ljusa vindsplanet har en stor öppen planlösning med öppen sovrumsdel, takkupa, takfönster och en mindre toalett. Här får du närhet till havet och centrum samtidigt som du bor trevligt med grönområden utanför dörren. Är du också intresserad av att uppleva charmen på plats? Välkommen att boka in dig på visning!

  Ansvarig mäklare

  Åsa Andersson

  Fastighetsmäklare

  070-6943028

  asa.andersson@lansfast.se Läs mer om Åsa

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Välkommen in i hallen med plats för hatt- och skohylla samt trappa vidare till mellanplan. Heltäckningsmatta (lös matta med plastmatta under) och målade väggar.

  Mellanplan

  HALL Möblerbar mindre hall med trappa vidare mot vindsplan. Laminatgolv och målade väggar. BADRUM Badrum med dusch, WC och tvättkommod. Våtrumsmatta och våtrumstapet. KÖK Rymligt kök med plats för matgrupp för 6 matgäster. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Laminatgolv och tapet. VARDAGSRUM Vardagsrum med stort fönster i väster och plats för soffgrupp. Laminatgolv och tapet. Innanför vardagsrummet finns ett praktiskt förråd med städskrubb, garderob, hyllsystem och klädstång.

  VINDSPLAN

  Ljust vindsplan i öppen planlösning med plats för läs- och skrivhörna, sittgrupp eller liknande samt en något avskild del med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Tack vare takkupa, takfönster och snedtak få du en mysig atmosfär och ett spännande ljusspel genom rummet. Plastmatta och målade väggar. TOALETT Mindre toalett med WC och mindre tvättställ. Våtrumsmatta och målade väggar.

  Byggnad/Renoveringar

  2013 Renovering av kök och badrum 2013 Nybyggnation av toalett på vindsplan 2016 Målning och tapetsering 2018 Nya golv på mellanplan

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Telia med 25 kanaler ingår.

  Bredband

  Ingår ej i hyra utan man betalar utifrån kapacitet.

  Bilplats

  Det finns 47 garage och 50 bilplatser. Parkeringsplats kostar 150 kr per månad.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  410 kr/månad

  Försäkring:

  125 kr/månad

  Elkostnad:

  285 kr/månad

  Total driftkostnad:

  410 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  1,47573%

  Andel av årsavgift:

  1,47179%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 162 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2013 Renovering av kök och badrum 2013 Nybyggnation av toalett på vindsplan 2016 Målning och tapetsering 2018 Nya golv på mellanplan

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf HSB Håstavillorna

  Lägenhetsnummer:

  30-2176-1-225-8

  Antal lägenheter:

  94

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen finns 94 lägeheter.  Föreningens ekonomi:

  Årsavgifterna höjdes med 1% inför 2017 och uppgår i genomsnitt till 928,78 kr/kvm.  Gjorda renoveringar:

  Löpande underhåll planeras mellan åren 2016-2020.  TV/Internet:

  Ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  Det finns 47 garage och 50 bilplatser. Parkeringsplats kostar 150 kr per månad.  Annat:

  Föreningen tillåter andra hands uthyrning till en kostnad av 10% av ett prisbasbelopp, dock max 4 000 kr på ett år.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor