August Bondesons Väg 4, Falkenberg

1 125 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

August Bondesons Väg 4 - Falkenberg

Kommun

Falkenberg

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

59m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Herting

Avgift

4 562 kr/mån

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, renhållning, bredband och TV samt ett obligatoriskt balkongtillägg.

Som utgångspris

1 125 000 kr

19 068 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fräsch gaveltvåa med inglasad balkong i sydvästläge på populära Herting!

  Välkommen till Herting och denna fräscha gaveltvåa med inglasad balkong på tredje våning där ni kan njuta av sol nästan hela dagen och kvällen! Lägenheten inrymmer helkaklat badrum med egen tvättmaskin, renoverat kök med matplats, rymligt sovrum samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här bor ni bekymmersfritt med närhet till såväl matbutik, centrum, hav och natur. I månadsavgiften om 4562 kr ingår värme, vatten, TV/bredband från Bredbandsbolaget samt ett obligatoriskt balkongtillägg! Lägenheten bör upplevas på plats! Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Emil Johansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0721-411711

  emil.johansson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Extra kontaktperson

  Susanna Andersson

  Fastighetsmäklarassistent

  0738-667230

  susanna.andersson@lansfast.se Läs mer om Susanna

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning!

  Välkommen in! Entréhall: Ni stiger in i en rymlig entréhall med ljust klinkersliknade laminatgolv och målade väggar. En bit in i hallen finner ni en rymlig klädkammare med praktiska förvaringsmöjligheter. Kök: I direkt anslutning till entréhallen finner ni lägenhetens fräscha kök. Golvet är försett med mörkt laminatgolv och väggarna är vitmålade. Köket har vita, matta skåpsluckor och arbetsbänken består av en vit laminatbänkskiva med vitt kakel ovan. Köket är utrustat med vit induktionshäll, vägghängd, svart spisfläkt, rostfri inbyggnadsugn, rostfri inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl/frys. Köket inrymmer plats för matbord vid fönstret som ger ett härligt ljusinsläpp i köket. Vardagsrum: Vardagsrummet är rymligt och dessutom ljust tack vare fönsterna som vetter åt två olika väderstreck Golvet är försett med ekparkett och väggarna är vitmålade samt försedda med en gråkalkad fondvägg Vardagsrummet inrymmer plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet tar ni er enkelt ut till den inglasade balkongen där ni kan njuta av sol stora delar av dagen samt kvällen. Sovrum: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Golvet är försett med ljust laminat och väggarna är vitmålade samt försedda med en mörk fondtapet på en av väggarna. Här finns även garderober för praktisk klädförvaring. Duschrum/WC: I anslutning till innerhallen finner ni lägenhetens helkaklade duschrum. Golvet har gråblå klinker och väggarna är vitkaklade. Duschrummet är utrustat med vägghängd wc, handdukstork, handfat med underskåp, spegelskåp samt dusch med duschvägg. Här finns även en toppmatad tvättmaskin samt ett fönster för ljusinsläpp. Välkommen på visning!

  Övriga utrymmen

  I källaren finns den fräscha och helkaklade tvättstugan. Här finns bl.a. stenmangel, kallmangel, strykbräda, tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt toalett. I källaren finns även förråd och matkällare som tillhör lägenheten samt cykelrum och hobbyrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1963

  2019: Ommålning av entréhall. Ommålning av vardagsrum. Montering av duschvägg. 2017: Installation av tvättmaskin från Whirlpool. 2016: Uppförande av nytt kök med skåp, luckor, vitvaror, golv, målning m.m.

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV & bredband

  Tv och bredband ingår i avgiften. Digital-tv (kanalpaket grundutbud) genom Telenor och bredband upp till 100 Mbit.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong: Rymlig inglasad balkong med solskydd samt nålfiltsmatta på golvet. Balkongen är försedd med glasskjutpartier samt solskydd. Här kan ni njuta av sol stora delar av dagen samt kvällen.

  Bilplats

  Fri bilparkering utanför lägenheten (ej platsbestämd) och garage (12 st) med kösystem.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  330 kr/månad

  Försäkring:

  80 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  330 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  1,80091%

  Andel av årsavgift:

  1,79457999%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  Isolerglasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Renoveringar:

  2019: Ommålning av entréhall. Ommålning av vardagsrum. Montering av duschvägg. 2017: Installation av tvättmaskin från Whirlpool. 2016: Uppförande av nytt kök med skåp, luckor, vitvaror, golv, målning m.m.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Falkenbergshus nr2

  Lägenhetsnummer:

  204062001-0009

  Antal lägenheter:

  54

  Antal lokaler:

  5

  Allmänt om föreningen:

  Brf Falkenbergshus nr 2 äger fastigheten Lampan 1 i Falkenbergs kommun. På fastigheten finns 2 byggnader med 54 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 1963. Fastighetens adress är August Bondesons väg respektive Hertings Allé. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar. Hemförsäkringen bekostas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring och bekostas av föreningen.  Föreningens ekonomi:

  Senaste avgiftshöjningar 2015-07-01 2 % 2016-07-01 2 % 2017-07-01 2 % 2018-07-01 2 % 2019-07-01 3 %  Gjorda renoveringar:

  2017-2018 inglasning av balkonger  TV/Internet:

  Tv och bredband ingår i avgiften. Digital-tv (kanalpaket grundutbud) genom Telenor och bredband upp till 100 Mbit.  Parkering:

  Fri bilparkering utanför lägenheten och garage (12 st) med kösystem.  Gårdsplan:

  Stor och välskött innergård med sittgrupper och lekplats.  Gemensamma utrymmen:

  I källaren finns den fräscha och helkaklade tvättstugan. Här finns bl.a. tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt toalett. I källaren finns även förråd och matkällare som tillhör lägenheten samt cykelrum och hobbyrum.  Annat:

  Lugnt och barnvänligt område och ändå centralt beläget med nära till det mesta såsom affärer, skola, ishall, idrottsplats, kommunikationer, centrum och framförallt till Skrea Strand.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-04-10

  Primärenergital:

  85 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor