Objektbild

Glaspärlevägen, FALKENBERG

Etapp 2 - nyproducerade bostadsrätter med naturskönt läge!

Pris:

1 825 000 kr

Månadsavgift 3 754 kr/mån Kostnader för värme, kall- och varmvatten ingår ej i årsavgiften. Bedömd kostnad för värme och vatten ser du under rubriken uppvärmning under driftskostnad. Hushållsel tillkommer. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia. I paketet ingår kanalpaket start, bredband samt bredbandstelefoni till en kostnad av ca 150 kr/mån per lägenhet.

Bostadsrättslägenhet - FALKENBERG

Projekt Brf Silverpärlan
Gå till projektet

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns

Byggår: 2022

Boarea: 69 m2

ETAPP 2 - BRF SILVERPÄRLAN. SÄLJSTART 13 MARS 2021! Endast två kilometer från Falkenbergs centrum bygger vi nu bostadsrätter i mysiga Stafsinge. I denna sköna lantliga miljö har du nära till naturen, till stranden och till Falkenbergs centrum. Dessutom ligger en av Hallands trevligaste och största golfanläggningar runt hörnet. Kvarteret utformas som ett ombonat kvarter bestående av totalt fem väldesignade lägenhetshus. Brf Guldpärlan är etapp 1 och består av tre hus. Brf Silverpärlan är etapp 2 och består av två hus. Här bor du småskaligt och personligt, med närhet till den gröna omgivningen.Luftiga grönytor mellan husen inbjuder till samvaro och lek i solskenet. Lägenheterna är på 1,5-4 rum mellan 46 och 77 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, samt parkeringsplats och ett praktiskt förråd.

Läs mer

Pris

1 825 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emil Johansson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0721-41 17 11

  emil.johansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Johanna Ahlqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-56 52 26

  johanna.ahlqvist@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Du välkomnas av en ljus hall med klinkergolv och garderob. Vid sidan om entrén hittar du det mindre sovrummet som är flexibelt och passar lika bra som hemmakontor eller gästrum, allt efter dina behov.. Rakt fram ligger sedan det välkomnande köket med öppen planlösning ihop med matplatsen. I direkt anslutning ligger sedan vardagsrummet med glasparti mot uteplatsen eller balkongen. Lägenheten har genomgångsljus vilket gör att den upplevs som extra stor och luftig. Det stora sovrummet är väl tilltaget och inrett med en praktisk garderobsrad.

   Bostad

   Boarea

   69m2 (Areauppgifter från bostadsrättsförening)

   Våning

   2 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   5:1102

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia. I paketet ingår kanalpaket start, bredband samt bredbandstelefoni till en kostnad av ca 150 kr/mån per lägenhet.

   Byggnad

   Byggår

   2022

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Silverpärlan

   Föreningens organisationsnummer

   769639-5164

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   24 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2022

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   I Stafsinge, två kilometer utanför Falkenberg, planerar vi nu för nya bostäder på Guldpärlan 2. Totalt 24 stycken välplanerade bostadsrätter i tre trevåningshus. I denna sköna lantliga miljö har du nära till naturen, till stranden och Falkenbergs centrum. Dessutom ligger en av Hallands trevligaste och största golfanläggningar runt hörnet. Lägenheterna är på 1,5-4 rok och mellan 46 till 77 kvadratmeter. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 1,5 rok - 6 stycken 2 rok - 2 stycken 3 rok - 6 stycken 4 rok - 10 stycken

   Parkering

   Parkeringsplats ingår preliminärt i månadsavgiften.

   Stafsinge

   Allmänt om området

   Stafsinge ligger ca 2 kilometer nordost om Falkenbergs centrum. Det är ett naturnära område med cykelavstånd in till centrum. I området finns AIK-vallen som fungerar som hemmaplan åt fotbollslaget Arvidstorps IK och där årets midsommarfirande brukar anordnas. I närheten finns bensinstation/7-eleven samt matbutiken Netto. Närmsta grund- och högstadieskola är Tångaskolan. Till tågstationen tar man sig på ca 5 minuter med bil och i området trafikerar Hallandstrafikens bussar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Glaspärlevägen, FALKENBERG

   Kommun: Falkenberg

   Område: Stafsinge

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 825 000 kr
   Fast pris

   Månadsavgift: 3 754 kr/mån Kostnader för värme, kall- och varmvatten ingår ej i årsavgiften. Bedömd kostnad för värme och vatten ser du under rubriken uppvärmning under driftskostnad. Hushållsel tillkommer. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia. I paketet ingår kanalpaket start, bredband samt bredbandstelefoni till en kostnad av ca 150 kr/mån per lägenhet.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 1 198 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 748 kr/månad

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Övrigt: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Posten "uppvärmning" avser bedömd kostnad för värme samt även varm- och kallvatten. Posten "övrigt" avser preliminär kostnad för bredband.

   Karta & område

   Falkenberg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 37 i Falkenberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Falkenberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Falkenberg

   Hitta din mäklare i Falkenberg

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder