Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Viljansvägen, Falkenberg

2-rumslägenhet med stor inglasad balkong!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 986 kr/mån Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg samt Tv och bredband via fiber samt IP-telefoni. Ett obligatoriskt balkongtillägg tillkommer på 545 kr.

Bostadsrättslägenhet - Falkenberg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1962

Boarea: 57 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Viljansvägen 24B och denna 2-rummare med "alla rätt"! Lägenheten om ca 57m2 ligger med alla fönster ner mot staden och därmed bjuds den härliga utsikten från såväl kök och sovrum som vardagsrum och balkong. Balkongen är en oas i sig, utökad till sin yta och inglasad för några år sedan. Här njuter man från tidig vår till sen höst. Lägenheten är i gott skick, bland annat ett trevligt kök med alla bekvämligheter samt ett helkaklat duschrum/toalett med elektrisk golvvärme. Sovrum och vardagsrum har fina golv och vitmålade väggar och bidrar till det fräscha intrycket. Välkommen på visning!!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Christian Nilsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0769-418506

  christian.nilsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Entréhall: Välkomnande entréhall med klinkergolv och tapetserade väggar. I hallen, som leder till övriga rum, finns också en mycket bra förvaring med två garderober och ett linneskåp. Dessa skåp har nyare luckor av massiv ek som ger ett påkostat och gediget intryck. Duschrum/WC: Helkaklat duschrum med elektrisk golvvärme renoverat 2002, samt en handdukstork som är kopplad till varmvattnet. Här finns också förberett för att sätta in en tvättmaskin och torktumlare, om så önskas. I badrummet finns dusch med glasdörrar, handfat, vägghängd WC samt spegelskåp och ett förvaringsskåp. Kök: Rymligt kök med matplats, och fönster mot sydväst vilket ger en härlig utsikt över staden och havet. Köket har massiva luckor av björk, laminerad bänkskiva, ekparkettgolv, tapetserade väggar och snyggt kakel mot väggen. I kaklet ovanför spisen finns en liten nisch, för trevlig och synlig förvaring. Taket är snyggt gjort med vit-tonad panel och monterade takbjälkar. Här finns också spotlights för effektiv belysning. Köket innehåller: spis med ugn från Husqvarna, fläktkåpa Husqvarna monterad vitputsad, murliknande kåpa, kombinerad kyl och frys med överskåp från Husqvarna, inbyggd mindre diskmaskin från Bosch samt mikrovågsugn från Elektro Helios. Sovrum: Ett ljust och trevligt sovrum med fönster ner mot stan, tre rymliga garderober i väggen med luckor av massiv ek, ljust laminatgolv (björk) och vitmålade väggar med strukturfärg. Vardagsrum: Trevligt vardagsrum med burspråk och utgång till den härliga, inglasade altanen. I vardagsrummet ligger stavparkett av ek och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet kliver man ut till den nya balkongen som utökades för några år sedan. Balkongen har filtmatta på golvet och är helt inglasad, naturligtvis går det att öppna upp fönsterna när det blir för varmt. Balkongen ligger "rätt" med all fönsteryta mot staden och havet, och man har härifrån en underbar utsikt ner över staden och havet. Balkongen är ca 10m2.

   Bostad

   Boarea

   57m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   204063001-0026

   Andel i föreningen

   1,07209%

   Andel av årsavgift

   1,07209%

   TV och internet

   Telia Fibernät med bredband upptill 100 Mbit/s samt TV kanalpaket "Lagom" ingår i månadsavgiften. Även kvartalsavgiften för Ip-telefoni ingår där bostadsrättsinnehavaren endast betalar för samtalstiden.

   Övriga utrymmen

   Det finns festlokal, källarförråd, matkällare och tvättstuga med torkrum. Det finns även en övernattningslokal som boende i föreningen kan låta hyra för vänner och bekanta på kortare besök.

   Byggnad

   Byggår

   1962

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda: 135 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Vattenburen värme

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen BRF Falkenbergshus 3

   Föreningens organisationsnummer

   749000-0945

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   84 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1962

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Herdinnan 1 i Falkenbergs kommun.På fastigheterna finns 1 byggnader med 84 lägenheter uppförd. Byggnaden är uppfärd 1962. fastigheterna är fullförsäkrade i Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Föreningens ekonomi

   2015-07-01 höjning med 2% 2016-07-01 höjning med 2% 2017-07-01 höjning med 1% 2018-07-01 Ingen avgiftshöjning. 2019-07-01 Ingen avgiftshöjning 2020-07-01 höjning med 2%

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Renoveringar utförda av föreningen. 2002: Renovering av badrum med stambyte. 2007: Installation av nya tvättmaskiner. 2009/2010: Ommålning av trapphusen. 2011: Installation av Telia Fibernät med bredband, TV och IP-telefoni. 2013/2014: Utbyggnad och inglasning av balkongerna. Renoveringar 2017: Nya lägenhetsdörrar samt kodlås entrédörrar Nya postboxar kommer monteras upp i entréerna. En obligatorsik ventilationskontroll utfördes i samtliga lägenheter. Takvård för att få bort mossan från taken har utförts.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns cykelförråd samt miljöhus för källsortering. Gästrum med dusch och wc i korridoren, som man kan hyra max 3 dygn i sträck. Samlingslokal max 40 personer som man kan hyra via föreningen. Gemensam bastu. 3 tvättstugor varav en med mattvättmaskin. Det finns tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Till varje lägenhet finns minst 1 st källarförråd.

   Parkering

   48 garageplatser. Till garaget är det separat kö. Totalt finns 8 parkeringsplatser, separat kö. Utmed Viljansvägen finns möjligheter att parkera bilar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Viljansvägen, Falkenberg

   Kommun: Falkenberg

   Område: Arvidstorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 986 kr/mån Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg samt Tv och bredband via fiber samt IP-telefoni. Ett obligatoriskt balkongtillägg tillkommer på 545 kr.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-04

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 925 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 380 kr/månad

   Övrigt: 545 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Punkten under övrigt avser ett obligatoriskt tillägg varje månad om 545:- för den inglasade balkongen.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Falkenberg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 37 i Falkenberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Falkenberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Falkenberg

   Hitta din mäklare i Falkenberg

   Liknande bostäder