Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Glaspärlevägen, FALKENBERG

Nyproducerade bostadsrätter med naturskönt läge och närhet till centrum.

Pris:

1 675 000 kr

Månadsavgift 3 268 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - FALKENBERG

Projekt Brf Guldpärlan
Gå till projektet

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns

Byggår: 2021

Boarea: 60 m2

I Stafsinge, två kilometer utanför Falkenberg, planerar vi nu för nya bostäder på Guldpärlan 1. Totalt 21 stycken välplanerade bostadsrätter om 2 rok i tre trevåningshus med hiss. Storleken varierar mellan 60-64 kvm och pris 1.650.000-1.725.000 kr. I denna sköna lantliga miljö har du nära till naturen, till stranden och Falkenbergs centrum. Samtliga lägenheter med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet.

Läs mer

Pris

1 675 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emil Johansson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0721-411711

  emil.johansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Johanna Ahlqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-565226

  johanna.ahlqvist@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Du leds in i lägenheten av en ljus hall med klinkergolv och städskåp. Vid sidan om entrén hittar du en trevlig matplats som ansluter till det öppna köket. Efter köket tar vardagsrummet med glasparti mot uteplatsen eller balkongen vid. Lägenheten har genomgångsljus vilket gör att den upplevs som extra stor och luftig. Sovrummet är väl tilltaget och inrett med en praktisk garderobsrad. Vissa tvåor har sitt förråd i lägenheten. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn och -mikrovågsugn, diskbänk, diskmaskin, kyl, frys och köksfläkt. Vitlackade släta luckor och lådfronter. Stänkskydd av kakel. Bad/tvätt utrustad med wc, dusch med duschväggar, handdukstork, tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Badrumsinredning med spegel och skåpinredning.

   Bostad

   Boarea

   60m2 (Areauppgifter från bostadsrättsförening)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   2:1002

   Andel i föreningen

   2,493%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övrigt

   Vardagsguld med lugn och gröna ängar! Stafsinge är en lantlig idyll strax utanför Falkenberg. Fånga vardagsguldet och känn lugnet bland ängar, lövdungar och böljande åkermark! Här bor du mitt i grönskan men har ändå nära till utbudet i centrala Falkenberg och till stranden. Du som pendlar kan cykla till Falkenbergs station på under tio minuter. Till E6 är det endast drygt 3 km. I grannskapet till ditt nya boende ligger GK Björnhults populära 18-hålsbana. En av Hallands trevligaste och största golfanläggningar som även erbjuder padel! Du som älskar fågelskådning kan vandra bort mot Utmarksmossen som levererar fina bevingade möten året runt.

   Byggnad

   Byggår

   2021

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Värmeinstallation via fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluftsventilation

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Stafsinge

   Allmänt om området

   Stafsinge ligger ca 2 kilometer nordost om Falkenbergs centrum. Det är ett naturnära område med cykelavstånd in till centrum. I området finns AIK-vallen som fungerar som hemmaplan åt fotbollslaget Arvidstorps IK och där årets midsommarfirande brukar anordnas. I närheten finns bensinstation/7-eleven samt matbutiken Netto. Närmsta grund- och högstadieskola är Tångaskolan. Till tågstationen tar man sig på ca 5 minuter med bil och i området trafikerar Hallandstrafikens bussar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Glaspärlevägen, FALKENBERG

   Kommun: Falkenberg

   Område: Stafsinge

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 675 000 kr
   Fast pris

   Månadsavgift: 3 268 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 650 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Övrigt: 650 kr/månad

   Karta & område

   Falkenberg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 37 i Falkenberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Falkenberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Falkenberg

   Hitta din mäklare i Falkenberg

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder